• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    A fire mastery na refresh gone dopice.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Omg nerf Chief sice lepsi pro clear ale na Bosse sad.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak z Toweru to ma jen tu aplikaci na region, ma to nulovej management vlastne, tuplem jeste kdyz beres v atlase ze to muzes jet porad s jednou mapou a odebira to efekt z jine
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Trosku me to na jednu stranu desi pac ten Tower map system z PoE2 je jedna z veci proc to moc nehraju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to byla fakt nejdebilnejsi mechanika ever, pulku casu jsem je zapomnel pouzit bo to chtelo extra klavesu nebo dve dokonce, zbytek casu to jako nic nedelalo, a jedinej smysl mel gold, a ten jsem videl dvakrat za ligu.

Ted mi doslo, ze ty novy astrolaby jsou vlastne taky variace na POE2, v podstate je to Tower mechanika spojena s Memory... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To se asi ted nedozvime may be patch notes.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Petals are gone konecne...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uplne jsem nepochopil teda tu cas s lodkama. Jestli prehodili mezi sebou efekt crops/ore, tak co me nuti mit masivni gold sink na farmare, kdyz ore predtim bylo k nicemu? Doufam to z changelogu bude jasnejsi.

Pak, pokud strom zustal, ale ruce zmizely, kam se bude ukladat currency pro strom a kolik ji muzu mit? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: Ultimatum zatim vypada strong, specialne s tim, ze v te casti mapy za zrcadlem budes mit sanci mit druhy. A jestli ty catalysty na prefix/suffix budou fungovat jako ostatni, tak to je proste top currency, vlastne by ani nebyl duvod pouzivat jiny. Tj. pravdepodobne to bude davat min procent nebo tak neco...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj to bude hodne simple dokonce tam je noda ze muzes chodit porad oblibenou mapu a mizi ty ostatni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo a pritom by me to vubec nenapadlo, az kdyz to rekl tak mi hned doslo jak to je genialni, jak to resi otravny prohrabavani v map tabu (nevim teda co ted bude delat favorite slot), a jak to vlastne je jen implementace z POE2. Ale uplne nejvic jsem se tady roztekl po zidli kdyz hned potom ukazal video z dob War of Atlas, kde jsi musel spravovat ty elder/shaper regiony, to byla moje oblibena zabava stavet ten neznicitelnej kruh! :-) Ale ta nova implementace nevypada moc ze by taky zahrnovala skill, jestli jsem to dobre pochopil, tak je to spis jako memory, a ani nebyl videt nejakej prekryv tech zon.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Uz zbyva jen aby me nevyjebali Ultimatum je to doma :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To me mrzi hodne Harb byla moje oblibena mechanika na farm. Ale uvidime co snima udelaj az se vrati.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw to stema mapama je asi nejlepsi zmena za poslednich 5 let. Ma to sve mouchy ale jinak je to genial.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: well, harbingery jsou pryc ze hry, takze fractured orb je ted core drop. Cekal bych narust ceny taky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja pres ne craftim kazdou ligu takze pro me je to huge. A s fractured Veiled modama to bude uplnej ulet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak to nevim, ale je jasny, ze toho budes potrebovat spoustu, ve chvili kdy si na papire narysujes jakej cluster chces pres, a pak ti bude jedno kolik te currency spotrebujes - coz nejaky whales tutove budou delat
    takze jo, cekal bych to bude stat aspon par div i kdyby to nebylo moc rare
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: uprimne jsem tak 5 lig zadnej fossil nepouzil, driv jsem s nima craftil clustery prave aspon, ale jsem linej, takze pres harvest to proste bylo pohodlnejsi...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jj ale oba vime ze to bude hodne rare :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle ja masivni zmena
    clustery uz ted byly ta rozdilova cast co z nejakyho buildu udelal uber ready build
    pokud nebudu vubec omezenej tim, co tam muze bejt, bez ohledu jak moc te nove currency to bude stat, tak to budou hrozny pecky

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexile/clip/ColorfulStylishShingleRitzMitz-Ca2eD8QPtuHCYM1K
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam