• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    FESTIVALOVÁ EVROPA
    rozbalit záhlaví
    YARIN
    YARIN --- ---
    DANII_DP: bohuzel ne, ale dobre ty! podej pak report!!
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    ste nekdo v innsbrucku na heart of noise? :)
    L5D
    L5D --- ---
    Line up | 25th DOUR FESTIVAL // 18 19 20 21 July 2013
    http://www.dourfestival.be/en/lineup/
    THIEVRY
    THIEVRY --- ---
    YARIN: jj, tam už jsem to projela, ale děkuji. Na podzim to vidím nejspíše tedy na ten unsound. :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    THIEVRY: specializovana diskuze na polsky festivaly je tadyhle: [ Polské hudební festivaly ]
    THIEVRY
    THIEVRY --- ---
    YARIN: tak ten unsound vypadá moc dobře.
    THIEVRY
    THIEVRY --- ---
    YARIN: právě že netrvám, díky moc za tipy, popřemýšlím. :)
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: To snad ne proboha, to byl extrem...
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: ja se jen po lonskejch zkusenostech bojim, aby to nedopadlo jako s blocem v londyne...
    JONY
    JONY --- ---
    já tu neděli
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: este ne... a nevim, jestli vubec budu, zas to neni tak drahy, tak je rada podporim)
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: uz jsi resila akre? du psat pozvanku, napisu jim po vikendu
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    uz mam koupenej patek a sobotu.. just in case))
    YARIN
    YARIN --- ---
    THIEVRY: a trvas na nejakym terminu? musi to byt v lete? jestli ne, tak vsema deseti doporucuju rijnovej unsound v krakowe. krasnej festival v nadhernym meste se skvelou atmosferou. ale neni to jen ryze tanecni zalezitost no. audioriver neni masovej. za posledni tri roky teda dost vyrost kapacitne, ale porad se to myslim drzi pod dvaceti tisici, coz ja osobne beru jako takovej bod, pres kterej uz mi to za to nestoji. outlook je teda proti audioriveru masovka o poznani vetsi imho. a hlavne drazsi, coz je dalsi vec. nic levnejsiho nez polsky festivaly v evrope uz moc nenajdes.
    THIEVRY
    THIEVRY --- ---
    YARIN: Aha, to jsem přehlédla, nejsem tu moc často, tak nevím, jak to tu chodí. :) Ne, nemusí to být Polsko, tam mě zaujal akorát Audioriver, ale vypadá to hrozně masově a do toho se mi moc nechce a pak se mi docela líbí Outlook. Polsko to právě být nemusí. Hledám dál, tak jsem za další podněty nebo postřehy vděčná.
    YARIN
    YARIN --- ---
    THIEVRY: na nastenku ses podivala? chces opet do polska, nebo nekam jinam?
    THIEVRY
    THIEVRY --- ---
    Ahoj, prosím, neporadíte mi nějaký festival na způsob Tauron nowa muzyka? Letos mi to nevychazí a chtěla bych jet na obdobný festival. Hledám všude možně a raději si nechám poradit. Díky moc za případné doporučení...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: zrovna dnes jsem na tim premyslel:)
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: cunovo videno soucasnym povodnovym pohledem - holoda byl docela vizionar...
    YARIN
    YARIN --- ---
    atonal pridava uz pod tak dost bublajici kotel, kurvaaaa

murcof, jacaszek, DADUB!, anstam, actress, Francesco Tristano, Kassem Mosse...

Berlin Atonal 2013
    http://www.berlin-atonal.com/
    https://www.facebook.com/berlinatonal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam