• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NERASISMUIniciativa Ne rasismu!
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    PEDRO: na strankach http://hypothesis-of-universe.com/ sam dava k dispozici znalecke posukdky, ktere ho oznacuji za paranoidniho schizofrenika. Coz ale neni odpoved na tvou otazku...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    NERASISMU:

Brutalita řeckých neonacistů se stupňuje. Chtějí zabíjet | Zprávy ze světa | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...nuje-chteji-zabijet-pen-/zpravy-svet.aspx?c=A131001_155200_ln_zahranici_msl
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BASTOCH: Já už ten život důchodce dožiju ( nějak ), ale za kecy, co vedete tu, vám přeji ještě 20 let neřešenou cigánskou otázku..., jen ať berou dávky, a berou a berou a berou, bez práce. Užijte si to !, když tu brojíte proti mě, ( vadí vám především vadná čísla nikoliv, že berou a berou a berou ), vadí vám že "jim chci dát práci" a odejmout dávky. Jak je libo, plivněte si ( na ty, co jim vadí bezpracné dávky, jen abychom strčili hlavu do písku a měli pokoj..., na jak dlouho ? ).. a držte krok.. a plaťte dávky... a plivněte si 2x dfenně, uleví se vám, pocit blaha, pomůže vám to lépe spát.
    O.K. ?
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    tak to je snad jasný, že romáci berou ročně na hlavu mega
    přece chudákovi josefovi nebudete věšet nějaké bulíky na nos
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PEDRO: pan josef ma velmi zvlastni predstavu o interpretaci cisel. mohl by byt ministrem financi, kdyby nesedel cely dny u internetu.

ale abych byl konkretni:
    K romské národnosti se veřejně hlásí 13 150 lidí. Méně než k Rytířům jedi ze Star Wars | zpravy.ihned.cz - Česko
    http://zpravy.ihned.cz/...rodnosti-se-verejne-hlasi-13-150-lidi-mene-nez-k-rytirum-jedi-ze-star-wars
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PEDRO:
    citace :" Btw castku 13.5 miliardy na vyplatu socialnich davek a podpory v nezamestnanosti POUZE pro romskou komunitu si vzal kde? "

reakce : nevím, někde jsem to čet. Je to až tak podstatný ?, pokud ano, tak si to oprav. Pro mě je podstatný že i kdyby to byla jen jedna miliarda anebo 200 miliard na dávkách, že je dáváme cigánům zadarmo bez práce a že by vláda potažmo Akademie věd dááávno mohla vymyslet systém jak cigány zaměstnat ( na státním majetku ) a dávat jim stejnou sumu peněz, ovšem za práci !, nikoliv v dávkách.
    O.K. ??

Všechny peníze, co každoročně tuneláři vytunelují, a zloději odnesou, do daňových rájových destibací, kdyby se dávaly cigánům jako mzda za libovolnou práci pro stát, tak je na celou příáští generaci problém vyřešen.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    JOSEFDRUHY: pises tu nesmysly o 800.000 cikanech v CR, pises tu ze na jednoho nezamestnanyho pripadaji 3 volny pracovni mista, na otazky ohledne tvych vypoctu nereagujes a dal si jako kolovratek jedes svoje dalsi fantasmagorie a tahani nahodnych cisel z klobouku. Tak me pak napadaji dve moznosti - bud si "pomalejsi" (coz by potom omluvilo ty tve vyplody tady) a nebo si proste jen curak..

Btw castku 13.5 miliardy na vyplatu socialnich davek a podpory v nezamestnanosti POUZE pro romskou komunitu si vzal kde?

MPSV.CZ : V loňském roce vzrostly výdaje na sociální dávky o 12,1 miliardy korun
    http://www.mpsv.cz/cs/15483
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PEDRO: Nejsi potomkem fotra nacisty ? nebo matky děvky ? Napsal si mi : chcípni. A přitom tě neznám a nikdy jsem na tebe nemluvil. Máš tyto sklony také k ženě a svým dětem ?
    A proč ne ?
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    JOSEFDRUHY: zcela vazny dotaz ...trpis nejakou dusevni poruchou?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Nevím proč a za co jsou označováni lidé v Řecku "jako neonacisté". Nevím..., ale u nás jsou téměř výlučně označováni tímto "honosným" přízvyskem lidé, kteří nemají rádi cigány. Už 3-4 rky od Vítkova, od upálení malé Natálky.
    Proč to tak je v české kotlině ? , ..kdo za to může ?. Nic naplat, je nade všechny meze nutné zjistit přičiny a pachatele !! Tomu se nevyhneme, ani lid, ani vláda. Lidi, co nemaj rádi cigány, nejsou rasisti, ani ti, co "pouze" s tímto pocitem vyšli do ulic.
    Podle mě za to může jen a jen vláda, která s tím nic nedělá. 20 let ! Hraje si na pštrosa s hlavou v písku. Jen ona je vinna. 20 let s tím nikdo nic nedělá !!
    Přeci je naprosto jasné, že když vláda-společnost vynakládá na sociální dávky cigánům a dávky v nezaměstnanosti pouze pro romskou komunitu 13,5 miliardy ročně, že tutéž částku lze vydávat ... nadále..., ale za práci. Kdyby vláda vypracovala pomocí geniálních výzkumníků z Akademie věd ( co se tam neflákají ) koncept "jak" zaměstnat Romy, čím a na čm, a v jakém programu, pod nějakým dozorem bílých , pak by ( sice ) "vyplýtvala" 13,5 miliardy néééé za dávky, ale za mzdy. !!! To přeci není až tak nebetyčný problém pro supervědce z Akademie vypracovat koncept jak ( dočasně uměle cíleně a záměrně ) zaměstnat pááány cigány, co pracovat nechtějí, jen lžou že cjtějí.

Pak ani lidé nebudou rasisty uvidí-li, že cigán pracuje ( jako Vietnamci, proti nim nikdo nic nemá ) a dostává mzdu a musí platit za byt, elektřinu, jídlo i jiné prosté spotřební zboží tak jak platí chudý bílý a chudý důchodce, co celý život dřel a soc-přídavky nemá žádné.
    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    Týden po zavraždění Pavlose Fyssase demonstrují v Řecku desetitisíce antifašistů a antifašistek proti neonacistům ze Zlatého úsvitu a vládě. Mluví se dokonce o zákazu strany a rovněž v ulicích je Zlatý úsvit na ústupu. Mezitím se rovněž objevily nové informace o pozadí strany…Přinášíme vám překlad článku 50.000 march on Golden Dawn headquarters in Athens, který vyšel 26.9. na stránkách Roarmag.org.
    Athény: 50.000 lidí pochodovalo k sídlu Zlatého Úsvitu | Iniciativa NE RASISMU!
    http://nerasismu.cz/kratce/ath-ny-50000-lid-pochodovalo-k-s-dlu-zlat-ho-svitu
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    což je přibližně 13,5 nezaměstnaných na 1 volné pracovní místo..
    což je přibližně 40x víc volných míst, které si místní chytrolín josefdruhy vybásnil

to jen, aby byla vidět ta nesouměrnost, co se týče fikce a reálných dat, s kterými náckové a vůbec česká "nejsem rasista, ale ..." svoloč operuje
    a také odpověď na otázku: proč je podle mě jednodušší podobné exoty poslat rovnou do míst pro ně určených, než se je snažit v diskuzi přesvědčit, že jejich názory jsou mylné
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    JOSEFDRUHY: "Víme, že pracák nabízí 3x víc pracovních míst než je nezaměstnaných"

statistika MPSV 08/2013

K 31. 8. 2013 evidoval Úřad práce ČR (ÚP ČR) na svých krajských pobočkách a jejich kontaktních pracovištích celkem 551 731 uchazečů o zaměstnání...

ÚP ČR evidoval k 31. 8. 2013 celkem 40 579 volných pracovních míst. Jejich počet byl o 404 vyšší než v předchozím měsíci a o 1 980 nižší než v srpnu 2012. Na jedno volné pracovní místo připadalo v průměru 13,6 uchazeče...

zdroj http://portal.mpsv.cz/portalssz/download/getfile.do?filename=stat-2013-08.zip&_lang=cs_CZ

chcipni
    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    [ Tahle země není pro nácky! / ostatniother / 28.9.2013 / CR - Ustecky kraj - Krupka, ulice Karla Čapka ]

Zastav neonacistický pochod v Krupce 28.9.2013 od 14.30.

Rasisté se svým putovní cirkusem nenávisti přijiždí opět do Krupky.
    Do města, kde jsme se jim opakovaně postavili, protože víme kam rasismus a fašismus vede.
    Nebudeme rasistům vyklízet prostor a dělat, že neexistují. Uspořádáme solidární happening a postavíme se
    po boku místních Romů proti — tak jako v předchozích letech.
    Bílí, Romové, staří, mladí, muži, ženy, místní či přespolní — společně dáme rasistům jasný vzkaz:
    „Tahle země není, nebyla a nikdy nebude pro nácky!“

Převzato z facebooku-původní událost zde https://www.facebook.com/events/502687786490790/
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    JOSEFDRUHY: dobře, když už odkazuješ, tak by bylo dobré dočíst se i ke článku, z kterého cituju tu větu.. a aby nevznikla mýlka, já nejsem člen INR, reaguju na místní rasisty pouze tak, jak si to dle mého zaslouží.

a "nejsem rasista, ale ..... " takovou větu nepoužíval pouze goebls, ale mám za to, že i ty jsi jí tu několikrát postnul.. to sice v současné době není nijak vyjímečné, ale mám za to, že v určité chvíli už na rasisty nemám potřebu reagovat jinak, než nenávistí. pro mě je to řešení - minimálně jednodušší reakce, než nikam nevedoucí debaty.

a empatii nacvičovat nepotřebuju, myslím, že jí umím používat dostatečně.
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    hmmm, pěkná žumpa, co si asi člověk může pomyslet o někom, kdo někomu jinýmu v odpověď na jeho názory několikrát za sebou napíše: "chcípni"?
    Vážení, pokud se chcete zasazovat o něčí práva, zameťte si nejdřív před vlastním prahem a trochu popřemejšlejte jaký jsou důsledky poklesu morálky, tolerance a slušnosti v dnešní společnosti. Za domácí úkol si nacvičujte empatii.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BASTOCH:
    BASTOCH:
    BASTOCH:
    BASTOCH:
    BASTOCH:
    Gratuluji Vašemu názoru-ideologii : nenávist není řešení...., perfektní !, To chce potlesk ( ... jak to říkal Goebls ? : Nejsem žádnej rasita, ale židy nemám rád ) .
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    JOSEFDRUHY: chcípni
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BRKOUS: Zaprvé tě neznám, zadruhé jsem tě nikdy neurážel a zatřetzí sis zřejmě spetl dveře....tady si dodnes neřekl nikdy nic, natož moudrého. Ale flusat, to ti jde ... ( takové lidi jako si ty společnost potřebuje, to bude pak super-spoečnost ...; chodíš taky po Václaváku a vybíráš si osoby do kterejch si dloubneš nožem, či jim tajně pomažeš tužkou kabát a na parkovištích jezdíš hřebíkem po autech? ...? přesně takovej si týpek ).
    BRKOUS
    BRKOUS --- ---
    JOSEFDRUHY: argumentovat s tebou je jak hazet hrach na zed... strilis tu procentama od boku, stylizujes se do role odbornika na "ciganstvo" (no vole to je slovnik) a vubec trpis nakym messiah komplexem ne? akorat ti ty anteno, co sezrala salamounovo hovno nedochazi, ze tu nemas publikum a vedes si tak trochu monolog...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam