• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMRAKWargame: European Escalation , AirLand Battle, Red Dragon
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    Wargame: Red Dragon - DLC1 Upcoming Units And Patchlogs
    http://www.youtube.com/watch?v=kD1HwRz4tUM
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    tak jsem včera zkusil pustit Red Dragon....a těch jednotek je tam fakt šíleně moc.
    SVORO
    SVORO --- ---
    SOMRAK: Mno já projistotu smazal všechny decky co jsem měl (jsem to chvilku nehrál) a teď to stavím znova protože byli i jiný změny co tak koukám :/ :)))
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    SVORO: musel jsem dost předělat decky, ale conquest vypadá dobře. a ten novej cz tank taky.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak co říkáte na DLC ? :))
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    SVORO: slušný. za posledních 10 her vždy jeden nebo všichni spoluhráči předčasně utekli...win ratio mam krásných 15% )
    SVORO
    SVORO --- ---
    Zdarec nedávno jsem pořídil a teď pařím a proseděl jsem u toho moře času :D
    Dal jsem si první ranked ze streamů jsem se bál Rushe tank či heli tak jsem se zakopal a takhle to dopadlo :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    tak jsem se včera odhodlal k multi, 2v2 bitvy...ještě se mam co učit. terorizoval mě hlavně F117 nighthawk a US marines v LAV-25.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    na youtube mi přišel dobrej ICBMRaptor.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LA_PIOVRA: jj, tohle fórum. multi jsem taky ještě nezkousel. můžeme dat někdy spolu, ale jsem na tom teď blbě s časem. Nick mam stejnej jako tady.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    LA_PIOVRA: jeste doporucuju primo steam komunitu, tam je hodne komentovanych videii
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SOMRAK: toto forum myslis?
    Wargame - Airland Battle • View forum - Wargame : AirLand Battle
    http://www.wargame-ee.com/forum/viewforum.php?f=91&sid=c4e347e3952efa4a9b6d66171cd53ec1

No, dojedu tutorial, vyzkousim kampan a snad se nebudu bat pustit se do multiplayeru:)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LA_PIOVRA: na fóru je plno návodů a guidu. click fest: mikromanagement je dulezitej. skupina drží formaci, když dáš Q/attack. pauzovat se nedá, neb je to mysleny spíše na multi player.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Vcera jsem to ztahnul ze Steamu a okukuju to:
    1) mate nejakej tip na nejvhodnejsi web s tipama/trikama/diskusema ke hre?
    2) nemeni se brzy hra v k clickfest, kdy je problem udrzet si prehled o bojisti, kdy pro uspech je nutna souhra jednotek, coz ale neni v lidskych silach manageovat? (nebo jsem prehledl, ze se hra da pauzovat?:)

(pamatuju na velmi peknou hru 9th Company: Roots of Terror, ktera se prave pauzovat dala, umoznovalo to vyborne planovat komplikovany akce zalozeny na souhre ruznych jednotek z ruznych smeru, mela vyborne vymyslene mise - a bohuzel naprosto silenou AI vlastnich panaku, coz hru posilalo do prdele)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ta kampan je trochu divna, jak mas jen 20 minut na bitvu.
    zkousel jsem ciste ceskoslovenskej deck a docela to ujde, az na letadla.... :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    tak sem se k tomu konecne dostal, prijde mi to prehlednejsi nez EE, zajel jsem tutorial a stihacky vypadaj jako slusna sranda.. ted kampan
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    zatim nic takovyho nemam, hraju kampan, abych se seznamil s jednotkama.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: nechces na nastenku nahodit tvuj NATO i PACT deck?? Uz se tesim az se k ALB dostanu, zatim jsem to jenom stahnul, kvuli ty sleve...
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    hm, vypadá to fakt dobře, škoda, ze musím do hospody.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    k tomu ovladani...nekde jsem cetl, ze budou 3 typy, 1 z nich stejnej jako v EE.
    Az to vyjde, bude zase hrat vic lidi. WoT rozmeru to samozrejme nedosahne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam