• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PASTELRekonstrukce povedené, nepovedené, příběh té Vaší,
    Máme rádi domy s příběhem a s duší, víme že v novém bychom nikdy nebyli tak úplně spokojeni. příběh Vaší rekonstrukce, fotky rekonstrukcí, povedených i nepovedených. Pokec okolo (spíš z hlediska estetiky a životního stylu, než nějaká konkrétní technická řešení.
    rozbalit záhlaví
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    FEMUR: Asi by šla, ale proč zachraňovat zbytečně velikou prkenou boudu, když mám hned vedle kamennou stodolu.... Zemědělci z nás stejně nebudou a prkenou boudu si podle svých potřeb stluču novou :).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    to se mi libi? stodola nejde zachranit?
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    FEMUR: Záleží jaký jsou stupně náročnosti. Čeká nás postupná modernizace a uvidíme co se na nás vyvalí. Nový rozvody vody, elktra, koupelna wc, kuchyň, podlahy buď přebrousit nebo nové, snad bude stačit jenom vymalovat, kamna nebo topetí, jsou jistý. Z "vnějších" prací trocha zajištění statiky (domek si sednul při výkopu kanalizace a popraskal) a výměna malého kousku trámu na krovu, kde zateklo prasklinou. Novej strop v chlívě, strhnutí dřevěný stodoly a prohnilýho kurníku... Docela se na to těšíme i na ten punkovo chalupářskej pobyt na začátku.
    Tak asi středně náročná :).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KACHNIK: drzim palce. jaknarocna to bude reko?
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    Tak já se přidám do klubu zhruba během léta. Domek v původním stavu z třicátých let. S dvěma děckama, za plnýho provozu, omezeným rozpočtem, to bude hodně vtipný :).
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    a tady jedna podle mě moc povedená "kapesní" rekonstrukce z i-dnesu
    Geniální proměna udělala ze staré garáže dokonalý domeček snů - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/genialni-promena-udelala-ze-stare-garaze-dokonaly-domecek-snu-pum-/architektura.aspx?c=A101116_172814_architektura_web
    SWT
    SWT --- ---
    PASTEL: Kupodivu alespoň jedno pozitivum je, že se tam budu stěhovat až po rekonstrukci, takže si to, jak ty říkáš, neužívám pořádně.
    Taky už mám hodně vnitřků, teď se aktuálně budou dělat podlahy.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Předpokládám, že máš podobně jako já to štěstí, že v tom musíš po celou tu dobu taky bydlet = neustále něco stěhovat a pod... To by si jinak člověk ani neužil :-D lJá už mám vnitřky v podstatě hotové. Z venku to vypadá dost katastroficky, protože k fasádě jsme se zatim opravdu ještě nedostali, takže hned jak se k tomu dostanu, hodim sem aspon nákresy domu od architekta, myslím že vyhrabu vše od doby co jsme dům koupili, tak dám dohromady celou story.

Zatím aby tu tedy nebylo úplně prázdno něž to tady pofěšákuju, tady je pár ukázek z filmu Money Pit- Dům za všechny prníze, je to taková "crazy komedie" o párečku co si dávají opravovat fakt velkej barák

Just Two Weeks - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qLcjUmBncZ8

two weeks, no mě říkali uplně na začátku two months

The Money Pit (2/9) Movie CLIP - The Stairs Are Out! (1986) HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FOM6rvU9xN4&feature=BFa&list=PL198FE05E343F47D5

chce to jen jen trochu péče a lásky, a ten dům bude nádherný
    SWT
    SWT --- ---
    Tak já se teda hlásím že momentálně provozuju jednu rekonstrukci :) uvidíme jak se to vydaří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam