• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    twitch drop pro reveal tenhle tyden, stylove pro druida

Path of Exile 2: The Last of the Druids Livestream Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=wROReeW5qmY
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Hustý, ještě k tomu na hardcore. Respekt.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: GG, to je dobrej achievement.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Přátelé, chci se pochlubit, moje první lvl. 100 ever :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, Atziri, incursion? :)

Path of Exile 2: Fate of the Vaal League Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=sxw3m5FyB68
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ok, ale jak rikam, to nejsou jako tak ohromujici cisla, na ten objem. Az na ty dva mirrory samozrejme... :) Coz je uz pak jen cistej luck.

BTW kdybych chtel hodne jet ligu na cisla v rignu, jedu inscribe ultimata - currency tam se do nej pocita dvakrat... :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    hele je to autentic 2dny starej pic co jsem udelal JA primo z chatu - a jsem si jistej, ze ten typek toho do ted lituje :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    *tak to nedava smysl :-)

protoze hrat 6 accountu soucasne uz zni podezrele jako prace

a jako nekdo, kdo jich v minulosti hraval asi 18 soucasne v Dofusu vim, ze to fakt je fulltime job :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: a jak vime, ze to neni fotka ze standardu?

jinak to neni nic extra kdyz hrajes hodne, vlastne jedina podezrela vec je na tom to mnozstvi chrome orbu, to nevim co bych musel delat aby jich padalo tolik

dneska jsem zrovna koukal na to, jak treba "spravne" hrat ultimatum, zatimco ja jsem hral klasika 1x CwS chieftain, tak profici hrajou 1x CwS chieftan, a k tomu 5x max block jug-glad, kde kazdy dava neco jineho cele parte (po 2 acc na 3 PC)
    mel k tomu fotku pilferingu, co mel na 4 charech jen, a vypadalo to dost podobne, pri prumeru 20 cistych div dropu za hodinu (pro kazdeho) mas staty jako tyhle za 3 dny taky
    takze neni to jako nemozny, spis je otazka, proc bys to delal, pokud nechces RMT tak to
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jeste me napadla jedna moznost a to je Bligh Ravaged Cursed crypt coz je realne docela dobrej layout.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Co mi prijde hodne zajimave ze chodi mapu jako Cursed Crypt ktera ma naprosto otresnej layout a nic tam nepada.

May be hraje Twist of Fate na Atlasu pro max juiced ale spis bych rekl ze to nahrava tomu prvnimu co jsem napsal.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Na ultra juiced Blight to taky nevypada pac tam tezce nesedi Alteration. Takze tezko rict may be nejakej 24/7 bot coz by i vesvetlovalo to ze ma vse hidden.

Odhadovanej build Doom Ignite map zoomer nebo obdobna varianta na offscreen ignite prolif.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Nevi me to prijde jako tezkej Fake :D 262 ex na 457 div ? to jako ze sbiras bezcene Vaaly/Chromatiky a Exalty nesbiras ?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    takze na jednu stranu lidi brecej, ze "neexistuje end game farming strat", ale to je evidentne nesmysl. Existujou, ale hrajou je lidi jako tenhle, kterejch nebude vubec malo si myslim.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Pratele narazil jsem na zajimavou vec. Sleduju trade chat a najednou se tam zacali lide predhanet kdo ma lepsi pilfering ring a nekdo tam postnul tohle:
    A ja od ty doby premyslim, jak to udelat. Kdyz jsem se ho ptal na build a strategii, tak napsal "Secret". Ma hidden account a dokonce ma i alt trading account, aby si zajistil, ze mu fakt nikdo nidy nedojde do HO nebo aby z trade shopu odhadnul, co jede. Predtim nez prestal komunikovat se prokec, ze hraje self chill elementalistku - takze zoomy. Ale fakt nevim.

btw ty poznamky jsou droply chaos/divs. Na HC si timhle nafarmil MB za 3 dny od startu ligy.

BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Dekuju, kouknu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: takhle presne jsem prave dosel k tomu charu co linkuju pod tebou - RF mam na mapy, ve finale jsem teda mapoval i tak timhle, protoze je v pohode. Kdyz si skrtnes vsechny corrupty a mageblood (s HP paskem je to silnejsi ve skutecnosti), tak verim se to do 20 div vejde, a samozrejme cim vic do toho narves pro vic HP, tim lip. Neni to bosser ve smyslu ze vsechno instantnes, ale muzes vsechno facetank, pokud to nedava dotku. Nemel jsem ani jednu smrt na zadnym uberovi.

Da se hrat s ruznejma skillama:
    Builds - Keepers - Path of Exile 1 - poe.ninja
    https://poe.ninja/poe1/builds/keepers?items=The%20Grey%20Wind,The%20Apostate,Crown%20of%20Eyes,Rathpith%20Globe
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kuci, hledam nejakyho zabavnyho bossera. Neco co se da postavit na cca 20 div budgetu a dal scalovat. Mam ted celkem fajn RF na mapeni, ale rad bych pridal neco co je schopny uklovat bosse za kratsi dobu nez je tyden do vyplaty.

Dekuju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ne, akorat tam skoro vsechny linky jsou pred startem POE2, nez se zavedla ta cisla, takze klikas na stary format URL

aktualni je:
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/evilmindcz-6356
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: btw ty sis odverejnil link z nastenky? jsem si chtel trosku posmirovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam