• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NERASISMUIniciativa Ne rasismu!
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: a když to tedy srovnáš, v čem všem to bylo horší?
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: aha aha, a co ty víš o svazáckých aktivistech z Ne rasismu? mám za to, že to je jedna z těch nejrovnějších skupin lidí, zapojených do problematiky rasismu, uprchlictví apod. jinak se čtením psaného textu (ani s jeho pochopením) problém nemám, spíš ty bys měl psát na rovinu a ne za každym šprochem psát, jak někdo nerozumí, nechápe tvoje veselé dvojsmysly.
    imho pokud máš alespoň nějaký přehled o historii romů v čechách, tak bys vinu bílého muže nezlehčovcal

SMALLRICCIO: tak to mi řekněte kde tahle iniciativa udělala nějaké prohlášení, nebo se veřejně vyjádřila k případům srovnatelným s tímto-- na ochranu nějakých asociálních násilníků?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw imho je situace ohledne mensin a jejich vnimani a souziti s nimi mnohem lepsi nez pred 20 lety. Nesrovnatelne lepsi.

I z tohoto uhlu pohledu mi prijde smesny a ucelovy, ze se nam ruzni chytraci z iniciativ a neziskovek zapojenych na statni penezovody snazi nakukat, ze zijem v nejhorsi mozny dobe, ze se situace jenom zhorsuje atd. Pritom to neni vubec pravda. Ale kapri si rybnik nevypustej, ze jo...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SMALLRICCIO: inu, zivna puda pro parazity z leve i prave strany politickyho spektra :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BASTOCH: Nehrabe ti takhle malicko? Ja rozhodne nebrecim, naopak se zvesela strefuju do svazackyho aktivismu hysteriků z Ne rasismu!, a domnivam se, ze je to z mych prispevku jasne patrne. Pokud ty mas problem s chapanim vyznamu psanyho textu, tak mi nepodsouvej nejaky svoje dojmologie, diky :-)

BASTOCH: jasne, trochu viny bilyho muze nikdy neskodi :) give me more!
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: ano, může za to i nesnášenlivá česká veřejnost, samozřejmě že ne jen současná, ale dějinně v tom hraje v rámci českého území velmi velkou roli. Za tenhle jeden případ můžou navíc i ti tři asociálové o tom žádná, ale rozhodně za to není zodpovědná barva jejich kůže, a ještě míň za to můžou romové (jako označení celého etnika)

a ne, ten mladej kluk rozhodně ne
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: SMALLRICCIO:
    a že takhle nebrečíte, když například bílej čech, nejlíp ještě nějaký vám politicky blízký pobodá/zbije/zabije/okrade/znásilní? Kolik takovejhle zpráv z medií plyne den co den, ale celkem nepřekvapivě má svoloč vždycky orgasmus, když se v článku zmíní slovo rom (což mám za to, že tak často nebude)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak je to jasne - muze za to nesnasenliva ceska verejnost!

(a taky ten kluk, ze jim nedal cigaretu, hamoun jeden)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tři muži zmlátili v Břeclavi 15letého chlapce kvůli cigaretě, přišel o ledvinu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/264915-tri-muzi-zmlatili-v-breclavi-15leteho-chlapce-kvuli-cigarete-prisel-o-ledvinu.html

Myslim, ze se po tomto otresnem utoku opet vyroji stereotypni nazory prisuzujici brutalni cin tzv. romum. Iniciativa Ne rasismu! by mela co nejdrive vydat nejake durazne prohlaseni!
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    spíš hodně štěstí v zemi, která je plná kokotů, jako je tady THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    lol, další klub k hovnu.... nerasismus v čechách, to si asi někdo musí dělat prdel.... hodně štěstí v rozšiřování toho nerasismu v zemi, která je plná zlodějskejch cigošů.....
    BOREC
    BOREC --- ---
    ORPA: protože všichni nakonec umřou.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SMALLRICCIO: Musíme hlouběji: on totiž ani netuší, že s jednou židovkou už se hádal. Nebude to nakonec považovat za nějakou židovskou konspiraci? A Mirka Dušína sem nepleťme, ten krásně běží, ale na Jana Tleskače bychom se zeptat mohli... :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RAMO: Jak pise Smallricio, presne to jsem :)
    RAMO
    RAMO --- ---
    DOCKINEZ: a ty jsi zase kdo? anonymní jsme tu do určité míry všichni, vítej na nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RAMO: a ty ses nam predstavil, ze jine osočujes z anonymity?
    RAMO
    RAMO --- ---
    KACHNIK: Co si o mě myslíš mi naštěstí klidný spánek nebere anonymní kachno z internetu. Alespoň se shodneme na tom, že pokračování naší výměny názorů nemá smysl.
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    RAMO: Nikde nepíšu, že tě považuju za člena INR, že jsi pouze fanda a kamarád beru na vědomí. Buď máš problém s pochoponím psaného textu nebo jsi až chorobně vztahovačný a sebestředný nebo oboje (k čemuž se přikláním).
    Odpovídat už mi nemusíš. Já tě nepřesvědčím o tom, že ačkoliv rozeznám černocha na první pohled a většinou i poslech, nedela to ze mne rasistu. Ty mě nepřesvědčíš, že nejsi zabedněný radikál, který obvykle škodí jakékoliv straně, kterou se rozhodne fanaticky zastávat.
    RAMO
    RAMO --- ---
    RANDOM_NIGHT: a kdo říká že jsem (plnokrevnej) čech? pro mě neni narozdíl od tebe rasismus téma do hospod a na internety, já v něm žiju denodenně. a bojuju s nim už jenom tím že jsem milej na kdejakou bábu za přepážkou která se mě snaží probodnout pohledem a na kdejakýho burana co si domě rád strčí loktem v tramvaji místo použití civilizovanýho "s dovolením" (ne vlastně na toho milej nejsem, ale aspoň mu nerozbiju hubu jak by zasloužil). ale neboj do telefonu bys to nepoznala, čeština je moje mateřština (proto jsem se tak smál části toho co tady zaznělo) a studuju český školy od základky po magistra, proto tak obhajuju názor že jde předevšim o výchovu a prostředí, protože to vidim na sobě:))

ale možná sem na tohle téma trochu vysazenej takže jestli máš pocit že sem k tobě nespravedlivej, tak se omlouvám
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RAMO: Koukám, že s konstruktivitou diskuse jsem měla pravdu. Ale v něčem jsi měl pravdu i ty – že se Češi chovají jako prasata i sami k sobě, což je patrné i ve způsobu, jakým jednáš třeba se mnou, coby cizím člověkem, který ti na základě konkrétních znalostí oponuje... A je sice hezké, že lidi nerozlišuješ podle škatulek, ale je to úplně na nic, když jim místo škatulek rozdáváš nálepky. Řekla jsem, že lze něco rozeznat, ne, že na tom závisí moje hodnocení člověka.
    Demagogicky mi podsouváš slova a myšlenky, nepřímo mě označuješ za rasistku – mě, která se hlásím k SHARP. Fakt bych si přála, aby proti rasismu bojovali lidé, co především nechtějí rasismus, a ne lidé, co především chtějí bojovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam