EVILMIND: jsem si natahnul svuj char z Phrecie do POB, a ono to mozna nebude tak hrozny nakonec (pro Ultimatum, bo Simulacrum jsem stejne nechodil me nebavi), mi to totiz nedoslo predtim, ze ja jsem nehral s Defiance, ale s Foulborn Xophem! A přesto to bylo úplně v pohodě.
Builds - AltEvilBogShamana - Path of Exile 1 - poe.ninjahttps://poe.ninja/poe1/builds/phrecia2.0/character/evilmindcz-6356/AltEvilBogShamanaTakže jsem měl 48 bloodnotch, 10 unfaltering, 30 infused flesh, 12 vampyrism - coz byl total overkill samozrejme, ale ta liga byla moc kratka na rebuild a už jsem to nestihnul. A tyhle všechny procenta dělají sice různě pojmenovaný věci, ale sčítá se to.
Což znamená, že v 3.28 můžu i s průměrným bloodnotchem 25 (20-30) být úplne v pohodě recoup capnutý, protože pořád mám tohle všechno, plus navíc další možný laciný annoint +12 (circle of life). Takže jsem si jistý, že CwS se dá hrát skoro hned od red map, jediný rozdíl bude, že v úplně endgame minmax verzi prostě pořád bude nutné brát zdroje recoupu, normálně by stačilo nechat i jen jeden ten node.
A to ještě možná jsou nějaký recoup nody na clusterech, co by teď šly přesunou na fire damage, nekoukal jsem se zatím, navíc na jewelech je recoup jako prefix (což ale bude raketa jakmile lidem dojde, že by to šlo nastackovat tady).