• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NERASISMUIniciativa Ne rasismu!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Bílí Češi nemají rádi cikány. To víme všichni, jen „tu a tam“ to (ne)zastíráme. Takový názor máme všichni jen extrémisti ho říkají nahlas. Co je příčinou ?, co je důvodem ? V této otázce to není až tak jasný. Pokud nemáme rádi cikány, má to (možná) tucet důvodů. Jeden z nich je ovšem podstatný : cikáni nechtějí pracovat ! ! ! A rozhodně jim vyhovuje současná demokracie, která je zadarmo živí. Oni to ví !
    A to vadí Čechům nejvíc. Ovšem co s tím ? Máme-li být humánní, pak co s tím…; co s tím, aby se koza nažrala a vlk zůstal celý ? Ani vláda ani Parlament si s tím neví už 20 let rady. ( Trochu si s tím věděli rady komunisti za totáče. Nepatlali se tak s cikánama. )
    Podívejme se na onen problém nelibosti zgruntu : Cikánů je v republice cca 600-800 tisíc ( možná víc ). Dejme tomu, ( nečiním si nárok na stoprocentní pravdu ), že práceschopných je 300 tisíc. Všichni, téměř všichni berou podporu, a nejen ti, co jsou té práce schopni. Takže odhadem řeknu, že 300 tisíc osob bere dávky v nezaměstnanosti, ostatní dávky jiné. V podstatě bere nějaké „darované“ peníze každý cikán. Prostě to zaokrouhleme : 600 000 osob x 10 000,-Kč/měsíčně = 6 miliard korun měsíčně. ( ročně 72 miliard Kč ). Zadarmo, bez práce to dostanou ! A to vadí Čechům nejvíc.

Proč tedy – konečně – nezařídit, aby cikáni pracovali ?!?!?!
    To je tak velký problém ?
    Já vím, že každý druhý co tento článek čte, vykřikne, že tu máme nezaměstnanost 7% a že „pro všechny“ práce není. Omyl. To není pravda !!. Pro cikány tu práce je…a mraky !! Pokud cikáni dostávají 70 miliard peněz z a d a r m o, proč by tytéž peníze nemohli dostávat za práci ???? !!!!, za libovolnou práci. ?? ! ! Já tu emotivně vykřiknu výkřik : I kdyby měli cikáni přehazovat hromadu kamení z jednoho místa na druhé a pak zpět, tak je to práce a budou-li to dělat 100 let, tak se jim aspoň do genů nastěhují pracovní návyky !!! Pro cikány je tu práce jiné než kamení, až dost , např. :
    = Po republice jsou tisíce černých skládek smetí a nepořádku, cikáni je můžou pod vedením 100 malých firem likvidovat.
    = Po republice jsou tisíce fasád, betonových zdí, garáží, mostů špinavých-počmáraných, a cikáni je můžou pod vedením 100 malých firem likvidovat, upravovat.
    = V lese je strašný nepořádek, cikáni ho můžou likvidovat. (( Opakuji : za stejné peníze, které se jim nyní dávají v podporách a dávkách zadarmo )).
    = V republice je stovky paneláků, ve kterých cikáni bydlí a bydleli a ty jsou zdevastované, cikáni je zdevastovali, tak je budou zgruntu opravovat, okna, WC, vybílení aj. pod vedením 100 malých firem.
    = Upraví si prostranství před baráky, popelnicové boxy, obrubníky trávníků, atd. Vyčistí si sklepy.
    = V celé republice je tisíce špatně udržovaných komínů obyčejných lidí. Cikáni je můžou čistit těm lidem a účtovat lidem možná jen symbolickou cenu, jen za účelem, že se učí pracovat.
    = V republice je tisíce škaredých plotů, drátěných, dřevěných a jiných, které patří státu : cikáni je můžou pod vedením 100 firem opravovat.
    = V republice je spoustu silničních příkopů zarostlých zanesených, cikáni je můžou čistit, a neudělají to ani za 5 let ! co to je mraky práce.

Prostě kdybych si dal záležet, tak bych vymyslel desítky a možná stovky druhů práce , které by mohli cikáni pod vedením schopných bílých lidí dělat a stát by nezaplatil ani korunu za to navíc, pouze by dával za p r á c i jen původní dávky.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Tady jde o celkové hodnocení cikánského etnika, jde tu o „náš“ celkový pocit jaký máme z chování cikánské komunity, z jejich postojů ke společnosti, z jejich postojů k „bílé“ kultuře, z postojů zapojování se do širokého vějíře organizmu společnosti. Cikán se nikdy nesnažil být politikem, cikán se nikdy nesnažil být sportovcem, ( kdo viděl cikána v Jizerkách na běžkách ?, nebo na olympijských hrách…, viděl někdo cikána jako horolezce, či při jakékoliv sportovní činnosti ? ), cikán se nikdy nesnažil být vědcem, technikem, lékařem, vzdělaným, mít zahrádku a pěstovat plodiny, natož postavit si dům. Cikání nejsou herci, kamioňáci, hajní, nemají ambice být „spoluobčany“. Oni se sami vyřazují na okraj. Žijí jaksi „bokem“ ostatních. Jsou stále hodně nekulturní, stále dost absentují ve školách, jejich mluva je velmi vulgární. A co je dost vidět a je markantní jak si neudržují své paneláky, své byty, své prostředí kolem paneláků, špína u popelnic. Doma mají špínu, bordel, nečistá WC, ( jen výjimečně najdete romskou rodinu, která žije v čistotě ). Cikáni jsou obecně velmi nevzdělaní, v žebříčku nevzdělaných jsou bezesporu na posledním místě v této společnosti. Dokonce je vidět a cítit, že chodí do škol neradi, s nezájmem, nechtějí se učit, čemukoliv, nebaví je to, obtěžuje je to – jsou tudíž nevzdělavatelní. S těmito znalostmi pak pochopitelně nemohou se uspět na trhu práce.Jejich chování je velmi často sprosté, nekulturní, vulgární, neví a nikdy nepochopí co je to bonton, co je vznešenost, okázalost a podobně. Ale velmi často vidíme procházet se , okázale aby to vidět bylo, po ulicích skupinky Rómů elegantně a draze oblečených, s cigárem na rtu, s pečlivě našňořeným dítkem vpravo a druhým dítkem vlevo na nejmodernější tříkolce, tlačící super elegantní kočárek. Práci si nehledají, ale pokaždé když jsou napadeni se „hájí“ tím, že nemají práci, že jí chtějí, a že jí jim nikdo nedal…!, velmi jim vyhovuje soudobý kapitalismus ve kterém nemusí pracovat, a ani nechtějí. Velmi rádi jsou na podporách a dalších sociálních dávkách. Někteří dokonce si drze pro dávky jezdí novým autem. Když jim mediální reportér strčí před obličej mikrofon, tak první, co vidíte, je bezzubý chrup, a na rtech výčitka, že oni nikomu nic nedělají, že chtějí klid a bavit se…( pracovat ne, ale bavit se ano…) .

Proto je nemáme rádi. To není rasizmus, to je racionální vědomí, pocit, nálada obyvatel k jejich chování, jejich mentalitě, jejich postojům, k jejich nepřizpůsobivosti a především nálada k tomu, že je musíme živit . Když by ministerstvo práce sečetlo jaký dává průměrně důchod důchodci, a sečetlo kolik berou na součtu dávek cigáni, možná by jste se divili - jsou na tom lépe ač důchodce celý život pracoval )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Ministr Pecina hodlá nabrat tisíc policistů, kvůli Romům, chtěl by jim i navýšit platy
    ... což prej bude navýšení o cca 2-3 miliardy Kč ze státního rozpočtu, pro těchto 1000 nových lidí. A to jenom mzda…, každýmu se musí přidělit kancelář, stůl, židli, na stůl počítač…pak to bude i více uklizeček, více tepla, 1000 nových bude chtít policejní oblečení…atd. atd. , odhadem další 1 miliarda. A ostatní policajti v ČR prej by měli mít navýšení dosavadního platu o 5%. Čili 40 000 policajtů x 30 000,-Kč x 0,05 = 60 milionů měsíčně, tj. 720 milionů ročně. Dohromady celkem navýšení cca 4 miliardy. ( ročně ). Za takové peníze by se už dala zaměstnat armáda cikánů, co křičí, že nemaj práci, a děsně po ní touží, tedy přibližně 22 000 osob za 15 000,-Kč měsíčně x 12 měsíců = 3,96 miliardy ( ročně ). A těchto 22 000 osob by uživilo v rodině nejméně 2-3 osoby, tj. dalších 50 000 osob . To není až tak zanedbatelné. A o tuto sumu ušetří stát i na „dávkách“, budou-li cigáni makat, které nebude muset vyplatit jako dosud.
    Jenže v tomhle státě se myslí né hlavou ale „pozadím“ : nebudeme přeci strkat do cikánů za práci, když do nich můžeme strkat zadarmo v dávkách totéž a více. .. nebudeme přeci strkat do pracujících cikánů, když si můžeme budovat elitu policajtů. ( za 4 miliardy z rozpočtu ) Že ?
    Jenže : Ta ovšem, i kdyby narostla o 1000% nikdy nevyřeší ten „cikánský problém“. (!) Lidi budou nasraný stejně i kdyby bylo půl národa policajtů , a samozřejmě, že se z 1ti milionů nasraných lidí svyrojí 10 radikálů ( v každém městě ), co budou házet na policajty při demonstracích kamení…

viva státní policice, která hodlá vyřešit cikánskou otázku tím, že navýší počet policajtů ...třebas i o půl milionu

HAROLD
    HAROLD --- ---
    Pochod proti Čechům ~ Čechy v ČR nechceme!
    http://www.stopcechum.cz/2013/08/pochod-proti-cechum.html
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    JOSEFDRUHY: chcípni
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    rasismus ? ... co to je ??, Když nemám negativní názor proti Vietnamcům, jsou "žlutí", to je nerasismus ? Když mi nevadí pracující Indián, to je nerasismus ? ; když mi nevadí Papuánec, co se sám snaží se uživit, to je rasiszmus, když proti němu nic nemám, že pracuje ??, a myslí a snaží se ? To je rasismus ? Názor na lidi co odmítají práci, to je rasiszmus ???? A když se mi nelíbí lidé ( bílí i černí, i zelení ) co mají "jinou barvu kůže", ale Z A S A D N Ě odmítají pracovat a pouze vítají a chtějí žít na úkor majority, to je rasizmus ? Kdo tu má iniciaticu aby Romové pracovali ????? oni sami ? hahahaha. Jim vyhovuje kapitalismus, v němž se nemusí pracovat a jen žebrat o dávky ! Proto je můj názor "rasistický" ????
    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    Otevřený dopis společnosti O2 | Iniciativa NE RASISMU!
    http://nerasismu.cz/na-e-l-nky/na-e-l-nky/otev-en-dopis-spole-nosti-o2

P.S. O2 už nabídku slevy na neonacistické hadry ze svého webu stáhla
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    Včera mi jedna žena vysvětlovala, kterou potkávám v baru, kdě dělám, proč právě po mě nedávno chtěla, abych jí pomohl se stěhováním: "řikala sem si - ty znáš cigány, ty mi helfneš".

můžu říct akorát:
    Paľikerav tumenge pal oda, hoj tumen keren mandar le feder manušes.
    (Děkuju vám, že ze mě děláte lepšího člověka)
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    Ta radost z každodenního života, přítomného okamžiku, jejich vztah k dětem a starým lidem, integrita romských rodin, je něco, co bychom se měli od nich učit.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-fedorem-galem-0xj-/domaci.aspx?c=A130714_162525_domaci_maq

Hele, nejsem úplnej debil, tehle chlap smýšlí podobně :).
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    stojí za kouknutí

Stavět nebo bořit, rozdělovat nebo spojovat?: Drahomíra Miklošová at TEDxPrague 2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=E3m4w5Pe7Qk
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    Možná je to blbý se tu rozepisovat, protože pro jednu stranu jsem děsnej rasista a pro druhou zase pravej opak, ale nedá mi to. Poslední dobou se mi honí hlavou úplně jiný důvody k té nenávisti vůči cikánům, než jsou presentovány médii, atd. Samozřejmě nemůžu popírat, že nasere, když někdo dělá do noci bordel po sídláku a policajti na to serou, to ale rozhodně není jen výsada cikánů. Taky nepopírám, že náš sociální systém je štědrý (narozdíl od většiny zaměstnavatelů), jeho využívání taky není jenom výsadou cikánů, využívá ho přeci každá rodina s dětmi, každý invalida, důchodce.
    Přijde mi, že český rasismus vychází hlavně ze závisti, protože cikáni nejsou nepřizpůsobivý (tohle pro mě zcestné označení mě taky štve), ale naopak výjimečně přizpůsobiví. Dovedou svůj život perfektně přizpůsobit podmínkám, které mají k dispozici a je úplně jedno jestli na sídlišti nebo v osadě na Slovensku a jsou SVOBODNÍ. Nepracují a vyžívají s málem, mnozí se hrabou v dluzích a sračkách a musí vystačit ještě s menším málem a přesto jsou šťastní a dovedou život žít a ano, přizpůsobili se tomu co jim cpeme. Takže veřejně a před kamerou budou samozřejmě skuhrat, jenže jim to narozdíl od bílejch pobíračů dávek i zaměstnanců, který svojí bídě opravdu věří, nikdo nevěří. Na prvním místě je rodina a komunita, zábava a pak až vzdělání, práce a povinnost. A na to musí českej tatík/mamík, lapenej v konzumu, čumět cestou do rachoty a z rachoty aby měl na dovču v Chorvatsku a v Alpách a další nezbytnosti jako je pořádná telka, noťasy a chytrý telefony, vzdělávací kroužky, kvalitní potraviny, nový adidasky aby nebyli za socky, což ho pochopitelně velice frustruje. Jde kolem cigošů s lahváčem, pokuřujících zabraných do družnýho hovory nikam nespěchajících. Večer hotovej vymejvající si mozek u zpráv valícíh do něj jak kde koho zase cikáni zmlátili a jakej dělaj bordel, poslouchá jak si omladina dělá párty na lavičkách. Druhej den potká vysmátý kluky cikánský(skoro jako by se smáli jemu, puberťáci!) a ta hrůza jeden má adidasky a druhej chytrej telefon a on na to svýmu klukovi šetřil pomalu půl roku, zatímco tatík tohodle má invalidní důchod! Další den se jinde jiní poperou, ale to je jedno, všichni patří ke stejný kultúře, po párty zůstaly na chodníku odpadky, ale ON je sebrat nepůjde, protože ON to tam nenechal, natož aby za NIMA došel a zkusil se s nima nějak domluvit. To přeci nejde, říkali to v televizi (a ještě by si někdo myslel, že se s nima kamarádí nebo by dostal přes hubu). A frustrace roste a prolíná se se strachem a závistí, všechno je to pochopitelný a viník se hledá těžko. Přirozená česká povaha, přirozená cikánská povaha, média, aktivisti, politika... Je blbej nápad snažit se socializovat a zasadit do většinové společnosti někoho, kdo o to nestojí. Taky není o co stát.Jo a ano, jako v každým národě se u cikánů nachází hromada zmrdů, kriminálníků, hajzlíků řvoucích po právu zatímco ho porušují a ti jsou vždycky nejvíc vidět a utvářejí uřčitý povědomí o celý skupině. A radši nechci vědět co si cikáni myslej o nás.

JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HAROLD: Proč plácáš nesmysly ? Tím, že nemám "rád" Rómy neznamená, že je vyháním na Sibiř či do Indie. Já jim neubližuji ani stéblem... ale vadí mě na nich, že nepracují a nechtějí, a že je musíme všechny ( téměř všechny ) živit dávkami. Pokud ti to nevadí, já přeci nebudu kvůli tomu po tobě flusat. Je to tvoje věc, že je máš rád když ráno jdeš do práce a přijdeš domů sedřený a vykoukne natebe soused-cikán zhulenej protože dnes bral dávky...a chechtá se ti do ksichtu,...to je tvoje věc.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Oprava : všichni nemaj rádi Rómy krom Vyhulenýho_Ufa..... , stačí ti to ? Pokud ne, pověz důvody. Anebo chceš také ty mluvit "za všechny" a říkat že všichniá je maj rádi jen JOSEFDRUHY ne ?? ( ty to máš dovoleno, za všechny tvrdit co všichni, já ne?, jak si mi to zakázal "mluvit za všechny"? ...
    jo ? Tak taky mluv jen za sebe.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Čechy v ČR nechceme
    http://vimeo.com/70844881
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: nevidim problem, kdyz napise, ze nemas rad cikany, nebudes jedinej, ale vsichni takovi nejsou, takze pokud te serou, tak mluv jen a pouze za sebe
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: hele, mluv za sebe. ja nepatrim do tvyho "my".... chapes?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HAROLD: Pane, až bude na stole téma " proč nemám rád Čechy bílé" ( respektive proč Evropa nemá ráda Čechy, anebo proč Češi nemají rádi Čechy ), pak to bude jiná diskuse na jiné téma. Nyní je tu téma "proč" my většinová společnost "bílí Češi" nemáme rádi Romy. ??? To je téma a nepleťe sem jiné téma : tj. téma proč Češi kradou, znásilňijí, tunelují, lžou, nepracují poctivě, korumpují, atd. atd. atd.
    Chápete ?
    Zde je na stole otázka rómská, např. "proč se k romskému etniku přihlásilo jen 13 150 Rómů ? A proč ostatní ne, ale jako Rom si každý z těch půl milionu opravdových Rómů chodí pro dávky....bez práce berou ze společnosti, o kterou zájem nemají, ač řvou, že práci chtějí. Lžou ! Jsem na 1000% přesvědčen, že když stát-vláda-Parlament najde práci pro všechy Romy, že budou nasranýýýý. Jim vyhovuje nepracovat a brát dávky. ! Já nemám nic proti Romům jako etniku, ale mám výhrady k vládě a společnosti, že "nepomůže" Romům pracovat, najít práci a nechá je válet si doma v teplíčku šunky. (!) Mě to vadí.... proto bych rád věděl "co" vadí jiným , bílým, na Romech. V televizi bílí křičí, že jim vadí u nich hluk, nepořádek kolem domů a "nepřizpůsobivost". To je asi vše... Mě toto ani nevadí, mě vadí jejich vyčůranost, že pracovat nebudou, nechtějí a chtějí jen a jen ty dávky. Prostě : hej, společnosti, já se tu narodil, tak se o mě starej.... ( když nemáš pro mě tu práci , starej se dávkama ). To mě vadí , že ta vláda pro ně tu práci nezorganizuje; já bych o ní věděl, věděl kde a jak.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Iniciativa Čechy v ČR nechceme: Ať táhnou zpátky na Jadran! | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/.../domaci/iniciativa-cechy-v-cr-nechceme-at-tahnou-zpatky-na-jadran_277289.html
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: napiste pet bodu, proc nemate radi JosefaDruheho

1) Videl nekdy nekdo JosefaDruheho pracovat?
    2) Videl nekdy nekdo JosefaDruheho pri jakekoliv sportovni cinnosti?
    3) JosefDruhy se nikdy nesnazil byt vedcem, technikem, politikem, lekarem, nikdy se nestaral o zahradku, natoz aby si postavil dum.
    4) JosefDruhy neni ani herec, ani kamionak, ani hajnej, ba dokonce pravdepodobne ani nesbira kovy
    5) JosefDruhy je na nejnizsim zebricku nevzdelanych, videl ho nekdy nekdo neco tvorit? Psat na internety umi, kazdej cigos.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam