• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: zatim nemam tucha, ale myslim ze by to snad melo jit ze hry do hry, doufam :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Tohle je bomba, za predpokladu ze vis co delas a vi to i ten tvurce :-) Odkud se ty guidy exportuji ? Primo ze hry nebo z POB ?
    NESS
    NESS --- ---
    Jko kazda pomoc dobra, ale par hub nebo ukazatel u cesty moc nevyresi ze nektere ty mapy jsou zbytcne velke napr A3 The Drowned City, aspon pro alty by tam nejaky skip mohl byt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak cekal jsem spis campaing skip, ale dobre :)

Path of Exile 2: Streamlining the Campaign
    https://www.youtube.com/watch?v=miL0Ms-VwGI
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja myslel jako tamnutej boss, tronado ptak z ultimata, Bahlak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako jestli tam je jeste nejakej utok kdy se tocis, tak to je dost jako muj barb v D4 ted... :-)

Ale vic se mi asi libi zoo.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tornado ptak ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    definitivne hraju tenhle class :)

Path of Exile 2: Spirit Walker Ascendancy Showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=86MS6GHBAOg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada reakce je vesmes stejna jako moje, na zacatku nadseni nad trailerem, a pak wtf :-)

jo ale zapomnel jsem zminil, ze jsou tam challenge, coz je vzdycky moje hlavni motivace, takze holt zatnu zuby a jedu, navic ten totem za ne je MASIVNI, budu potrebovat novej hideout :-)

nektery veci jsem i prehlidnul, jak jsme na discordu resili neco co bylo treba pred chvili, treba jak tam udela ve strome ten breachstone - asi na 6 kliku, a vubec nechapu o co se vlastne jako snazi, komentar k tomu "most redundant thing i've ever seen", to je presny :-)

PoE2 Streamers React To Return Of The Ancients Content Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=pBIBCPQnLKg
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: vzpomněl jsem si :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: to se ještě nevyjádřil liquidfňuk :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: neberu, si to vymažu z historie a mám klid že jo :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: No však si to tak neber. Hudrovaci tu byli vzdycky..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tady už to je horší jak na redditu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    chjo tak to zas cekam na novou ligu v poe1
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    jako nejvtipnejsi je jak rekli "new players friendly" takovouhle paralyzu z analyzy nemas ani v PoE1 co ted predvedli. Myslim ze to dopadne jak minulej patch a to ze to ani nedolevelim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw se musím normálně smát nad evolucí řešení problému "mapy mají shit layout a jsou moc velké"
    - checkpointy
    - sprint
    - NPC co prstem ukazuje kam máš jít... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONCKA: vzhledem k množství změn bych teda rozhodně nic nezačínal teď. Podle mě to pořád není jako POE1, že se tam i skoro nahej s random naklikaným buildem do map nějak doplazíš, tady jsem se úplně každou sezonu fakt trápil vždycky na něčem, a musel jsem se vracet a farmit na nějakého konkrétního bosse. Je to objetivně těžší hra prostě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Reveal POE2 jako... meh.
    Jako musím říct - první dojem je, že se řeší neexistující problémy, a ty existující zůstávají. Kompletní rework úplně všeho, nezůstal kámen na kameni v jediné, jediné co zůstalo jsou mapy s shit lazyoutem, co musis chodit i nechces. TO JE PROBLEM ENDGAME KURVA. Ne to kolik bossu má expedice. Vtipný je, že jediné QoL v atlase je filtr na mapu co chceš chodit. Takže to ukáže, že tam žádná v okolí není... :-)
    Během revealu asi 30x řekli crafting, ani jednou nebylo na obrazovce nic, co by si zasloužilo to slovo.

Realne se mi libily jen tři věci:
    - ritual ma "spaleni" veci co nechces co plni merak na vstup k bossovi. To je skvely a doufam to bude v jednicce.
    - novej ascend s "boss companion". Jasnej starter... :-) Doufam to bude OP.
    - load buildu primo do hry. I když mám POB tak je dobrý nemuset do nej swapovat, i když hned na první pohled by to mohlo být víc vidět.

Myslím reddit do rána shoří, to bude masivní hate, tuplem když tohle má být úplně poslední velkej update před finálním 1.0 releasem.
    Nicméně už jsem si napsal dovolenou aspoň pár dní, tak doufám za tři týdny budou nějaké kompromisy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam