• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: tomu rozumim, já bych taky ocenil funkci přeskočení kampaně pokud jsi třeba už aspoň jednou kampaň za ligu dohrál, ale nepřijde mi rozumný nechat úplně novýho hráče přeskočit kampaň a jít rovnou do map. To imo hráčský základě nijak nepřilepší, možná spíš naopak.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ale jiste ze neni, jen ten stop feeling je pro mne ze to trva a chodis tam pomalu a dlouho :) Jinak vidis to, track na achivementy mne nenapad.
    CHOBOT: Jiste ze nevypovida, ja sem jen dobela nasranej ze proste neni skip kampan. Klidne si dam v sezone kampan jednou ale urcite zas, jak mam ve zvyku, picknu blbou klas a budu chtit zmenu a ta je otravna.
    Navic fakt nam neni dvacet a nemame 8 hodin a vice denne abychom mohli rozjizdet kampan furt dokola. Vsichni ti core poe hraci jsou starsi a verim ze by to proste ocenili. Ale kdyz je Jonah kreten tak je proste kteren a bude mit poloprazdnou hru
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: jo já to chápu, z těch čísel je vidět jak daleko se většina lidí v kampani dostane.
    Steam Community :: Path of Exile :: Achievements
    https://steamcommunity.com/stats/PathofExile/achievements/

Afaik GGG vydává zajímavější čísla jen pro krátkodobé eventy, kde je to ale reprezentativní spíš pro aktivně hrající komunitu.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: tak to ale o ničem nevypovídá, protože jako f2p hru si poe1 za ty roky zcela jistě stáhlo naprosto enormní množství lidí, který tomu věnovali jen pár minut nebo hodin a navždy odinstalovali. Těch 15% bude imo spíš blíž procentu reálných hráčů oproti počtu stažení na unikátních účtech.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ne, ty stats má Steam, protože na to jsou veřejně dostupné achievementy - teda v POE1, protože POE2 je zatím early access. Takže je třeba achievment na vstup do mapy, a ten ma jen 15 procent hráčů POE. A zas tak těžká ta kampaň není, ne? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ty stats ma Jonathan :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: Vicemene, ale jako malo bylo whinu na zacatku jak je kampan dlouha, tezka, myslim ze vsichni tady meli s privnim prubehem na nejakym bosikovi problem. A pac uz nam neni dvacet, dost lidi to odradilo. A poe2 proste tezsi je, coz by mi nevadilo, mi hlavne vadi feeling ze je to pomaly, hrozne pomaly
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: i kdyby existovala statistiky lidí, co nedojedou kampaň, tak se v minulosti ukázalo, že pokud je takových hodně, tak to jen znamená, že goldfarmeři našli v kampani něco, kde můžou campit boty.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: takze source je "trust me bro".
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: jako spis pad hracu znamena prirozene i dost lidu co nedojedou i kampan. A redit a tak. Je to postaveny tak ze je to spis pro hc hrace vis co
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ah :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: Nope, link spravnej ;D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: špatnej link
    LIQUIDFREAK: jak to tam vyčteš pls?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak pro alta, jinak cekam ze to dropnes po skonceni kampane :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele tady originalni help do kampane, za kazdyho zabityho bosse v kampani jsou Facebreakery silnejsi :)
    navic str stacking

Path of Exile 2: New Unique Items - The Auspex and Facebreaker
    https://www.youtube.com/watch?v=e2QZNDtJhoM
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: proste neni cas ani nalada, kampan sem odehral 7x a venoval poe skoro mesic a pul cistyho casu. Uz mi to nenabizi nic co by mne uspokojilo, to je cely. Jedina vec co by mne donutila k tomu se vratit je skip. Tak jako tak, za sve penize sem si tu hru velmi uzol, ale to uz je davno :)
    NESS: Ale neposlu, take mne bavila, poprve, podruhe, potreti, 4,5. A uz fakt nebavi, prave naopak. Jo kdyby byly aspon zkratky, ktery na prvni season charu v LE napr. stejne nefunguji bo nemas klice.
    CHOBOT: Steamchart?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: tady je to velice detailně popsané:
    Realita POE a efekt délky kampaně na retenci.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: a ty vidis ty cisla kde?
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja vim ze me posles do haje, ale zrovna kampan POE2 me bavi, nemam problem ji projit a kazdou sezonu davam i dalsi pruchod, narozdil teda od kampane D4 nebo POE, LE je kapan taky fajn hlavne kdyz to jdes zkratkama, pokud by se tam zabudovali nejake podobne zkratky napr kdyby slo preskocit utopene mesto a apex tak bych byl vdecny tyhle me moc neba, stejne jako dzungle s kanalama to je taky o nicem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zase v D4, která má největší skip, si můžeš založit postavu a za minutu s ní být v endgame - ale zase nemáš pro ni místo v bance, a nemůžeš dělat nic zajímavého s resetnutejma warplanama, který doexpit zpět bude asi trvat dýl než kampaň... :-)

Každopádně speciálně v POE2 za tím cítím takové to "takovejch peněz to stálo vy zmrdi, pěkně si to projdete celý".
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: clovek ztravi 50 hodin v kampani aby pak zjistil, ze je char na hovno nebo nerfli clasu. Ne diky, radeji knihu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam