GURBON: to jsou umyslne udela PvP buildy od hracu, ktery jsou prave udelany na to, abys je nezabil... :-) Ty nejlepší mají legacy věci z té doby, navíc se tam dmg přepočítává PvP scalingem. Typická finta té doby byla maximální block a obrovský regen, proto pokud tam proste jdes jako DPS, tak utřeš, a v nejlepším případě to dáš na remízu, pokud nepotkáš někoho kdo tam instantní.
Škoda, ze dneska se ta mapa nechodi už vůbec. Už si nepamatuju jak se to zabijelo, kdyz se chodit musela, ale myslim na vetsinu hracu tam platilo DoT (nejde blocknout), frostbomba, klasika prostě, případně mine setup na instakill. Pamatuju si, že jsem tam jednou byl asi 40 minut, protože mi zbejval poslední char se skoro imunitou na všechno, takže jsem měl jako melee build v ruce Balefire, a držel jsem ho v Scorching Ray a pomalu pižlal.
Dřív byli lidi co se na ni specializovali, protože tam něco padalo, co nikde jinde nebylo, takže na to měli monopol, ale nevím už co.
CHOBOT: ode dneška hraju Last Epoch, ale až s tím skončím, tak si chci zkusit ješte Cast on Ward. To vypadá, že to má všechny výhody CwS, a k tomu navíc damage na uber bosse. Plus je docela pravděpodobný, že to další ligu nerfnou.