• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMRAKWargame: European Escalation , AirLand Battle, Red Dragon
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: leo1 neni nic moc )
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: ranked se ti počítá do nějakýho toho ratingu/ligy, non-ranked nikoliv.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    LOFEEK42: a hodilo me to k Nemcum, tam mam jen par zakladnich jednotek + leo1a4 ale to nebylo nic platne
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: jj prave jsem omylem spustil jednu ranked battle... a dostal jsem docela naprdel... ale 34 command pointu je dobry.. btw co je to vlastne ten mod ranked???
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    k odemykani - kdyz si das online multi, tak naberes ty command points mnohem rychlejc, nez v single kampani.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: a ty sis koupil EE?
    ad. origo - WoT je sice "gratis", ale ve finale do nej lidi cpou dost penez. Kdyz to srovnam s nejakejma 30 dolarama za ALB.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: nejdriv by to chtelo asi pockat na ALB, pak dat dohromady par lidi a muzem jezdit... imho spoustu lidi odradi nutnost mit origo verz.. no uvidime ja musim jeste odemykat, odemykat a odemykat :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: můžeme založit NYX clan ). přestal jsem hrát EE, protože jsem neměl partaky. a když hraješ 30 minut a najednou se na to spojenec vykasle, tak je to k uzoufani. WoT mě nějak přestalo bavit....
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: ja uz taky :D
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    hm, asi ALB stejne koupim. mam 25% slevu za EE.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: ja o Airland jeste ani nic nenastudoval, tak dej vedet, jaky to je.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: poposkakuju v solo play dal a dal a je to vazne supr. EE asi kupovat nebudu ale poridim ale poridim si za par dni ten Airland battle, melo by to vyjit kazdym dnem
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    jo a jeste za NATO, mortars - dobry na pechotu i stunning.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    za WP je dobrej flanker Zhalo, za NATO Marder (ted nevim presny oznaceni). Daji se pouzit i rychlejsi tanky.
    arty: za WP Dana, za NATO nejaka ta francouzska "Auf [neco]"
    docela zajimavej stroj je Buratino, takova "brokovnice" na kratsi vzdalenost - napachat skody, stunnovat jednotky a pak tam vlitnout s tankama.
    mrkni na ofiko forum, je tam hodne dobrejch informaci.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    a pripadne nejakou artynku na support :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    fajne mam po druhy misi nejakych 28hvezd, potreboval bych odemknout nejaky flankovaci stroje, abych mohl pouzit blitzkrieg taktiku, tzn pechota a heavy tanky frontalnim utokem zatimco se jim snazim dostat do tylu nejakou rychlou svini co umi ublizit.. nejaky doporuceni??
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    PIKAPRD: já o ty vrtulníky vždycky přijdu )
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    SOMRAK: Muj styl: pěchota brání + nějaké ty AA, Tanky jdou masivník útokem vpřed, letectvo je kryje ze vzduchu a dělostřelectvo čistí nepříjemné pozice :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: chce to hodně spotovat (slovy WoT ), pěchota je hodně účinná v lese a hlavně domech. ja mam decky založený právě hodně na pechote, naopak moc nevyuzivam letectvo, arty, ani MLRS.
    Nejlepsi je držet nějakou linii tezkyma tankama, opravovat je a mezitím flankovat něčím rychlým, Třeba Marderama a ATGM jeepama.
    sakra, jdu si to zahrat. )
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: ja to mam obracene, ulital jsem na WoT a to hodne, a najednou zacinam objevovat krasu jinych her :)... no ted jsem dobojoval tutorial prvni misi a myslel jsem ze se do toho dostavam, pak bum druha mise na fronte a totalni kolaps :D.. asi si to vazne koupim, libi se mi ze u toho se vazne musi premyslet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam