• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: aspon jsou vsechny scaraby za hubicku ber to pozitivne.

Jinak MB dnes dofarmen zitra zacne frezka a konecne upgrade charu. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jesus, tak ulitlou strongbox farmu nechali, ale uplne jako niche farmu black barya, ktera je rng a hitnes ji jednou za 20-30 map, tu nerfnuli hotfixem hned jak to nekdo objevil... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zmonovalo ze to nestihli a neni to nutny, takze to interne posunuli
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak je to modifikovatelnej gamble, target farming equipu presne na miru, to je pro SSF treba super - plus ten pribeh ocividne neni ukoncenej, takze tam jeste zatim casem neco bude, jsem uprimne cekal, ze to bude uz ted, protoze tusim v traileru hintovali tu misnost co otevres na konci tree questu, ale nezda se.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Je to jen dalsi gamble bez dalsiho propojeni se hrou samotnou - teda aspon mam za to, ze tam neni nic jako boss pro ascendy nebo neco dalsiho - mozna se pletu? Jak uz jsem psal driv, za me by PoE1 prospelo osekani tehle nadbytecnosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: co je spatne na strome? je stejnej jako predtim, akorat ma vic nepovedenejch, driv skoro vsechno bylo prodejny, ted tak pulku vyhodim a zbytek je furt prodejny, to mi prijde ok
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja nepochopim proc kdyz uz delali vetsi zmeny, nedali celej Kingsmarch do haje, vubec to do ty hry nesedi
    a ten strom nez takhle, to snad radsi taky vubec
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: breach bohuzel za me slabota stromek nerfnutej do hoven a hivebloodu to generuje strasne malo ale ten exp strom me zajima ukaz jak to mas ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak tohle generuje jen scaraby, netiskne to primo currency, takze to zase neni TAK hrozny, levny scarab setup znamena ze muzu zkouset veci (a ty ambush by byly drahy tak jako tak)

Kazdopadne zatim totalne tapu co s Kingsmarchem, jsem tam jako teda nejaky lidi najmul, stejne nemam co delat s goldem tak to nejak platim, ale jestli to spravne chapu z changelogu, tak currency ted davaji hornici - a to proste jako nedava smysl. Protoze lodky jsou zajimave jako pasivni prijem, nikoliv na to, ze musis farmit rudu jako o zivot.

Takze jsem si zatim krome Ultimata udelal jeden atlas na expeni v breachi, a cekam... to expi jako blazen, na 96 klidne 15 procent za mapu, plus je to hrozne uspokojivy jak to tim "nerfnutym" ascendem pekne chain exploduje... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Kvuli tem bednam bude zas dojebana cela liga jak minula nebo 2 zpatky stim 1k Rares Blightem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    - visibilita dobry, jsem skoncil na 98/100 a musel jsem hodit na discord screenshot, jsem sam nebyl schopnej najit co mi chybi - to je novej problem co vnesl tenhle atlas, driv se clovek proste podival do maptabu...
    - v mirage bych hlavne pridal na minimapu kde je retez, je uplne neviditelnej casto, a navic tam nechodim to fullclearovat ze jo

Celkem jsem zvedavej jak se vyrovnaji s tou mirage strongbox farmou, co vsichni jednou, podle me to rozhodne nemelo takhle fungovat, a nerfnul bych jim to bez milosti.

Announcements - Path of Exile: Mirage - What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3916921/page/1#p26590820
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tak do koupe novyho kompu, coz nevim kdy bude, pro me asi PoE konci. Jako loadovat kazdou lokaci 10+ minut je fakt o hovne :-(
    GURBON
    GURBON --- ---
    vcera jeden pad na kanade mezi 21-02 takze pohodicka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo me to celej den nepadlo ani jednou, ale furt teda hraju Kanadu

a vytahnul jsem z Ultimata Doctora, takze 11 div a je z ceho stavet :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ted jsem hral neco pres 2 hod kanadu bez jedinyho problemu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Teď jsem spadl z Washington serveru
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: Hele ja bych rek ze ta fronta je global. Vcera jsem byl v evrope 27K tak jsem to skipnul, prepnul na kanadu a zas 27K. Kazdopadne od momentu co jsem sel tam uz mi to od zhruba 23:00 do 1:30 ani jednou nespadlo. Predtim to padalo jak hrusky.
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: sem zase venku, kanada ma ted 10K frontu :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: me teda vcera pomohlo co psal EVILMIND
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal ze to bude dnes lepsi a fakt neni, 3x po sobe kopnutej do 15k frony cca po 1 minute hrani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam