• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    Pravidla jsou zatím jednoduchá: No Caps, No Spam, No Flame.

Máme je rádi. Někteří je sbíráme, nebo jen občas neodoláme a nějaké si koupíme. Pak si je fotíme, ukazujeme si je, klábosíme o nich, pečujeme o ně, kupujeme jim inkousty, mícháme jim inkousty, pak je od nich zase čistíme, čistíme si prsty od inkoustu, pusu od inkoustu, čistíme si uši a nosy od inkoustu. Rozebíráme je, pak je zase skládáme, chodíme s nima spát, probouzíme se s nima, ale hlavně ... hlavně s nima píšeme.

"Propisky jsou na vyplňování formulářů" -- Graham Greene

rozbalit záhlaví
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    ADAMBERNAU: A s tvou ztrátou hluboce soucítím. Mě zase přijde, že všechno, co někde vyzkouším, má strašně tvrdej hrot, což zase unavuje ruku mě :) Nevím, jak bych si zvykal.
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    ADAMBERNAU: Díky, žes to tu odpanil :)

Já jsem na Watermany asi moc velká socka. Parker je pro mě chleba s máslem. Ale máš pravdu v tom, že to s nima není vždycky jednoduchý. Když jsem si před lety pořídil Frontiera, tak jsem si hrot musel postupně doladit, aby mi sedl. Teď už mi to u pera "střední třídy" přijde divný, dělat takový věci ...
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Píši rád pery.

Kdysi jsem měl takového pěkného Watermana (moc pěkná kombinace černé a zlaté - na model si přesně nevzpomenu). Na poměry této značky to ale bylo spíš takové "obyčejnější". Bohužel jsem si ho, blbec, položil na desku stolu. Jak na potvoru z metru spadlo přímo na hrot.

Teď píšu obyčejnějším Parkerem a je to jak přesednout z nějakého auta vyšší střední třídy (např. Superb) do nějakého lidovějšího vozítka nižší střední třídy (např. Octavie): horší hrot (tlustší čára), více námahy při psaní, lehčí, hůře vyvážené.

Stále ale lepší než propiska.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam