• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jo tuhle chybu jsem taky udelal, kdyz dali ten patch ze mistnosti jsou mezi sebou pruchuzi... akorat dvere k Atziri jsou vyjimka no :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja mam literally spymastera presne pred atziri a na nej dalsi roomy, takze minimalne 3-4 runy nez to vsechno zmizi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: ono je v tom vic informaci soucasne, ale v podstate zacinas generatorem, a ty mistnosti s sipkama se vzajemne buffujou (tj. hlavne jdou dat vedle sebe bez cesty) - takze treba Generator - Sac Chamber - Corruption Chamber - Thaumaturge - Alch Lab - (a pak ty horsi nahore)

Ne ze by se mi to darilo taky se marne snazim odmazat to co mam ted, nebo vymyslet nejakej kompromis. Chybi tomu tlacitko "delete all"... :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Tak tohle je, uprimne, asi nejhorsi flowchart, kterej jsem kdy videl. Teda... kdyby aspon zaklady byly vysvetleny ingame, tak dobry, ale takhle nevim ani jak funguje temple, ani jak cist ten chart. Vsechno co vim, je to, ze jsem si zapikoval Bossroom a ted budu jak kokot cekat asi 6 runu, nez ten room zmizi lol :D
    NESS
    NESS --- ---
    nechci si hrat na chytreho, ale presunout power level z equipu do skillu aspon treba rekneme prvnich 10-15 levlu by rozjezd vyresil, takhle je to ciste o stesti, bud dobry drop a s prstem v nose, nebo smula a pak drhnes hubou o zem. Samo prvni char, pak uz to je jedno
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: templ to zachranil, stolky jsou super, gembl jasny ale zase bez penez ani gembl neni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: gamble za goldy tohle resi v kampani
    NESS
    NESS --- ---
    koukam ze problem s dropem stale nereseny, bud je leveling pohoda, kdyz to padne nebo total pain kdyz nepadne, napr na 10 lvl jedu stale s hulkou z 1 levlu pac me hra zasobuje zasadnima kusama jako malovane stity nebo quarterstaffy, u obchodniku total prd, stejne nejsou prachy, je mi jasny ze jediny drop rera by to total zmenil, pritom jak je to zavisle na kvalite zbrani tak to proste "vysedet" moc nejde.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobri lide na internetu uz vymysleli nejlepsi poradi mistnosti tak, aby se vzajemne buffovaly

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: se ukazalo, ze to, co jsem vymyslel sam, je sice dobry, ale je to soucasne nejprimitivnejsi taktika. For the sience to rozborim a zkusim postavit to, co je skutecne chytry - cestu formovanou jako hada, co se krouti pres celou mistnost ob 1 policko. Coz ma tri vyhody:
    - porad plati, ze cesta musi byt spojita, takze o mistnosti na zacatku nikdy neprijdu
    - pokud kazde volne pole sousedi s uz existujici cestou, vsechny bonus mistnosti z architekta je mozne vzdycky hned vybrat, aniz by to rozbilo cestu
    - jelikoz cesta musi byt spojita, tak i mistnosti, ktere se po pouziti maji znicit, to nemuzou udelat (s vyjimkou tech z predchoziho bodu)

Takze engame je mit ty nejlepsi nestabilni corrupt stolecky (co stojej cca 70ex-1div) vsechny nacpany na zacatku, a kazdych 6 map si je vybrat pro garantovanej profit.

Jsem mel s tou vzpominkou na syndicate ligu pravdu, tam se pouzivala dost podobna taktika, co specifickym usporadanim pole nutila spawn tech novych... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAXI_SHIT: ja myslim ze temple se pocita z prumeru tech 6 map kde si run odemknes, aspon co si pamatuju z prvnich dni. Ted chodim jen 15.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    EVILMIND: Záleží na lvl mapy?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    posledni run temple - 27 div :-)
    zatim zadnej run nebyl min jak 2-3 div
    skoro mi prijde, ze ted je nejvyhodnejsi delat neco jako je v POE1 strategie na boss rush - tj. bezis jen map bosse co nejrychlejc, totalne v chillu zadny zbytecny mechaniky (delirium je v pohode zadarmo splintery), pokud nenajdes vaal temple cestou k nemu tak se ti ukaze po jeho zabiti, kazdejch 12 map das Atziri pro big money (Architekt neudela mistnost s klicem ten samej run co jdes Atziri, proto 12)

k tomu drzis otevrenou cestu k Atziri takze ti 6 novych policek vzdycky staci k otevreni, leda by nejakou smulou ta mistnost byla daleko, coz je ale postupem casu stale mene pravdepodobne, protoze prostor na krajich se zaplni bonus mistnostma - ktery jen obcas vyberes kdyz ti nahodou zbudou policka navic
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Je videt ze hraci chteji oboji, takze je super, ze maji dve hry a dva zdroje prijmu, protoze prekryvajici se kalendare se jim casem ohrome vyplati. Za me super a jsem rad ze tu jsou obe. A casem se urcite zase na dvojku podivam :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak Atziri je smesne lehky fight teda, na to ze to je vlastne jedinej nove pridanej boss
    ale slusnej loot z te jeji pokladnice, takze se to rozhodne vyplati chodit - tady je to vlastne naopak zase jedinej boss, kteryho jsem tuhle ligu sel, a nestal klic vic nez drop

jsem bezel par trojkovych breachu, bo Xesht nam kroko-medvedum nema jak da damage :-), kde to vychazi cca na 130ex za vstup (kdybych ty splintery radsi rovnou prodal), a z catalystu se ani jednou nevratilo pres 100ex, takze jedine lucky drop, a ten se nedostavil
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jo endgame je viditelně jen napůl.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    MARSHUS: já teda teď jedničku hrál protože se mi líbila ta mechanika breach, ale dvojka mi vyhovuje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    plus bych zminil, ze do tehle verze GGG odlozilo slibovany novy endgame
    a jako, oni nejsou Blizzard, ze to znamena jen zmenu par cisel a prebarveni stejne mechaniky na modro, takze fakt mam duveru, ze pokud to nestihaji, tak to bude nejaka velika zmena - jestli k lepsimu nevim, ale ja mam rad kazdou zmenu a vyzvu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: v POE1 je taky plan dopredu :) a mi moznost horizontalniho progresu podle toho co te bavi myslim neni spatna vec - to v POE2 zatim trosku postradam, tu moznost volby, vlastne si jen vybiras, co bude na mape za mechaniku, a to je vsechno.
    Aktualne aspon to jak fungujou tablety je o tisic procent lepsi, nez kdyz se davaly do vezi, to me u hry udrzi dele. Kdyby pridali jeste challenge, tak by to bylo perfekt, takhle jako ve chvili, kdyz
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    já teda Poe 1 už nenainstaluju, dvojka mě baví mnohem víc a zjevně tam ještě je nějakej plán dopředu. V 1 už toho je tak strašně moc..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak ja su mizernej lvl 25 ci tak nak. Ale proste ten feeling jei v endgame mega slow, a jak sem na ggg nasraty dlouhodobe, chtel sem dat aj svych 0,001 cents :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam