• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: highlight je no nerf pro CwS, takže jedéééém! Tiskárna divinů je zase tady... :-)

Zajímavý je to zrušení split receptu, doufám že to nezdraží heist base věci dvojnásobně, jak by teoreticky mohlo.
    Já teda nikdy nebyl na tohle dost bohatej (a nikdy nehraju heist), ale mělo to i jiný použití díky tomu, jak ta beasta byla laciná, se tím dalo docela efektivně gamblit jewelly pro adorned. Celkově mi z té prezentace přišlo, že beasty by mohly bejt dobrý hrát na start (talismany), ale po přečtení patchnotes mi naopak přijdou jako mechanika dead.

Dalši nerf betrayal mechaniky už vypadá skoro jako cílenej útok, každou ligu je to horší. Jako, když už do nich investuju, tak to stejně nedělám kvůli lootu, ale protože hlavně na začátku ligy jsou to masivní expy, ale stejně to nepotěšilo. Sere mě to spíš z principu, protože dřív jsem to fakt hrál i na profit, ale teď už tam nezbylo skoro nic, allflame byla free currency. Ten nerf pro clustery je ovšem spíš úsměvnej, jsem tam v životě žádnej 84+ nedostal, jestli na to byla nějaká taktika tak jsem o ní ani neslyšel.

Ritual není skoro zmíněnej v patchnotes, ale ta mechanika je teď totálně dead. Píše se tam že přišel o catalysty (který jsou teď exkluzivně Ultimatum), ale upřímně jsem v životě snad neviděl catalyst v rituálu. Podstatný ale je, že ze hry mizí všechny non-unique synthetic věci, což byl hlavní jackpot tady. Navíc je to další důvod zvýšení ceny heist base, protože synth itemy byla jediná endgame konkurence. Teď bude jediná šance dostat to zpátky jako corrupt, což vůbec nevím jestli se při cenách locku může vyplatit? Ale je to jediná možnost jak teď mít +1 charge na ringách, takže boháči to dělat budou.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ale jo, velikost smysl dava, me jen proste pobavily ty patchnotes, protoze jsem to necekal. Jsem si rikal co bude novyho a vyckoci na mne Support pro support a diky za support :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: tak to zrovna dává smysl ne, supporter pack je spousta grafiky. A ten portál v tom prvním se úplně skvěle hodí do mého nového POE2 hideoutu! Ted tam mam ten co pocita mapy a je to beztak nejak rozbity, pocitani monster vypada vic uzitecne.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ze se na to nevykaslete. Ve dvojce mame lepsi 1,5GB patche :)

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To je zase roman, nejaky highlight ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.29.0 — Path of Exile: Curse of the Allflame - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3985332
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Nove mody Vaalu to zni cool.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: no vidis, takze je to potvrzene ze dvou zdroju uz! ;-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To rikali i na revealu Mirage
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ale v QA ted rikal ze uz na nem pracujou
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ten Abyss jsem cekal.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No Harbies sad...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 1: Curse of the Allflame Content Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=F5dO2Gg01VU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: Curse of the Allflame Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=ARFSbodxJZU
    NESS
    NESS --- ---
    jako nemusis mit barvu ale kdyz mas 10% kalita, to je fer
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo, jako barvy zustavaji ale je to jen minmax, to je dobra zmena
    NESS
    NESS --- ---
    tak to se mi zase libi :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sockets have no color
    WOW
    radikalni :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    scry pres tradable orb je super zmena
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha, tak to jsem asi minul

rework talismanu vypada dobre, ale tam to nikdy nemohlo bejt horsi nez to je od prvniho uvedeni
    legion nevim, mechanika na kterou nemam build nikdy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam