• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    HOUH: abyss, ritual, stastnej corrupt, a Tecrod's gaze se prodal za 70+ div.

Hada porad nemam
    HOUH
    HOUH --- ---
    MARSHUS: a při jakém setupu si to dropnul? :D Jestli ve vaal templu kterej připomíná hada z nokie tak se nedivím :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak dodneška jsem si říkal co to je za volovinu že vám všem padá tolik divine. dneska 10 raw + cca 200 ve věcech. wtf, někdo se zapomněl u rng kasina?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: se nejak divne rozbily algoritmy youtube, me to pro zmenu doporucilo jako top aktualni video tohle z roku 2013 :-)

Build of the Week S01E02: Melee Witch
    https://www.youtube.com/watch?v=_aP9O0Vnt0c
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Path of Exile - Skill System Demonstration
    https://www.youtube.com/watch?v=PwBmzi9zuqU&pp=0gcJCU0KAYcqIYzv
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako uprimne, flasky jsem nemackal uz nekolik let, i bez magebloodu je spousta moznosti jak je udelat kdyz ne permanentni, tak skoro - pathfinder, traitor keystone, dalsi veci ve stromu.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: v POE1 jsem dycky nenavidel nutnost mackani peti flasek. i kdyz to hodne vylepsili, tak charmy jsou v POE2 imho hratelne lepsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: no v POE2 je mnohem vic OP, diky tomu, ze je min alternativ na ten slot. V POE1 pro zmenu mas nejvetsi pohodicku s magebloodem... :-)
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: headhunter mám poprvé teď pár dní a přijde mi to teda dost OP, když chytnu dobrý aury mám i 3x vetší dps a k tomu veškerý def bonusy atd, tím spíš ve spojení s tím jak se jedou + rare monster mapy. Se nedivím že ho nosí každej, doporučuju.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já teda nevím, hraju velmi na klid trade ligu, v obchodech točím nějaký jednotky divinů plus mínus a poprvý jsem zabil Arbitera, je to asi první liga, kterou jsem dohrál slušně do late game.

Ale jak to tak čtu, tak bych se bavit neměl, co? :(
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: tyvoe tak ty to jedeš v úplně jiném levelu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: btw jedinej zaručenej způsob jak držet prst na tepu doby je fakt se nalepit na místa, kde ty výdělečný věci vznikaj. I proto lidi koukají na streamery jak hrajou, protože tam se ty strategie rodí v reálném čase. Já třeba na twitch normálně nechodím, jen když tam jsou dropy, ale u POE2 jsem tuhle sezonu udělal výjimku, a na toho Poláka co stavěl tanky medvěda jsem koukal furt, bo jsem moc nevěděl jak dál. A ve chvíli, kdy on začal mluvit o tom co bude další upgrade a jakým směrem to chce další den stavět, jsem se hned díval na ceny těch věcí. A hned jsem začal vykupovat nejlepší rolly a corruptit je (oba hlavní uniq itemy pro ten build jsou drahé jen se správným corruptem), za všechnu currency co jsem měl. A když druhej den on ten build opravdu začal na streamu předělávat, jeho diváci už si mohli u mě koupit přesně to, co potřebovali. Na tom jsem vydělal asi 200 div za den, a zafinancoval si easy zbytek ligy... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: normálně, čtu reddit a koukám na sestřihy na youtube, tam se dozvíš všechno přesně s takovým zpožděním, abys už na tom sám nevydělal... :-)

Ta propast je hlavně mezi casual hráčem a youtuberama. Všichni je kopírujou, ale lidi si málo uvědomujou, že pro ně to je prostě zaměstnání, a když něco dělají 12 hodin denně, tak budou vždycky prostě mít dost všeho. Ale současně to není nutné, nemusíš mít mirror tier věcí, je opravdu jen málo buildů, které nefungují na relativním budgetu. Takže je důležité nenechat se znechutit tím, že si dáš nesplnitelný cíl.

GGG jinak málokdy během probíhající ligy něco vyloženě zařezávají, mnohem pravděpodobnější je to, že se to stane moc drahým k provozování, protože do toho vlaku naskočí moc lidí. Speciálně když je možné něco využívat v partě, tam pak jako solo hráč nemůžeš ani uvažovat o tom, že by sis to i jen zkusil, protože cena vstupů prostě počítá se ziskem v partě.
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: mě sere že vždy to dopadne tak že ti top hráči nahoře majdou exploit nebo proste něco vymyslí, vydělají miliony div , zničí trh a pak to GGG nerfnou... takže propast mezi topkou a normálním hráčem je neuvěřitelná ...
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: lol ja vánoce progrindil a tohle čtu poprvé, škoda že jako všechny exploity mě to minulo :D ... tyvoe kde na ty tvoje info chodíš :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je asi sestej hotfix na temple za tyden :-)

jinak vysvetleni toho, proc s tim tak bojujou je, ze oni to sice testovali pred zacatkem ligy, ale pak kdyz lidi bojovali s tim, ze se jim nedarilo nic stavet, tak udelali tu "drobnou" zmenu nekdy hned prvni tyden, ze misnosti jsou vzdycky pruchozi

a to zpusobilo tenhle naslednej clusterfuck, protoze to uz otestovany nemeli
    osobne jsem byl treba prekvapenej z toho, ze to vlastne funguje jen na prvni polozeni kostky, kdyby to dali univerzalne (tj. pokud mistnosti jsou vedle sebe, je mezi nimi cesta), tak by problem zmizel, protoze by nebylo mozne delat ty paralelni hady kolem dokola, co ted lidi maji

Early Access Patch Notes - 0.4.0c Hotfix 15 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3902772/page/1#p26535136
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se udelal pokusy a bere to prvni vetev, mysleno I kdyz jsou tam obe vetve na gemu.

Pro vysvetleni, jedu kus, mam granaty (vetev I) a strely (vetev II), stejna zbran, rozdelene na gemech na I a II jen sem si rikal c ose stane kdyz tam necham I i II, pac sem to nikde nevidel npsane, mel sem to zkusity, uz mlcim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WHITEANGEL: mas jednu zbran prirazenou na oba sety a pouzijes gem ktery ma prirazene oba sety, mas dve vetve naklikane, cervenou i zelenou, pouzijes ten gem a tu zbran, jaka vetev se pouzije ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: v jednu chvili muze byt aktivni bud zelena nebo cervena weapon tree jestli tvoji otazku chapu dobre.
    NESS
    NESS --- ---
    POE2, chapu to blbe, ale kdyz je mozne priradit jednu zbran na I i II weap set a skill gemy jde pouzit take na oba sety, co brani tomu pouzit ty body na weap sety na zdvojnasobeni skill passiv pointu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam