• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PASTELRekonstrukce povedené, nepovedené, příběh té Vaší,
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Neměl by tu někdo typ na dobrého obkladače, případně ověřenou firmu, která dělá rekonstrukce bytů (Brno)? Na netu je toho strašně moc a já netuším, podle čeho vybrat. Díky moc.
    VASHA
    VASHA --- ---
    Jak nejlépe ušetřit při rekonstrukci domu a nákladech na stavbu - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/rekonstrukce-domu-jak-usetrit-de9-/stavba.aspx?c=A160713_111452_stavba_rez
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Někdo zkušenosti s hliníkovou sítí proti hmyzu? Máme velkou kočku a tak nějak si dokážete představit co provede šest kilo zvířete pokoušejících se dostat po sklovláknu do ventilačky za pomoci drápů jako šavlí...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MIKLO: jo ted tam slecna pise ze to natira industrolem, je tam i fotka, tak tam kdyztak koukni
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    PASTEL: Fajn, děkuju.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MIKLO: Resilo se to nedavno ve "Fotkach bytecku" a vsichni vcetne erudovanych odborniku se shodli na tom, ze neexistuje, vzdycky to bude vypadat strasne, plus jeste v koupelne odpada moznost prekryt to jinym materialem, protoze by pod tim rostla plisen, o ktery by ses nedozvedel.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Nemáte někdo náhodou zkušenost s nátěrem na dlaždice? Chtěl bych změnit barvu obkladaček v koupelně na světlejší přírodní odstín, ale kladivem se mi do toho nechce. Existuje něco takového jako kvalitní odolná barva na kachličky, která bude vypadat dobře, nebo je to utopie? Klidně si budu hrát s každou dlaždicí zvlášť, jen mi jde o to zjistit, jestli existuje něco, co vypadá opravdu dobře. Případně díky za rady.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Hledám malou radu, mám v bytě všude kovový futra od dveří. V rámci rekonstrukce jsme je rychle natřeli na bílo, ale nebrousili jsme je niak moc ani netmelily díry ve starým nátěru. Je možný to ted nějak opravit? Jednoduše ideálně..:)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    MIORIEL: nereknu ti konkretni firmu, ale aaapoptavka.cz funguje docela dobre. ja takhle nasel pricetnyho topenare.
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Ahoj a znovu jsem tu s dotazem. Nemate tip na nejakou firmu v Praze, ktera kvalitne udela navrh rekonstrukce a jeji provedeni? My vime, ceho chceme docilit, ale je tam vic detailu, ktere sami nejspis nevychytame a budeme s nimi potrebovat poradit. Jedna se vicemene o doplneni nekolika pricek a presun koupelny. Kolik takovy navrh muze stat? Predem dekuji
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    MIORIEL: Kachliky dolu. taky jsem je musel sundat a nastukovat.
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Z velke koupelny budeme delat postupem casu detsky pokoj, ale jsou tam odlazdickovane zdi. Chci se zeptat, zda by se na zed dala dat omitka bez sundani kachlicek? Neexistuje nejake specialni pokryti nebo tak neco? Dekuji predem
    DZEJN
    DZEJN --- ---
    tip na sikovneho vseumela ? bourani, omitky, stuky, priprava pro elektriku a nasledne zadelani etc.. ?
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    Nenašel by se na Nyxu kontakt na architekta, nebo možná asi spíš bytového designéra? Ideálně někoho mladého a ochotného se na něco podívat za ne úplně horentní sumu.

    (Oč mi jde. Máme barák. Pěknej. Celkem prostornej. Ale není tam moc dobře vyřešené vedení vody, a koupelna je malá, kazí dojem jinak opravdu pěkného bydlení. Jen rohový sprcháč a malé umyvadlo. V podstatě hledám někoho, kdo by tam byl ochotný zaskočit, podívat se na to, a zkusit vymyslet a navrhnout alternativní řešení tak, aby v domě mohla být obstojná koupelna s vanou a nestálo to majlant.)
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLKA: Do uříznití radiátoru ti SVJ určitě nemůže kecat, my v bytě odstranili všechny a dali jsme je jinak. Povolení potřebuješ akorát k řezání nosné zdi.
    SKID
    SKID --- ---
    BLACKYT: Ahoj. Asi tu dostaneš i fundovanější odpovědi, ale moje zkušenost. Máme závěsný záchod už přes 7 let a z funkčního hlediska bez výhrad. Navíc se ke všemu, co se může rozbít, dostaneš. No a z estetického hlediska je to oproti kombíku nebe a dudy. Takže jedině doporučuji.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    Ahoj, budeme dělat rekonstrukci bytu a zvažuji jestli si mám udělat závěsný zabudovaný záchod. Máte s nim někdo zkušenosti? Bojím se kdyby byla nejaka porucha, ze se musí záchod rozbourat, aby se tam někdo dostal.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    TANTRAMAN: pardon, pragocentrismus se projevil :) Jsem z Prahy.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    BEREGOND: jsi z chebu nebo z hodonina ?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Ahoj, chystám se do rekonstrukce panelového bytu. Potřebuju rekonstruovat jádro, elektrické rozvody, topení, případně navrhnout co nejlepší dispozici. Máte tip na někoho osvědčeného?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam