• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Priskokem vpred a jsem v mapach 7div 76ex 17ch 41 regal + k tomu 8 vaal a 2 chance. Co me ale prekvapilo ze k cca 18 jewell less orbu a 3 greater sem dropnul 1 perfekt, takhle tucnou kampan nepamatuju. ring bohuzel nemam tak jen screen z inventu, zatim sem tedan eprodaval nic a vlastne zadnou currenci nepouzil az na par alchu a nejake jewel orby.

Co si vzal k vopici jako druheho sumona, mam prase s heaste aurou z A3, chtel sem Plague Harvestera z preludu ale proste ho nechytnu, nez nanej najedu mysi tak ho vymazou a bez sumonu to zase vymaze me, tak trosku pat.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No to mas kliku, ja mam 1 div z dropu a 1 z ritualu.

BTW - ring co vam pocita currency se da pripnout do friendlistu, takze ho vidi kazdej! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Taky mate tak sileny drop currency, nebo mam jen kliku ? sem tak v 2/3 A4 a uz 5x div, 49x ex a 7x ch ? To nebylo ne ?
    NESS
    NESS --- ---
    Bludicky by meli uplne vyradit, v tehle podobe jsou zbytecne, 5 minut backtrackovat skrz mapu za defakto 0 odmenu, to nedava smysl
    NESS
    NESS --- ---
    A3 ten 1/1 ritual bez bosu a 1div za 637 tribute, tak se to asi fakt vyplati delat vsechno
    NESS
    NESS --- ---
    Vopicak dobry ale twistery cisti offscreen a mnohem lepe vcetne bossu, kdyz ti ho nekdo picne tak docela prekerka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ultimatum o poznani lepsi, jen tam porad zustalo prenaseni vaal coru, vcetne te udesne animace usazovani do te diry, ale fajn ze z toho nepadaji corupted a je tam po kazdem kole truhla s lootem, tornado ptak zustal jak byl, nastesti nic nevydrzel screen plny ronad sem mel jednou a nic ne nesundalo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Djinnove jsou jako super, od trialu totalni chill, nemusim nic upgradovat a bosse davam snadno... to urcite nerfnou... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ani jeden pad, start na cas, vse oka, jedu Frankfurt a sem v poho, dobrej start, jo v prosinci to bude maso :-)

Ja jedu jak snek, A2 zadny stres :-) , podle casu budou za chvilku prvni v mapach :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tentokrat zadnej technickej problem. Pockej v prosinci az tam pujde milion lidi zadarmo... :)

Kazdopadne zatim jasne muj nejlepsi start, sice hraju pomalu jak svina, jak davam ritualy a zkousim veci, ale na rozdil od jinejch startu me tohle nesere, s kusi jdu pomalu ale v klidecku. A diky ritualum je dost currency i equipu. By meli nechat v core takhle.
    NESS
    NESS --- ---
    Ty pribehove ritualy nejsou uplne zle, uz jsem mel i ex a obcas je tam zbran co pouzivam, jinak odpad, pro speed runery asi nic moc, pro me jako pomaleho v poho
    NESS
    NESS --- ---
    Tak schvalne kolikrat to resetnou tentokrat, 6951 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: mi došlo je to vlasntě ultimátní trolling zase - chtěli jste v POE2 meč? Tady ho máte! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    twitch drop na launch, pet

soucasne uz ted bezi POE1 drop na nejaky footprinty, kvalda na Exilecon

Path of Exile 2: Forbidden Rites Launch Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=tXx4dUa7PpE
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jo to jsem nekde videl ze to ma strasne linearni powerlvl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hlavně jako doufám, že díky rituálům v každé zoně v kampani bude snadný nafarmit si equip pro kampaň. To byla vždycky nejhorší část, když jsem došel někam, a zjistil jsem že jsem slabej, tak byl vlastně problém jít někam to napravit - protože na swap do jiných skillů nemáš uncuty, a farmit cíleně equip nešlo, maximálně jsi mohl farmit poslední zonu. Teď se úplně vidím ověšenej dobrejma rare itemama! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Early Access Patch Notes - 0.5.5 Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/4000864
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: chci jet džiny - Disciple of Varashta. Není to úplně klasickej minion build, protože tam spamuješ normálně.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: a co ze to pojedes teda ? Chci tomu dat jeste sanci zatim skoro kazdej patch to po 3 dnech vypnu ale mozna hrat nejakej walking simulator ttak u toho chvily zustanu posledni build co me bavil byli te prefouknuty mravenci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam teda spis na ty "lazy daddy" buildy :-)

kazdopadne mam tak na 90 procent vybrano, bude to minion build, ale nebude to zadnej z tech Gazzyho

My TOP 5 MINION LEAGUE STARTER BUILDS for 0.5.5 - PoE 2
    https://www.youtube.com/watch?v=FSwfA3pL29c
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam