• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    MAWERICK: právě že spíš bussines. ale omrknu to, třeba se mi nějaké zalíbí
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    RIVAN: asi zalezijak maji vypadat? Jakoze bussines nebo casual? Jestli causal tak bych zkusil kouknout na Merrel nebo Salomon. Maji slusne vypadajici a pomerne trvanlive zalezitosti.
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    otázka do pléna, sháním nějaké dobré polobotky, ted jsem pár let měl polobotky od dr. martense, sloužili skvěle ale potřebuji nové a u martense už ty moje nevidím. myslel jsem že něco dělal magnum ale taky nic. Baťa, deichman a podobne ani nepište, ty se rozpadají děsně rychle a pohodlí taky moc nepobral...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SHAMAN99:
    BLOWUP: Nebylo to u soudu nebo nikde oficiálně, takže prostě přišel jak se cítil pohodlně. A byl to úplně v pohodě týpek, žádnej pošuk. Jen mě zase pobavilo jak přemíra "nenápadných skrytých věcí" vysílá úplně jinej signál:)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    a k tomu vsemu oblek Hugo Boss? :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ZAPPO: Zajimavy, myslim tim teda to ze takhle chodi pravnik.
    FROSTWOLF666
    FROSTWOLF666 --- ---
    ZAPPO: Ta ledvinka zní strašně. Ale, sumku tahám taky (ideální na peněženku). Bez CRKT M21 nikam nechodím, shemag tahám neustále a taktický pero je na cestě z číny.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Zase vás (možná) pobavím:)
    Dneska zase jeden EDC týpek, se kterým jsem jednal (právník). Zelenou nylonovou sumku na opasku, z boku jednoručně otvíratelný nůž, uvnitř dvě plochý protáhlý krabičky;), psal taktickým perem, k tomu ledvinku a kolem krku shemag:)
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Měl bych jen dotaz, není to sice EDC, ale třeba se tu někdo najde, sháním někoho v Praze, kdo by mi zapůjčil na jeden den měřič úsťové rychlosti, za čokoládu nebo nějakou drobnost, potřeboval bych si seštelovat pb flintu... klidně sem nebo pošta... předem díky...
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Můžu to někam poslat podle Tvého přání ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ok, ja se zhruba za tyden chystam do prahy, ale budu prijizdet spis z opacny strany..
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Jablonné nad Orlicí, tj. východní Čechy. Jinak pošta/PPL
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: kde to je lokalizovany? Mozna tu sadru a ty tlakovy obvazy bych mel zajem.
    381007
    381007 --- ---
    Nazdar EDCčkaři. Dělal jsem doma revizi zásob a zjistil jsem, že mi přebývá pár kusů malých jehlových pilníků (kvalitní švédský Diprofil). Sám jich tolik nepotřebuju, nosím jednu sadu na EDC a druhou mám doma rezervní. Kdo byste měl o nějaké zájem, prosím do PM. Už mnohokrát se mi vyplatilo je mít ssebou. Když vezmete tři a víc, přihodím k nim jednoduché kapesní pouzdérko made by Pávek ;). Dál tu ještě je pár set peánů a nůžek. Dál tu mám navíc asi 100ks tlakových obvazů, nějaké sádrové obvazy, obinadla, dva odpadkové pytle plné čtverců (krytí na rány) apod. - Potřebuju trochu zredukovat zásoby. Je tu toho nějak moc ;)

    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    FROSTWOLF666: Zrovna tam se zítra chystam zajít.
    FROSTWOLF666
    FROSTWOLF666 --- ---
    DRIZDIK: Záleží to na štěstí. Já mám pískovej ze Sanu Babu, krásně jemnej materiál. Úplně jiná kvalita než co se dá běžně koupit. Prostě jak je někde uvidíš tak to chce prohrabat a hledat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    STEPNI_VLK: dik, dival jsem se, zajimavy. U me to je ruzny, podle toho co mam ten den v planu resp. jak jsem na to oblecenej. Po kapsach toho ale nosim malo, spis mam par veci v ruksaku a v aute. Kdyztak neco vyfotim.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Když uz jste tu probirali shemag z pasminy. Kde koupit dobrej normální? To co jsem si nedavnou koupil je jak hadr na podlahu. Nejakej tip na opravdu prijemnej ke koupeni v cechach bez chovani vlastnich koz?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    BLOWUP: Proběhlo to tu v hojnější míře hned na začátku. Výsledky si najdi, příp. projdi Nastěnku, na kterou to někteří pověsili. Ale nijak oficiálně uzavřeno to nebylo, takže čas od času někdo něco přihodí.. a pochopitelně můžeš i ty..
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ASACRA: ja se naopak nikdy nechci dostat do situace, kdy si pridelam pakarnu jen proto, ze mam spravne klice doma a ne u sebe. proto nechci mit vic svazku, aby me to ani nelakalo nechavat doma, ani aby nevzrustalo riziko, ze to doma zapomenu. par klicu sem par klicu tam.

    uznavam, 150 je hodne, ale klice (dva) od jednoho z kamaradu jsem u sebe nosil ted nekolik let a vyuzil je treba jednou za rok. ale jak se v takovem pripade hodily! no a ted se mi nevesly na keysmart a cekam, kdy je budu potrebovat a nebudu je mit!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Me tak napadlo, v souvislosti s tim povidanim kolik toho kdo s sebou taha po kapsach, co to zkusit vyfotit? Nebo uz to tu bylo? Proste co kdo zrovna ma po ruce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam