• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    CHA1NDLER: Myslis tohle Kinetic Rain Herald Stacker Budget Build (PLEASE NERF THIS) :-) https://www.youtube.com/watch?v=BCEGQoK2RW0
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    JJOXER:
    Je celkem jasny uz dopredu, ze budes chtit build co ma single target abys mohl farmit ty (breach) bosse a zaroven budes chtit neco, co umi dobre clearovat i ty samotny breache.
    Zajimave vypada Kinetic Rain + Heralds a pak ten Ghost Wall. Pokud se skutecne ukaze, ze to dela co to asi dela, tak se na nejaky balisty vykasli a hraj KB.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se ted patchuje, si rikam jestli uz tam daj final pro datamine nebo tam davaji jen nejakou pripravu. 15 minut ted offline
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ten jewel stoji celou ligu stejne vetsinou, kolem 50c, a vic na zacatku, coz je jako na startera dost
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Novy trade to prostouchne, doufejme ze se nedostanem do hledacku botu. Druhy v zaloze mam Unarmed Cyclone Gladiator (https://www.youtube.com/watch?v=Ue7Gx0EOlxs) ten tam ma pro zmenu hollow palm jewel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako je to i muj plan, zvlaste co jsem videl v tier listu, ze RF chieftain je pro newbs and old people, tak to musim... :-)

Trochu se bojim ze to zase bude drahy na start (Cloak of Flame jsem mel uz minule ve starteru a byl to pain), ale bude novej trade tak doufejme vysnipuju co bude treba. Ale zase jsem ten cistej Pohx build nikdy nehral, tak uvidime, podle videa kde ukazuje jak je single target shit tak to neni tak hrozny, se 4L na T16 s rare equipem jen.
    NESS
    NESS --- ---
    Starter pujdu RF cheifta, dneska sem si ho zkusil, prosel tri akty, do cca 20 lvl lehky oser ale pak se to rozjede, jediny kde se clovek zasekne jsou monstra s fire resistem, ty nezne zuzla, ale jak je to nesmrtelny tak to ani moc nevadi, uvidim kam v patek dojdu, asi moc daleko ne, tak pak po vikendu mozna prehodnotim strategii. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobra visualni napoveda udelana z patchnotes - toho nebulise jsem si treba vubec nevsimnul, a ten zrovna je pro me! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mno jako 3 uz jsou na webu od zacatku takze chybi uz jen jeden
    NESS
    NESS --- ---
    Mno ani jeden :-/ Deset jich je dohromady ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe hned dva ciste minionsky a pro me nic
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    6 odhalenejch ascendu

Announcements - Path of Exile: Keepers of The Flame - Bloodline Ascendancy Classes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3869178
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ten gear na swap bude ze zacatku urcite nesmyslne drahej, ale nemam tolik casu abych to resil prvni/druhej weekend, tak to snad bude v pohode.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako ja ho mam rad jo, ten jeho projev je vtipnej, ale presne na jeho build jsem se nabaitil minule :-) bych byl opatrnej, vetsinou je v tom jeho buildu nejakej hacek
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Poeguy to zatim neproklopil do 3.27 https://www.poe-vault.com/guides/siege-ballista-hierophant-build-guide a bez dex stack sem to nevidel
    GURBON
    GURBON --- ---
    hm zas jsem to uz nechtel hrat a zas jsem namlsanej teda pokud me necekaj stejny lagy jako ve 2ce
    skoncim asi u siege balista, nejakej tip na build kterej to nejede pres stack dex? jestli to bude hrat kazdej druhej, nechci videt ty ceny veci s T1 %DEX...
    NESS
    NESS --- ---
    Jorgen a jeho Path Of Exile 3.27 Starter Builds 🔥 5 Possible PoE Keepers of the Flame Starter Builds (2025) https://www.youtube.com/watch?v=u6anDhd3i6o

tldr Cyclone Gladiator - Siege Ballista Heirophant - Reap/Exsanguinate Low Life Hierophant - Kinetic Wander Elementalist - Earthshatter Zerker
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak to je z oficialniho webu, ale dobrej postreh tam maji ze vlastne ty bloodliny maji siluetu na pozadi, coz je urcite boss co je treba zabit. Pri moji smule to vidim ze budu chtit ascend z Aula, pokud tam neni jeste neco horsiho... :)

Jeste jsem videl zajimavou uvahu na tema, jestli to "kranglovani" itemu (jestli se tomu tak bude rikat) neotevira uplne nove moznosti, protoze krome zjevne sance masivne vylepsit nejakej jinak shit uniq v buildu, coz asi pouzije kazdej, to muze otevrit i novou cestu jak smazat nejaky negativni efekt z jinak totalne BIS uniqu.
    NESS
    NESS --- ---
    JJOXER: Abolutne nemam predstavu, to se ukaze za tyden spis za dva.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NESS: No a dávají ty rady nějaký smysl?
    Odhadovat metu dopředu je silně náročná disciplína a nemyslím si že AI umí syntetizovat data na této úrovni.

Například pro D&D a pathfinder buildy to píše naprosté hlouposti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam