HOUH: to je hlavni problem templu - shit odmeny. Takze ho chces delat jen pro to, co je v nem unikatni, a to jsou ty top stolecky a Atziri.
Jsem si ted precetl ty zmeny, a mam pocit, ze GGG nechape vubec, ze hraci nechteji nabufovat temple tak, aby to byla dalsi mapa. To si muzu otevrit mapu, kde bude lepsi layout a vic monster, ze jo. Takze to, ze pridavaji do trojkovych mistnosti tezsi bosse, to mi prijde jako ulet - specialne s vedomim toho, jak mizernej loot davaji treba ty samy bossove v mapach v tom summoning circle.
Specialni kruh pekla je proto toho, kdo tam slozite resi, jestli stolecky na exalt, regal, vaal, alch budou spawnovat vic. Cywe. Tohle je super v kampani. Kdyz jsi v mapach tak fakt nepobezis pres debilni temple pro jeden exalt, protoze ted nove bude itemizovanej. Fakt ne.
Medailon co udela temple na 10 runu tezsi tim, ze prida nahodnej waystone modifir. Cywe. Jako. Muzu jit mapu ze jo. Nepotrebuju tohle v temple.
Medailon co rerolluje nabidku tech 6 mistnosti - prvni dobra vec.
Architekt po zabiti bude nicit jen pulku toho co ted - super.
Mistnosti vedle sebe se vzdycky propoji, vcetne architekta - super, cest bylo malo.
Unique vault co vylouci common shit - uverim az uvidim, zatim jsem tu misnost ani jednou nepouzil, vzdycky davala neco co ma hodnotu jen chance shardu.