• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    VACA
    VACA --- ---
    STENNY: tak sem na to kouknul na ty jejich nozejky.
    ...Dopr**le, to je ku*evsky velkej zavirak!

    Dark Ops Holdings Stratofighter Tactical Fighting Folder Knife DOH115 Unboxing
    http://www.youtube.com/watch?v=93-3YNON51Y


    Tak si rikam ze by to mohlo zajimat SHAMAN99, protoze to neni teda moc priposrany, ani rozmery ani masivnosti... Jen skoda toho back-locku zaslouzilo by to nejaky sofistikovanejsi jisteni
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ZKAZA:
    REDSNAKE: Já mám trochu obavu, že něco podobnýho jsem měl když mi bylo asi sedmnáct nebo tak. Přesně - z armyshopu atd. Imponovalo mi, jak je to těžký:)
    A byl to úplně nenabrousitelnej krám - na kameni, na "strojku", úplně nic. Bylo to prostě tupý.
    VACA
    VACA --- ---
    STENNY: super, diky za tip, kouknu na to! Ja tudle zhuverilost proste potrebuju ve sbirce mit :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZKAZA: Co je to za ocel? To už jsi ho zkoušel brousit?
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Nic moc drahýho, ale láska na první dotek! Popravčí nástroj a stahovák parádní. Jen pouzdro china - půjde do kydexu... Ani jsem to nekoupil na žádným úžasným místě - armed.


    STENNY
    STENNY --- ---
    VACA: Je fakt, že ta kapesní navaja není úplně veřejnost-friendly, ale když mám dva metry, tak to nepůsobí až zas tak rušivě... krom jídla s tím zas tak často věci neřežu, jinak bych taky volil cosi menšího.

    Pokud chceš do sbírky zubaté zavírací tanto, hypertacticool kudlu vymyšlenou na zapichování teroristů skrz dveře GAZiku, tak jednoznačně DarkOps.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    WOJTYLA: ja pevne doufam, ze to zdredukuje me klice od bajtu (8mi bytu/mist) a ze tedy svazek nebude tak rozmerny, zvonivy, obleceni drasajici a tak podobne.
    mam extenzi 2-16, dam vedet, kolik se jich tam vleze
    ale dostanu se k tomu az dnes ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TIMA: tak mám jich tam šest, ale jeden z nich je klíč od závory, co zabírá tři pozice :)
    TIMA
    TIMA --- ---
    NAVARA: Ja jich tam mam 5, muz narval 6 a vic si moc neumim predstavit...
    TIMA
    TIMA --- ---
    VACA: Toho jsem si vedoma :). Ono neni potreba ani tak moc sily, jako spis soucinnost dvou veci - pritahnuti dveri a otoceni klicem. Kazdopadne doufam, ze tebou nastineny scenar nenastane.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám divný klíče, takže se mi jich tam nevejde těch 10 (imo. evropských klíčů ten 2-10 pobere tak osm), ale zlepšení to je - konečně to jde do vnitřní kapsy snadno hodit a nelítá to tam.

    Časově je to zhruba na stejno (jde to vyndat rychleji než svazek klíčů, ale zase trvá to rozbalení), nezvykem je ztráta "zpětné vazby" při odemykání - už není moc cítit odpor zámku :o
    VACA
    VACA --- ---
    TIMA: ale bacha s tou pakou... Za nejakej cas nahle zalomenej klic v zamku neni nic moc... ;) Navic zakon schvalnosti jisti i to, ze se ti to stane kdyz to budes nejmin potrebovat, budes spechat, treba na zachod nebo tak..
    TIMA
    TIMA --- ---
    WOJTYLA: Ja jsem z toho naopak nadsena. Mame kretenske dvere od bytu, ktere se mizerne odemykaji a s timhle bazmekem lze vyvinout vetsi paku :). Navic je to krasny, elegantni, prijemny do ruky a tak vubec.
    VACA
    VACA --- ---
    WICKING: wow, to diky za tip, nekdy musim vyzkouset..


    STENNY: ale jo ja s tebou souhlasim ohledne toho nozejku co sem dal ilustracne, jen mi to prislo jako dostatecne macho aby to nevypadalo priposrany :D

    Jinak ja osobne sem zastance spis malyho edc folder knife, pac ja to furt nekde taham, furt s tim neco pizlam, mam malinkou 585 mini barrage, nenapadnou, zato vsak rugged jak tank... Me vyhovuje nozem moc nepoutat pozornost..
    Ale jako na druhou stranu se mi v hlave rysujou zaskuby na nejakou fakt uchylarnu, nejaky cerneny zaviraci zubaty tanto zaviraci... uff, uff, nikdy sem si nemyslel ze bych nekdy o necem takovym uvazoval, zubaty cepele nemam rad, tanto zaviraky se mi nikdy nelibily, jakto ze me ted napadla takovahle strasna zhuverilost, jako doplnek do kolekce nozu sakra, uz mi asi jebe,.. :D budu muset v nozich nahodit k proprani :DD
    KURE
    KURE --- ---
    WOJTYLA: sis ty picoviny mel koupit dve, spojiát retezem a mit takovy edc nunchaku :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CENOBIT: jo přesně tak:-)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Když byla řeč o multitoolu na klicich... Uvazuju, že bych svou tunovou klíčenku rozšířil ještě o něco takovyho. Požadavky : kleště, šroubovák rovný/křížový, nůžky. Kudlu to mít nemusí. Otvírák na konzervy by byl fajn bonus. Pořád mi vychází nejlíp leatherman squirt ps4 nebo style ps. Je něco lepšejšího?
    STENNY
    STENNY --- ---
    VACA: Pro mě pojem "velký zavírák" znamená, že čepel má 5+ palců, tož to na fotce mi nepřijde nijak velké, akorát široké a nešikovně vybroušené :)) V kapse se mi vozí starý CS Voyager XL (pětipalec) a menší zavíráky, velikosti jako Delica, Endura nebo RAT1, mi k srdci nijak nepřirostly. To už zas spíš úplně malé, třeba Boker Wharcom.
    Sto lidí, sto chutí :)
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    WOJTYLA: Aha :D ale tos snad nemoh očekávat, že se ti tam vleze... Nebo se řídíš heslem - je to píčovina, ale je dobrý/musim to mít...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CENOBIT: baterku, malej multitool s nužkama, přívěšek a klíč vod trezoru se zbraněma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam