• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    FROSTWOLF666
    FROSTWOLF666 --- ---
    DRIZDIK: Záleží to na štěstí. Já mám pískovej ze Sanu Babu, krásně jemnej materiál. Úplně jiná kvalita než co se dá běžně koupit. Prostě jak je někde uvidíš tak to chce prohrabat a hledat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    STEPNI_VLK: dik, dival jsem se, zajimavy. U me to je ruzny, podle toho co mam ten den v planu resp. jak jsem na to oblecenej. Po kapsach toho ale nosim malo, spis mam par veci v ruksaku a v aute. Kdyztak neco vyfotim.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Když uz jste tu probirali shemag z pasminy. Kde koupit dobrej normální? To co jsem si nedavnou koupil je jak hadr na podlahu. Nejakej tip na opravdu prijemnej ke koupeni v cechach bez chovani vlastnich koz?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    BLOWUP: Proběhlo to tu v hojnější míře hned na začátku. Výsledky si najdi, příp. projdi Nastěnku, na kterou to někteří pověsili. Ale nijak oficiálně uzavřeno to nebylo, takže čas od času někdo něco přihodí.. a pochopitelně můžeš i ty..
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ASACRA: ja se naopak nikdy nechci dostat do situace, kdy si pridelam pakarnu jen proto, ze mam spravne klice doma a ne u sebe. proto nechci mit vic svazku, aby me to ani nelakalo nechavat doma, ani aby nevzrustalo riziko, ze to doma zapomenu. par klicu sem par klicu tam.

    uznavam, 150 je hodne, ale klice (dva) od jednoho z kamaradu jsem u sebe nosil ted nekolik let a vyuzil je treba jednou za rok. ale jak se v takovem pripade hodily! no a ted se mi nevesly na keysmart a cekam, kdy je budu potrebovat a nebudu je mit!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Me tak napadlo, v souvislosti s tim povidanim kolik toho kdo s sebou taha po kapsach, co to zkusit vyfotit? Nebo uz to tu bylo? Proste co kdo zrovna ma po ruce.
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    v prubehu tejdne nutne potrebuju cca 10klicu, ale ani me nehne, abych nosil vsechny sebou. Zaklad je svazek klicu od bytu a od baraku rodicu(3ks), pak mam samostatne klic od auta a svazek klicu do prace(3ks). V praci pak mam ruzne svazky dalsich klicu podle toho co zrovna delam (cca150ks). Nevim proc bych sebou nocil klice od prace v sobotu.
    Ztrata svazku 3klicu je mensi pruser nez ztrata 10ti klicu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jeden od domu, dva od bytu, otvírák, jeden od schránky, poslední od dokumentovky :o
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    BLOWUP: a jinak: místo edc zavazadla používám v zimě edc bundu. věci v kapsách mi vyhovují. nemám toho tam málo, mj.teleskop
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    BLOWUP: já nevím,přijde ti,že klíče na jednom kroužku nějak zvyšují množství věci,co máš po kapsach? ale ano,ten svazek už byl celkem velkej, keysmart to vyřešil.
    kdysi jsem měl ještě cely svazek s klíči od firemního skladu,imho tak dalších 12 kousků.
    problém je ale jen to, jak to trčí do stran,váha a velikost nikoliv.
    a keysmart to vyřešil, jak říkám
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LORD_WANG: To pro me zni jako zlej sen, ja se snazim mit toho po kapsach co nejmin :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    BLOWUP: mam jich 12 a to jsem některé vyřadil jako EDC not needed. míval jsem jednu dobu klíče od bajtu, tedy od osmi bytu ;)
    teď mám branka-dum- byt, od mámy branka-dům+garáž,dva od domu rodičů přítelkyně, dva od zkušebny a dva od babičky. nikoho zjevně nebaví chodit stale otvírat a navíc všechna ta místa navstevuji občas i bez přítomnosti obyvatel,samozřejmě s jejich vedomim. míval jsem ještě klíče od bytů tří kamarádů. částečně je to tím,že bydlím na kraji Prahy, kam v noci nic nejede a tak občas přespavam tu či onde.
    btw. mám ten keysmart přes Id TIMA a je to fajn, i když za ty prachy to je teda hrozná hovadina.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TABORACEK: ano. vítej
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    jsem tu spravne v klubu o domovnich pristupovych systemech?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOWUP: Protoze ti narusta mnozstvi typu klicu, o ktere se musis starat
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TABORACEK: Ja vim, ja jsem si ten termin pro ne vypujcil. Normalne se jim tu rika jinak, ale smysl vypovedi snad zustal zachovan :)
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    BLOWUP: bigoš je obvykle prislusnik vojesnkeho motostreleckeho druzstva, pripadne pozemniho vojska (pechota). Jestli maji stavbyvedouci ve svycarsku na stavbe opravdu bigose, tak se mi ta zeme libi vic nez jsem si myslel...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AXTHEB: Proc je problematicky aby studenti meli klic jen od pracovny a nikoli od baraku? Proste dostanou klic kterym jde otevrit pracovna ale barak ne...
    S tema duchodcema to ale chapu, mame v praze byt a ty schuze majitelu byly opravdu nezapomentuelny :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    AXTHEB: Tomu nerozumim, protože v tomhle modelu se baráky zamykaj. Ale fakt je, že v Čechách jsem to neviděl ani v novostavbách.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CROSS: Coz zacina byt problermaticke v okamziku, kdy studenti muzou mit klice od pracovny, ale ne od baraku.

    BLOWUP: Protoze v padesatejch se to nedelalo a ted by to znamenalo donutit deset dochodci ke zmene kovani. A to se nestane,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam