• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ta mechanika je proste ocividne otestovana a balancovana na wandera. Kazdej jinej build tam failne... jsem docela zvedavej co s tim udelaj.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    PSYCHO: Hele máš tam jen o jedničku navíc :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JJOXER: rookie numbers :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha uz jsem to pochopil, je treba utect z toho bludiste. Skoda, ze se to napise jen na chvilku na konci obrany... :) Kazdopadne desna mechanika, buildy bez obriho AoE to ani nemuseji zkouset, a i ty co ho maji prej nekde v T17 jen koukaj jak jim to potvory smazou.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    No, stačilo... další sezónu dám šanci tomu flicker buildu, ale 400 hodin mě docela překvapilo, tak je čas na pauzu.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se mi zatim teda nepodarilo dat ten sezonni event co je jako tower s 24 vlanama - bud mi umre, nebo na konci zustane takova pulsujici vec co dava dmg a nema HP, a nemuzu nic delat...
    NESS
    NESS --- ---
    Dobrej start, bez padu, bez lagu, sezoni tema dobre. Ja se mspokojeny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    lol fronta stoji, sem zvedavej jak rychle me to vykopne
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: 53K
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge vypadaji v pohode
    akorat je zpatky Machinarium, sucks
    plus pouziti tech 15/20 nejdrazsi currency bude docela drahy, na to ze tam je mirror, hinekora, mist, takze realne 17 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: 22K lidi predemnou a 1:25 do startu, to uz tam jsou vsichni ne ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: zadny scaraby nepotrebujes ne? z touhle no-jewell verzi bosse asi moc nechces hadam...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    NESS
    NESS --- ---
    8.4GB, to uz je doufejme final
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja to videl a prave proto jsem psal ze to asi nepojedu cena Scarabu bude uplne mimo. Coz je dobre pac ja si pojedu boss killing :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tady ukazuje jak to hraje bez uniq jewellu jen s upravama ve stromu
    takze ted to bude startovat jeste vic lidi... :-)

osobne proste mam v planu to swapnout ve chvili, kdy uvidim, ze RF uz nefunguje bez nejakych dalsich investic nebo pro content co chci farmit - coz uprimne v tehle chvili nevim co bude, zatim se priklanim k tomu zkusit investovat v prvnim atlase do co nejvic totalne pasivnich mechanik, jako mapy/kirac/heist/settlers atd

No Bloodnotch CWS T16 Ultimatum
    https://www.youtube.com/watch?v=HNsCV37pwVc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi nejhorsi challenge reward za hodne lig teda podle me

nastesti to delame hlavne pro dalsi totem do hideoutu a spendlik na profilu :)

Path of Exile: Keepers Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=9vDziZNrL2s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    20/20 gems

Announcements - New and Changed Gems in Path of Exile: Keepers of the Flame - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3870620
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobrej ukazatel kolik lidi jede Pohx build, follow na jeho lootfilter :)
    Followers 114,844
    Copies 45,477
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Wanderera urcite hrat nebudu na zacatku nemas zadnou currency na normal crafty a kazdej piece gearu bude stat na open nesmysl tohle neni moje prvni rodeo a vim jak jsem si xkrat namlel drzku kdyz jsem hral cokoli co hral nejakej streamer pac lidi jsou ovce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam