LIQUIDFREAK: sorry ale ja jsem nadsenej. A to jsem byl po revealu skeptik, a vubec jsem neveril, ze remake vseho najednou muze fungovat. Ale funguje. Lidi si casto stezujou, ze v POE1 je toho moc veci, ani nevedi co kde co dela - a tohle to presne resi. Skvele to vede novy hrace, a pritom to neni otravny pro veterany - za me naprosto nejlepsi zabava co jsem v POE2 zatim mel, a verim, ze tohle mi vydrzi mozna dyl, nez POE1 liga. Vetsinou kdyz mam takhle 5 dni volno na novou ligu tak v D4 uz mam hotovy vsechno a nebavi me, v LE mam hotovy vsechno a marne zabijim Uber Aberrotha, v POE1 mam hotovy vsechno krome grind challengi ale uz pomalu koncim a ceka me tak tyden ze setrvacnosti. Tady? Se tesim na dalsi vikend, a to furt hraju jednu postavu zatim jen.
Samozrejme to neni dokonaly, myslim by to chtelo hlavne trosku sjednotit zpusob jakym se pouzivaji boss klice pote, co se dostanes za ten uvodni quest pokus, a vypulirovat to UI aby bylo pouzitelny bez behani do ruznych lokaci pres map device. Ten toolbar rozcestnik by klidne mohl portovat.
Treba driv jsem v POE2 trochu trpel tim, ze jsem vlastne nevedel kam jet. A proc. Takze me atlas v podstate od prvni obrazovky sral. Ted diky tomu, ze odkryvas kusy mapy pro ruznou mechaniku, tak mam vetsi pocit, ze to ridim (a to rikam i presto, ze treba ted vubec netusim jak to udelam pro breach, protoze viz obrazek - kde kurva pouziju breach stone? ale to je jen nedostatek informaci na startu). Vlastne mi uz vubec nevadi ani layouty, protoze kdyz musim jit pres nejakej hnusnej, tak proste vyhodim tablety, jebnu tam T14 a jen prosprintuju k bossovi, minuta casu.