• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: Jo ja prvni potapeni taky zarval :-)

tldr: charty jsou na prd, voyage jsou super, charty neresis jen probehnes, automaticky pokladas sloupky koukas kam jde zeleny plamen a tim smerem jdes, posledni sloupek si bud nechas a das ho vedle ponorky nebo mas rad rychlo backtrackovani a pokladas jak to prijde, jak jednou vybehas dostatek chartu zalozis voyage.

Osobne naberu tak 20 chartu s bez myslenkove vybeham, mozek zapinam az na boyage, trosku tupe ale jeto jak to je.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja v prvni bubline nepochopil, vybeh z ni ven, chcip a rekl si ze to tradicne necham az po kampani
    NESS
    NESS --- ---
    Truhla s mapama taky mohla byt hned vedle Val, takhle vezmes mapu popobehnes aby si mohl zalozit, popobehnes aby si se nalodil.
    NESS
    NESS --- ---
    Pokusne sem zkousel traverzovat mezi bublinama a jak se dostanes ven tak vicemene konecna, posledni sloupek ma cenu davat jen na dosah od ponorky jinak taky konecna, asi nejsem cilovka semi zda :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Chapu to blbe, nebo fakt nejdriv musis odplavat jednotlive dilky mapy abys pak mohl ty same ject znova jako Voyage ?
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    Tak jaké to je? Já se k tomu dostanu až za 3 týdny, tak at vím, jestli se mám těšit :)
    NESS
    NESS --- ---
    ted uz fronta jede rychle, jen 5k :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    41k tak uvidime
    NESS
    NESS --- ---
    fronta jede 24K
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    15k fronta jsem ♥ upgrade
    NESS
    NESS --- ---
    Caj uvarenej, serial pusenej, odpo sem si dal poradnej slofik, ja jsem pripraven, jeste dokopu dorost do postele a muzu u fronty sedet az do rana :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tezko rict jestli to bude hotfix nebo bude treba klient restart, musime pockat co napisou

Announcements - Curse of the Allflame - Live Updates 🔴 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3987730
    GURBON
    GURBON --- ---
    funny, to pujde az si stahnem 0sec patch, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PoE 1 PC servers are restarting now. They should be back up in approximately 10 minutes.
    NESS
    NESS --- ---
    muze, uz se nelognu :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    neshazujte hru neda se spustit.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    A mame tu total kolabs :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kick je dobrej, horsi to bejt nemuze :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    kick
    GURBON
    GURBON --- ---
    .... budou v A3 nez ja se pripojim kua :D
    NESS
    NESS --- ---
    na jednu stranu me tesi ze o to je takovy zajem, na drhou stranu, dve hodiny ve fronte na 10 minut hry :-)

EVILMIND: Na kterym serveru nakonec jsi ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam