• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FESTERPoliticka situace v USA z pohledu konzervativce....
    FESTER
    FESTER --- ---
    media bias je pro tebe urcite neznamy pojem....
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: huh perfektni logika Obama by z tebe mel radost kdyby jsi byl novinar....
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ještě jsem nezažil, aby někdo zdrojoval FOX (to už by ČTK mohla rovnou zdrojovat Blesk, AHA a podobné literárně tvořivé plátky, které o žurnalistiku nezavadily ani cestou na ajnclíky), takže si vyšinuté bláboly nech na koledu...
    FESTER
    FESTER --- ---
    btw a nebyt fox tak ty tvy ap reuters a podobny pochybny instituce nesteknou a nikdo nic nevi....
    FESTER
    FESTER --- ---
    Philadelphia voter fraud: Is it possible that Barack Obama won 100 percent of so many precincts? - Slate Magazine
    http://www.slate.com/articles/news_and_politics/politics/2012/11/philadelphia_voter_fraud_is_it_possible_that_barack_obama_won_100_percent.html
    FESTER
    FESTER --- ---
    a muzes resit

Zero Votes for Romney, 'Dozens of Black' Voters Prompt Cries of Voter Fraud - ABC News
    http://abcnews.go.com/Politics/votes-romney-dozens-black-voters-prompt-cries-voter/story?id=17730238
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: proc zakomplexovany zmrdky?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já neřeším Obamu, řeším zakomplexovaný republikánský mrdky. To, že Obama prosazuje sociální stát (a evidentně to má u většiny voličů úspěch) se mě vůbec nedotýká a ani dotýkat nebude.
    A podezřelé volby budu brát na vědomí, až s tím vyleze AP, Reuters, nebo EBU. Klauni z Foxu brát vážně nebudu (nebo odkud to čerpáš svoje paranoidní bláboly).
    Offense intended.
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: nebo vazne veris ze ve lolbach nektere district dali OPbamovi 100 % hlasu a Romney nedostal ani jeden ? nezda se ti to trosku pritazene za vlasy ?
    nebo ucast na volbach 140% ?
    a jak Obamova masinerie je transparentni ? vytaceji se odpovedim jak muzou...
    co fuck union ma co kecat jak vladnout ?
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: panenko skakava , aby na to WH reagoval tak WH pozaduje 25000 podpisu . co jeste chces vice ?
    co mas proti republikanum a radsi me vysvetli proc ti nevadi Obama a demokrati kteri z USA delaji kurnik ? coz nevidis kolik prasaren uz Obama udelal nebo vazne jses tak zaujate slepy ?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    50 států - jsem líný si dělat statistiku, ale pokud najdeš alespoň jeden, kde počet podpisů na petici převýší 2,5 % obyvatel, tak klidně uznám i to, že jde o vážné téma a ne jen o výstřelek několika zklamaných rasistických republikánských kokůtků...

A že u nás komunisti dostali nějaké hlasy ve volbách? Byli ve volebním procesu. Když vyhrají (a nebo někdo jiný, kdo mě bude svou politikou srát) tak prostě změním lokál. Když v demokratickém procesu rozhodne většina, nemá moc smysl se začít hádat že je to nefér a kdovíco.
    FESTER
    FESTER --- ---
    jinac , celkem me to nechava chladnym jestli chteji vstoupit nebo ne
    FESTER
    FESTER --- ---
    MICKK: yap, ted jsem to cetl,
    MICKK
    MICKK --- ---
    FESTER: jestli se stanou státem, osamostatní se nebo to zůstane v současném stavu. Nejvíc hlasů dostal stát. Tak vás bude třeba za pár let 51 (;
    FESTER
    FESTER --- ---
    MICKK: nesledoval jsem porto rico, o jake referendum tam slo ?
    MICKK
    MICKK --- ---
    FESTER: a co říkáš na výsledky referenda v porto ricu?
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: btw jak mluvis tak par debilu zase v cr zvolilo komunisty...
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: tech statu je ted 50 ne jenom texas
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ze skupinky nespokojených texasanů menší než 0,5 % se vláda neposere a bude se tím zabývat jen v té míře, aby dostála zákonu... V každé populaci je pár debilů a v tak velké zemi jako USA ty skupiny na okraji Gaussovy křivky mají prostě větší objem.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MARSHUS: koukam ze petice aby impeach obamu je tez velmi popularni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam