• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    FREE Path of Exile 2 Weekend + Cosmetics on December 12 - 15 PST
    https://www.youtube.com/watch?v=tgt61QQcCJg

FREE Path of Exile 2 Weekend + Cosmetics on December 12 - 15 PST
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jo tak jsem to taky myslel, jako hru umím míň než ziggy ale vypadá to jako dobrej starter co se týče dps.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jo, vizualne je to mnohem lepsi nez mi prislo z te jejich prezentace, ten shapeshifting je fakt hrozne prirozenej. Plus to zjevne je pouzitelny krasne pro kampan bez nutnosti neco moc vymejslet, jsem chtel hrat miniony v aktech, ale jak se na to koukam, asi proste dam sanci rovnou medvedovi... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jsem jedinej keryho druid uplne moc nelaka? Tedy, vypada to dobre a zajimave, ale osobne asi s jeho osedlanim vydrzim :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: vypadá to skvěle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ziggyho test druida pri navsteve GGG

PATH of EXILE 2: DRUID Hands On Gameplay Preview - Shapeshifting & Tearing Through Act 1
    https://www.youtube.com/watch?v=R2SAoj2eWVk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Patch Notes - Content Update 0.4.0 — Path of Exile 2: The Last of the Druids - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3883495/page/1#bugfixes

Player changes
    You now lose 5 rage per second if you have not taken damage or gained rage in the past 4 seconds (from 10 rage per second if not taken damage or gained rage in the past 2 seconds).

ok, tohle asi rozhodlo o tom, ze druida budu hrat za druida (shaman)
    tech rage veci tam ma hrozne moc, kazda jina classa bude muset hledat komplikovany cesty na equipu, aby dosahla tehoz
    jestli by mohli ve finalni verzi ascendu buffnout aspon ty maly +rage nody :-) a predpokladam zustane ten node s rage regenem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a koukam v update changelogu primej zasah do fubguna :-)

Rhoa Mount: No longer increases your Movement Speed. Now has 100% reduced Movement Speed penalty from using Skills while mounted (previously 80%). Now reserves 100 spirit (previously 60).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tohle je na POE2 vlastne "nejhorsi", ze i kdyz treba vis, co chces hrat, tak vlastne narozdil od jinych aRPG neni uplne jasne, co za class nebo ascend zvolit, bo nejsou tak uplne vyhraneny na jeden dominantni styl. Takze si porad uplne nejsem jistej, ze i kdyz urcite chci hrat druida, jestli nebude lepsi dat talisman do ruky nekomu jinymu... :-)

Jsem koukal na top10 predpokladanych buildu od Fubguna, a nic z toho urcite hrat nechci, fuck.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Poision pathfindera, pokud bude levnej plaguefinger tak granaty, pokud bude drahej tak bow, az bude jasne jak vypada novy strom/skilly tak to preklopim treba do neceho jineho, nebo rozjedu cistokrevnyho druida :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Stejne budu koukat kvuli D4 (jako zahraju si to pro DLC, animace maj pekny), takze whatever :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. našeho času to začíná až v 1 hodinu ráno v pátek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jestli chcete hnusnej portal, tak je k mani ve ctvrtek za sledovani game awards

Early Access Announcements - Path of Exile 2 Twitch Drops at The Game Awards - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3884493
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem v ramci zkoumani moznych fun a co nejmin tlacitkovych buildu objevil skill Trail of Caltrops, to jsem vubec netusil ze existuje, v podstate to je jako dodge build z D4, ale funguje opravdu i jako 0-button skill kdy mas jen dodge

je spousta variaci, tady v nejaky hodne drahy verzi, kdy uz teda pouziva i dalsi veci k tomu, to vypada hodne OP

POE2 - (PoB Posted) Ancestral Cry/Caltrops Bulldozer Amazon Build - 150% Deli/T16 Deli/T3 Xeph
    https://www.youtube.com/watch?v=e9liF7AqEQY
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    reddit hori nad zjevne naprosto nedodelanou hrou.. legit :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja to naopak nesnasim, nicmene je blbost, ze by to melo vliv na retenci, kdyz druhej char mas za 3 hodiny hotovej (v POE1 teda).
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jsem trosku smutnej ze Absolutne nevedi co udelat stim Pathfinderem to vzdycky byla takova ikonicka Ascendancy na Poison a ted uz ma 3 remake a porad je to hnuj...
    NESS
    NESS --- ---
    Sem zvedavej, jestli druid bude nejlepsi hrat s druidem, nebo jestli nebude lepsi treba titan, bloodmage, nebo amazona, potazmo kam se zapasou druidovske ascendence
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mno proto je za mesic po startu ligy ekonomika mrtva :D pac se na to kazdej vysere.. Ne vsichni maj obsesi jako ty, ze ti nevadi litat acty dokola furt jak bulík :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: GGG bylo vždycky proti, to se prostě nestane
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A o skipu ani carka....
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak tak a endgame jsem v poe2 prakticky nehrál, takže mě to nemůže zklamat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja normalne risknu druida hned asi naslepo, stejne se v POE2 vzdycky v aktech trapim, tak je jedno s cim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nastesti do toho tolik nevidim abych byl zklamanej, naopak vidim kopec novych veci.

Koukal sem jak se to pomitne do mich planovanych starteru a asi jsem oka, sem si rikal ze zkusim sorcku tzn Ice Chronomancer, nebo nejaky poision tzn Poison Grenade Pathfinder ze si pak dam druida az bude jasne co a jak. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam reddit docela hori, jak na to lidi nadavaj - ja teda osobne jsem vubec netusil, ze by 0.4 mela slibovat endgame novej, nebo dokonce ToTa, takze tezko muzu bejt zklamanej :-)

navic ted tezko nekdo muze odhadnout jak zmena density a soucasne totalni zmena craftu tabletu ovlivni mapovani, panika mi prijde trochu predcasna
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Early Access Patch Notes - Content Update 0.4.0 — Path of Exile 2: The Last of the Druids - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3883495
    NESS
    NESS --- ---
    Bomba slyset, na otazku ze blesky jsou moc op, je odpoved, nechceme vykuchat blesky ale spis posunout nahoru ostatni elementy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: pocitam ze ne, kdyz delali rework tech stavajicich
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Neprekvapilo by mne, kdyby tam byla zas nejaka secret advaned ascendancy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam