• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to právě vůbec není divný... :)

Defences is a keyword that collectively refers to armour, evasion rating, energy shield, and ward.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: jen je teda extra divny, ze ES je defence a life ne, ale jinak to bude presne ono
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: dik :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: golem grants 20 percent increased defences?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Otazka pro odborniky, ja si s tim lamu hlavu, AI nepomohla, vlastne me to tesi ale kua kde se to bere? :
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Gurbon-3509/characters
    Ja_Chci_Kalhoty_Kua - vlastni/inspirovana kuchyne - pokud vyvolam ( i rucne) stone golema, stoupne mi ES o cca 400. Life se nehne. Za boha nemuzu pochopit proc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a koukam, zitrejsi patch ty abyss rare jeste vic buffne :-)

Announcements - Path of Exile 1: Curse of the Allflame Improvements - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3994130
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: nejhorsi je na tom, ze jak kumulujes postupne ty modifiery, tak to posledni ma skoro jiste jeste i apparition (bo ma vsechno), takze i kdyz ho nejak upizlas, objevi se znova, a musel bys ho zabit jeste jednou BEZ LOOTU! Realne tak nema smysl (aspon pro muj zero DPS build) hrat tam astrolabe, protoze tim, ze ho na konci preskocim, se mi nikdy nesplni map condition.

Uprimne to ani neni moc vydelecny, ale delam to proto, ze to je fun, a je pravda ze mi ty exploze lootu chybely, i kdyz to jsou vetsinou jen fusingy nebo 6L... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: what the actual fuck :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak imho asi nejpodstatnejsi konkretni info bylo, ze anomaly se nedaji blokovat (coz jsem si myslel celou dobu ze delam) - tj. nema cenu ty horsi nechodit, kazda ma separatni sanci na spawn, a muze se jich objevit vic soucasne

Andrew zkusene hned na zacatku prozradil vsem, jak celou dobu ja vydelavam currency craftenim, prestoze se to v marketu snazim schovavat, a pro jistotu kdyby to vsem nedoslo tak to na konci jeste zopakoval, jak se mu ta interakce libi... :-) my god
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste pred dnesni nocni grilovackou developeru na tema "proc nemame ground loot" a "monstra jsou slaby" jsem zkusil abyss farmu na rare monstra, ktera resi oboji

zde jedno z decentnich "and 49 other modifires" rare monster, zabijelo pouhou myslenkou :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zitra u Zizarana

Announcements - Path of Exile 1: Curse of the Allflame Developer Interview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3993346
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prodano za 35 div - s tim novym craft systemem me vyroba stala jen asi 15c :-)
    je bozi ze to generuje veci co jinak profi crafteri delaji pomoci postupu za xx divine

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ta zmena abyssal podzemi je dobra, ale nechapu proc si to lidi vyrvali az ted, kdyz to takhle bylo asi 10 let presne stejne... :-) Ucel toho predbosse nechapu furt teda. Kazdopadne celkove je to upgrade.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    patch pro dnesni noc, hlavne ten HUD na mapu voyage bude super, konecne se do toho budu moct ponorit :)

Announcements - Curse of the Allflame Patch Notes 3.29.1 Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3991633/page/1#p26811793
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 2: Shaders and Device Removed Issues Fixed
    https://www.youtube.com/watch?v=XDEJLOHcdWw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kazdopadne po tom patchi by to melo byt tak, ze staci 3 veci z 5 abyste meli plne otevreno vsechno
    do challenge je ovsem treba vsech 5, toho kapitana z trojky jsem furt nenasel, udajne nejaka uniq potvora co spawne random :-(

cela sulfuru masivne stoupa jako, ted i kdyby to clovek otevrel uplne random a cely jen proskakal (protoze sulfur je za vysazenou lampu), tak dostane cca 1 div za run, slusny
    ja to teda vsechno spotrebuju do exalt slamu, to taky sype :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: 60+c za Kisharu, kdyby nekdo taky resil :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: posledni krok btw odemkne to pouzivani essence o horror atd, jak jsem na to nadaval proc to jako nejde :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Quest na upgrade lodky. Chcete ho delat, protoze jednotlive kroky odemykaji ruzne veci.

Upgrade 1 - Found in one of your first chart

Upgrade 2 - Complete your first voyage

Upgrade 3 - Kill Captainsbane for the first time

Upgrade 4 - Run an Infested Bathysphere Chart (Just search infested bathysphere in trade)

Upgrade 5 - Run a Kishara's Rest Chart (Search Kishara's Rest on Trade). The chart will prompt a roleplay between Val and Vesper. Then go talk to the furnace below deck and if will infuse you with power. After that, use the now explored Kirshara's rest Chart in a voyage. This will add the league boss to the map. Kill t he boss and he will drop the last upgrade.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobrej tip

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam