• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RIVAN: Ok. Ja asi presne nepochopil o co ti jde, proste "polobotky" je pro me jak zjistuju nejak moc abstraktni pojem. Tech druhu panskejch bot na ktery by mohl pasovat mi prijde hodne a hodne navzajem odlisnych a asi bych je hledal u jinych vyrobcu. Eh, nevsimejte si me, proste si tu neco sam sobe vykladam :)
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    BLOWUP: Ano dělá, ale měl i klasické černé polobotky s normální podrážkou, problém je, že na eshopu už je nemají.

    Jinak díky za tipy, omrknu to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RIVAN: Ja se asi zeptam blbe, ale chapes pod pojmem "polobotky" neco jinyho nez slecna v obchodu s obuvi? Dr. Martens dela asi spis nejaky bagancata, ne?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    RIVAN: Business mam znacku ecco, a smart casual CAT... Oboji vysoka kvalita, ale ty ecco jsem musel nejdriv trochu vyslapnout nez jsem v nich mohl vydrzet celej den...
    WICKING
    WICKING --- ---
    RIVAN: Bates ... u nas bohuzel blbe k sehnani
    Pripadne na biz a pritom gut jsou Ecco
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    RIVAN: aha. Tak to nevim nevim... :) Ty moc bussiness nejsou... Ale uvidis.
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    MAWERICK: právě že spíš bussines. ale omrknu to, třeba se mi nějaké zalíbí
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    RIVAN: asi zalezijak maji vypadat? Jakoze bussines nebo casual? Jestli causal tak bych zkusil kouknout na Merrel nebo Salomon. Maji slusne vypadajici a pomerne trvanlive zalezitosti.
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    otázka do pléna, sháním nějaké dobré polobotky, ted jsem pár let měl polobotky od dr. martense, sloužili skvěle ale potřebuji nové a u martense už ty moje nevidím. myslel jsem že něco dělal magnum ale taky nic. Baťa, deichman a podobne ani nepište, ty se rozpadají děsně rychle a pohodlí taky moc nepobral...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SHAMAN99:
    BLOWUP: Nebylo to u soudu nebo nikde oficiálně, takže prostě přišel jak se cítil pohodlně. A byl to úplně v pohodě týpek, žádnej pošuk. Jen mě zase pobavilo jak přemíra "nenápadných skrytých věcí" vysílá úplně jinej signál:)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    a k tomu vsemu oblek Hugo Boss? :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ZAPPO: Zajimavy, myslim tim teda to ze takhle chodi pravnik.
    FROSTWOLF666
    FROSTWOLF666 --- ---
    ZAPPO: Ta ledvinka zní strašně. Ale, sumku tahám taky (ideální na peněženku). Bez CRKT M21 nikam nechodím, shemag tahám neustále a taktický pero je na cestě z číny.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Zase vás (možná) pobavím:)
    Dneska zase jeden EDC týpek, se kterým jsem jednal (právník). Zelenou nylonovou sumku na opasku, z boku jednoručně otvíratelný nůž, uvnitř dvě plochý protáhlý krabičky;), psal taktickým perem, k tomu ledvinku a kolem krku shemag:)
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Měl bych jen dotaz, není to sice EDC, ale třeba se tu někdo najde, sháním někoho v Praze, kdo by mi zapůjčil na jeden den měřič úsťové rychlosti, za čokoládu nebo nějakou drobnost, potřeboval bych si seštelovat pb flintu... klidně sem nebo pošta... předem díky...
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Můžu to někam poslat podle Tvého přání ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ok, ja se zhruba za tyden chystam do prahy, ale budu prijizdet spis z opacny strany..
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Jablonné nad Orlicí, tj. východní Čechy. Jinak pošta/PPL
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: kde to je lokalizovany? Mozna tu sadru a ty tlakovy obvazy bych mel zajem.
    381007
    381007 --- ---
    Nazdar EDCčkaři. Dělal jsem doma revizi zásob a zjistil jsem, že mi přebývá pár kusů malých jehlových pilníků (kvalitní švédský Diprofil). Sám jich tolik nepotřebuju, nosím jednu sadu na EDC a druhou mám doma rezervní. Kdo byste měl o nějaké zájem, prosím do PM. Už mnohokrát se mi vyplatilo je mít ssebou. Když vezmete tři a víc, přihodím k nim jednoduché kapesní pouzdérko made by Pávek ;). Dál tu ještě je pár set peánů a nůžek. Dál tu mám navíc asi 100ks tlakových obvazů, nějaké sádrové obvazy, obinadla, dva odpadkové pytle plné čtverců (krytí na rány) apod. - Potřebuju trochu zredukovat zásoby. Je tu toho nějak moc ;)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam