• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATCHEZvodáci
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    dohaduji se s kamarády ohledně horního toku Vltavy. Lenora. Nějaké názory? Chtěj to prostě jet a já bych chtěla slyšet rozumnej plán splutí (pro mě je rozumné Vyšák-Boršov, zbytečné Lenora na jeden den a pak převážet lodě), dá se horní tok jet s "amatéry", kteří se prásknou kde to jde? a jde to i na víc dní a co stav vody? vim, že je jí tam vcelku málo. děkuji
    JAMV
    JAMV --- ---
    XSIKA: zkus sledovat tady:
    Vodácký průvodce www.vodak.zlin.cz
    http://www.vodak.zlin.cz/?kt=VP&i=2&idC=3&idR=136&idl=0
    XSIKA
    XSIKA --- ---
    Nemáte nekdo zkusenosti s Orlicí, nebo alespon nejaky odkaz na dobré stranky ?
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Takze jenom tak orientacne, vyrazi nekdo na tu otavu ze susice 4.7.?
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    NATCHEZ: my jsme jí jeli minulej rok a pamatuju si že jeden den byla hezká...ale poslední noc jsme dojeli do šílenýho kempu a radši jsme pak spali normálně v přírodě ale bůh ví, jak se to tam menovalo...nějaký jezy byli docela sranda...
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Budu muset Otavu někdy sjet. Jel jsem ji zatím jen jednou před mnoha a mnoha lety, nějaký horní úsek na konci března, a pamatuju si z toho akorát to, že poté, co jsem se cvaknul, mi byla neskutečná kosa a byl jsem rád, že mám vestu (protože mi tak ztuhly svaly, že bych se asi jinak na břeh nedohrabal).
    ICI
    ICI --- ---
    POZITRON: a tak super aspoň budu vědět až zase pojedeme :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ICI: jede tam i nejakej normalni bus, musela jsem ho prehlidnout

Praha,,Na Knížecí 9:00
    Sušice,,nábřeží 11:25

Celkový čas 2 hod 25 min, vzdálenost 146 km
    ICI
    ICI --- ---
    POZITRON: jeli jsme tam ze student agency, tuším někdy kolem 11 ale kecal bych
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    aha, tak u rezervace na trase susice - horazdovice maj moznost prevzeti vybaveni od 7 dokonce az do 17
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    kdyz uz jste u ty otavy ze susice, jak se tam dopravujete? chteli bysme jet ze susice do horazdovic, ale nenasla jsem zadnej rozumnej ranni spoj z prahy. prijet den predem a prespat v kempu se nam moc nechce, i kdyz i to by byla moznost.

nebo ty "obvykle casy odjezdu" 9:00 - 11:00 jsou jen orientacni a neni problem vyplout treba ve 12? pak by se dalo jet treba 7:07-9:52 rychlik praha - klatovy, 10:02-11:08 bus klatovy - susice.
    ICI
    ICI --- ---
    ZRIZENEC: otavu jsem jel minulej rok taky ze sušice a to poslední týden v srpnu. a s vodou to byla bída... ale zase ten klídek :-)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    NATCHEZ: Ja jedu od 4.7. Otavu ze Susice. Vejs se to da jeste z Rejstejna ale pak uz je to dost drsny na turisticky kanoe. Co ja vim tak je tam dost jezu a malo lidi, takze to aspon nebude precpany nemcema jak vltava.
    NATCHEZ
    NATCHEZ --- ---
    Ty jo, člověk tu není milion let a oni mu založí diskuzi - bezva :)
    No každopádně my se chystáme na Otavu a moc z toho nadšená nejsem - můžete mi někdo řícti pozitiva Otavy, popř. navrhnout trasu?
    LUDO
    LUDO --- ---
    TABO: jedine minus Hronu je na niektorych miestach velky bordel okolo brehov ale za to IMHO mozu aj zaplavy z minulych rokov.

Inak je to z Brezna pohodova jazda, nebezpecnejsie useky su tusim vsetky vyznacene bud cedulkou zavesenou nad vodou alebo je znacka na dobre viditelnom strome. Vyhol by som sa ale akemukolvek jezu - ak je tam, tak cez priepust alebo preniest po brehu.
    TABO
    TABO --- ---
    LUDO: 10 cm jsem koukala, sjízdnost je až od 40 cm. jedeme za 14 dní tak držte palce, ať zaprší. :)
    LUDO
    LUDO --- ---
    TABO: nepovazujem sa za vodaka, ale chodime kazdy rok na vikend na Hron

mimo sezony co je vas pripad byva prazdna rieka, inak teraz je tusim v Brezne dost nizky stav vody
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Ne, ale napiš, jaké to bylo. Já jsem chtěl jet letos, ale nevyjde to.
    TABO
    TABO --- ---
    Já se chystám za 14 dní na Hron - chceme jet z Brezna. Byli jste někdo?
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    PEPAK: S Úpou souhlasím, druhý den nad Jaroměří hrozně přenášecích jezů a docela daleko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam