• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Wanderera urcite hrat nebudu na zacatku nemas zadnou currency na normal crafty a kazdej piece gearu bude stat na open nesmysl tohle neni moje prvni rodeo a vim jak jsem si xkrat namlel drzku kdyz jsem hral cokoli co hral nejakej streamer pac lidi jsou ovce.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL:
    Chces-li behat novej breach -> wander :)
    Na tvem miste bych to zkusil - tahle liga tomu da easy rozjezd (coz byl vzdycky nejvetsi problem) a jelikoz v endgamu je zilion variant/buildu, tak v podstate neexistuje zpusob, jak se ti to muze vlivem "mety" a "tradu" zaseknout. Nepotrebujes zadny uniqes, nemas zadnej gatekeep. Vsechno si muzes v pohode vycrafitit/nafarmit.

Uvidime jestli konecne dam lv100. me to vzdycky trochu za pulkou (lv98) prestane bavit :))
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja vim ze se to da hrat i bez toho problem je ze hra ti velice casto nahodi affixy na tom ultimatu ze budes muset brat i ty bad a nebo to tipnout a zarucuju ti ze bez Bloodnotche se ty bad affixy hrat nedaj.

Takze je to takove obousecne. Hlavne oba vime jak se tyhle guide videa delaj takze realita bude trosku nekde jinde jako u kazdeho buildu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: koukam na ninju a stal neco jen prvnich 5 dni, coz mi prijde v pohode vzhledem k tomu, ze chci respecovat az tak 85 stejne...

Navic jsem vcera koukal na Emiracla jak streamuje ten prechod, a on to hral bez Bloodnotche, a docela jako v pohode Ultimatum v T16. Je to 0.36s za kazdej stun, ale vzhledem k defensive co to ma tak ho to nezabije a RF nakonec vyhraje. Jako neni to asi na T17 farmu, ale rozhodne me prekvapilo ze to jde bez toho. Pouzil 105 bodu ve stromu, takze level 82, zadnej jewell socket. Hral s 99 postavou takze mel trochu vic HP, nicmene zase mel o to horsi rare itemy.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Btw nekdo po kapse nejakej univerzal leveling build pro witchku na ktery budu pak moc navazat idealne neco jako Absolution Summoner nebo tak neco ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: uz minulou ligu stal day 2+ 15div a jelikoz ma Emiracle nove video 22k views po 12h tak je to pro me asi definitivni hrebik do rakve mam sice jeste pochybnosti pac jsem to mel docela dost pripravene ale dalsi vec co me utvrzuje je ta ze nechci sedet prvni 2 dny v Heistu abych na ten Bloodnotch mel.

Spis chci hrat ten novej Breach.

Jeste uvidim co vyhodej za gemy ale spis si prsknu na open neco jako Arakali Ocultistu nebo neco takoveho co je z vetsi casti z cheap uniqu a je to allround char a pak uvidim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: fubgun dal CWS jako S tier
    curak :-)
    nastesti jeho divaci nechteji hrat takovej build, tak to doufam nevyzene cenu bloodnotche na 20 div na startu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vidim to na tu modrou caru ...
    resp. jsem ochotny zkusit heist tentokrat, jak se objevi, jestli to, ze mas od zacatku NPC na lvl 5, neco zmeni na tom, ze me to nikdy nebavilo - ciste za ucelem rychlejsiho generovani chaos receptu na pocatecni nakupy...

minulou sezonu jsem hral to endgame V2, hlavne teda proto, ze mam spousta MTX na vsechny ty skilly, tak me bavilo to mit hezky zeleny :-) grueling v zadnym pripade nehraju, takze tentokrat to asi bude V1

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja furt trochu spoleham na tom, ze jelikoz tech graftu budes mit vic soucasne, tak tam bude nejaka synergie co nejakej slusnej single target, treba i s cooldownem, umozni.

Kazdopadne dva grafty bude mit kazdej, takze ta defensivni cast je OP zadarmo, zvlaste ta proti physical dmg, to mi prijde je takovej jasnej ascend pro nekoho, kdo si nevybral z tech ostatnich.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak treba to tak myslej, singl target by se k RF hodil, ikdyz mam pochybnost ze to bude davat tolik aby to slo poznat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novy prazdny atlas, uz bez breach nodu

Path of Pathing
    https://www.pathofpathing.com/?v=3.27.0-atlas-league#AAAABgAAAgEAcXVxdQAA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nejhorsi je, ze ten node je jako super. Akorat je super defensivne, a to zrovna neni to, co RF nejvic pali, pun intended... :) Leda by tam byly nejaky fakt pouzitelny single target grafty, pak by to melo smysl.
    NESS
    NESS --- ---
    Skoda ze tam neni fire dmg a neco pekneho kdyz horej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    udajne posledni desaty bloodline ascend

jako... to si dela nekdo prdel ne, OP jak prase pro light a cold, cira ofenziva, a fire zase utrel a dostane defensivu? :-)
    jsem postoval tohle meme na discord pred tejdnem, a koukam jako to plati furt do puntiku

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    slusny twitch dropy, hlavne ze i ten blbej stolecek (na ktery muj minihideout nema misto samozrejme) neco uzitecnyho dela...

Path of Exile: Keepers of the Flame - Launch Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=mr6Gb6XR76w
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ono na tom hlavne moc nesejde, protoze pro RF jako takovy si vsechen equip snadno udelas sam - jestli tam budou nejaky newbove co to budou kupovat tak jim ho jako rad budu craftit, az budu swapovat do CWS... :-) Presne proto chci ted RF startovat, ze tam neni zadnej mandatory uniq bez ktereho to nefunguje, a ktery stoji prvni tejden 5 div.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Samozrejme se to muze jeste zmenit jen pisu co jsem dnes videl.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ne tebe nemyslim. Ale dost lidi pojede RF na open at uz Elementalistu nebo Chiefa, Modra Mikina Chiefa toje asi nejvetsi problem, Ds Lily Ele RF, Tytykiller Chief RF ale to predpokladam bude jen na 2 void rush.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Ja jsem ohledne toho KBoC opatrnej. Kazdej kdo to hral vi, jak je to nekdy frustrujici, kdyz boss stoji 0,01m vedle nez ma a dostava malou/zadnou dmg.
    A co se tyce clearu, tak rozdil mezi KB a KBoC neni zas tak velkej, resp. pokud nejdes delve 10000 dostanes oba buildy na uroven kdy mazes vsechno.
    Mam podezreni, ze na reliable single target to stejne skonci na dedicated 6L co bude bud neco z tech novejch skillu nebo KBolt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako myslis ja jo? :-) Streameri budou hrat wandery nebo novy skilly, zatim jsem nevidel nikoho moc propagovat RF s prechodem na CWS, krome tech co ho hrajou vzdycky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No naivne jsem si myslel ze si pojedu CWS Chiefa jak minulou ligu pac to byli free money ale kdyz vidim kdo vsechno to bude hrat tak to je Hard NO NO !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam