• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMRAKWargame: European Escalation , AirLand Battle, Red Dragon
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ta kampan je trochu divna, jak mas jen 20 minut na bitvu.
    zkousel jsem ciste ceskoslovenskej deck a docela to ujde, az na letadla.... :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    tak sem se k tomu konecne dostal, prijde mi to prehlednejsi nez EE, zajel jsem tutorial a stihacky vypadaj jako slusna sranda.. ted kampan
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    zatim nic takovyho nemam, hraju kampan, abych se seznamil s jednotkama.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: nechces na nastenku nahodit tvuj NATO i PACT deck?? Uz se tesim az se k ALB dostanu, zatim jsem to jenom stahnul, kvuli ty sleve...
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    hm, vypadá to fakt dobře, škoda, ze musím do hospody.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    k tomu ovladani...nekde jsem cetl, ze budou 3 typy, 1 z nich stejnej jako v EE.
    Az to vyjde, bude zase hrat vic lidi. WoT rozmeru to samozrejme nedosahne.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: no dle info ze STEAM to maj vydat za cca 12 hodin, tak uz to moc menit asi nebudou :)... hrat tohle aspon polovicni pocet lidi jako WoT tak je to pecka a nemusis cekat na soupere 10 minut :(... a to vcetne vetsi komunity a vubec veci okolo. Skoda, holt tohle je hardcore RTS, zatimco naladovat goldy a strilet z premiovyho vozitka umi kazdej... ://
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    Tak jsem si vcera poridil ALB. Ovladani trochu podivny (ale je to porad beta, takze to jeste zmeni), dal jsem asi 3 kratsi bitvy proti Medium AI...a teda vyhral jsem, ale jen tesne. Docela mi daval sodu.
    bude to dost zabavna hra - az jsem se pristihl, jak premyslim, proc jsem travil tolik casu ve WoT s polskejma skolakama.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: jj, ale zase třeba ty motostrelci za 5$ si je dají k snídani.)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: pechota s ATGM a solidni presnosti je pekny svinstvo!!! Takhle jsem v kampani prisel o vsechny voci a moh sem to zabalit.... to byla mise kde jsem nemohl pridavat jednotky.. :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: jj, taky se mi libi ta diverzita.
    z MBT jsem pouzival Challengera a Patton RISE. U WP hlavne T64. Ja na ty elitni tanky moc nejsem, radsi pouzivam rychly ATGM a hromady "srotu" jako T-72 a ty Pattony. A kdyz je z toho uz poradna mela, tak tam rovnou nasypu CZ motostrelce primo doprostred. :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: jako heavy tank spis abrams nebo leo2? prisel jsem na to proc jsem nemel poradne jednotky, nemel jsem vytvoreny NATO Deck, nasel jsem nejaky setup na steam foru, chybi mi jen par bodiku a budu ready na multiplayer...

Na tyhle hre se mi hrozne libi variabilita boje, je potreba vedet kde je souper, snazit se ho prekvapit, imho i kdyz si myslis ze je souper na lopatce tak par dobre krytych jednotek dokaze poradne zatopit temer cemukoli... nesmi se nic podcenit dokud neni posledni CV dead :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: leo1 neni nic moc )
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: ranked se ti počítá do nějakýho toho ratingu/ligy, non-ranked nikoliv.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    LOFEEK42: a hodilo me to k Nemcum, tam mam jen par zakladnich jednotek + leo1a4 ale to nebylo nic platne
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: jj prave jsem omylem spustil jednu ranked battle... a dostal jsem docela naprdel... ale 34 command pointu je dobry.. btw co je to vlastne ten mod ranked???
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    k odemykani - kdyz si das online multi, tak naberes ty command points mnohem rychlejc, nez v single kampani.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: a ty sis koupil EE?
    ad. origo - WoT je sice "gratis", ale ve finale do nej lidi cpou dost penez. Kdyz to srovnam s nejakejma 30 dolarama za ALB.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: nejdriv by to chtelo asi pockat na ALB, pak dat dohromady par lidi a muzem jezdit... imho spoustu lidi odradi nutnost mit origo verz.. no uvidime ja musim jeste odemykat, odemykat a odemykat :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: můžeme založit NYX clan ). přestal jsem hrát EE, protože jsem neměl partaky. a když hraješ 30 minut a najednou se na to spojenec vykasle, tak je to k uzoufani. WoT mě nějak přestalo bavit....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam