• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TABORACEK: když potřebuješ rozměnit
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    TABORACEK: link sice nemám, ale minci to opravdu přestřihne. (zítra zjistím jakou) Mám to zprostředkovaný od 2 lidí, co to viděli na živo vloni na IWĚ
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EDAK: mnoí poslední dobou sebou tahám jeden obvaz hozenej v tašce, skilly dokážou nahradit vybavení myslim do velký míry... sem ted v takový přechodný fázi řekl bych... ale jinak toho u sebe tahám fort milion...


    EDAK: to je lonskej, nebo možná spíš předlonskej květen.-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EDAK: bych řek že to je aktuální jak povolávací rozkaz na západní frotnu...
    EDAK
    EDAK --- ---
    A mam jeste jednu otazku. ten kurz u ZDrSEMu plati na tento kveten? kolik dni, kolik penez, jaky zamereni a do kdy je potreba se zavazne prihlasit? co jsem si vsimnul, tak to tu resite uz par let :)
    EDAK
    EDAK --- ---
    WOJTYLA: Ja se do kalhot zatim vejdu :), ale zajimalo by me jestli sebou tahas i nejakou minilekarnu a jestli ano tak v kapse nebo na opasku?

    ZKAZA: co jsem tak pochopil ,tak bytelnej pasek nabizi zdejsi svadlena:), spravne usity dziny jsou vlastne pracovni(bytelny) kalhoty, akorat to zasivani....to si mozna radi koupim toho opevovanyho messengera :)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    WOJTYLA: Přesně! Všechno co potřebuješ jsou bytelný kalhoty, pásek a někoho, kdo ti bude zašívat kapsy...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EDAK: ale vejít se do kalhot je ideál:-)
    EDAK
    EDAK --- ---
    Tak vam teda pekne dekuju panove, prosel jsem to tu cele pekne od zacatku, hodne se naucil, skoncil s pekne nechutnym seznamem veci ktery najednou potrebuju.
    WOJTYLA: Muzu se jenom zeptat co vsechno sebou tahas? Prave bych rad skoncil s tim ze se vejdu do kalhot(idelane na klice, teda spis megaklice)
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    AZIM: https://www.youtube.com/watch?v=g9WH2eq1OYY
    ale nevim no, je to jen kanadský penny:)
    AZIM
    AZIM --- ---
    TABORACEK: nejde o to ze s tim clovek planuje strihat mince, ale treba saty, obleceni, zip, ocelovy lanky na vystroji atpod. ... nechces prehazovat nuzky a premejslet ze timhle proste pasek neprestrihnes ... minci jsem placnul protoze jsem to nekde videl na videu kde ukazovali vystroj URNA medika a tema nuzkama tam mince strihali ... a uz me netrapte a zkuste to strihnout kdo to mate doma :D dikec !
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    AZIM: Prosimte ukaz mi nuzky ktery strihaj mince a nejsou alespon nuzky na plech... Mimochodem, na co je takove strihani minci dobre?
    VACA
    VACA --- ---
    AZIM: jo tak to sorry v tomhle nemam prehled. Nicmene uvadej ze na teh nuzkach je soucasti strihac prstenu. Na tom obrazku co jsem daval to je zrovna blbe videt, ale je to na druhy strane sroubu oproti cepelim..
    AZIM
    AZIM --- ---
    VACA: jde o silu strihani, zajima me jak silny jsou ty lekarsky nuzky ... zachranarsky nuzky by meli strihat mince bez problemu ...
    WICKING
    WICKING --- ---
    OTAKAR: X-ray me zajima. V jake barve a jake cene prosim? Pripadne PM.
    VACA
    VACA --- ---
    WOJTYLA: cim min veci, tim vic edc, ja to rikam furt :D zajimalo by me jak na to ted jsi, uka!

    TABORACEK: jo ja netvrdim ze raptor je ekvivalent, samozrejme ze neni.
    Spis sem to myslel tak, ze raptor za dva litry mi vzdycky prisel jako pomerne draha sranda s pomerne uzkym vyuzitim. A ted tu pred sebou vidim naramek za 2x tolik, kterej se mi sice jako napad libi, ale nevidim tam tu uzitnou hodnotu v pomeru k porizovaci cene...

    Priznejme si ze i tim jakou na to nasadili cenovku jde spis o stylovej konfekcni doplnek s nejakym eventualnim vyuzitim, nez jako primarne o tool. Nevim na me z toho jde tenhle pocit, i vzhledem ke zpusobu jakym to leatherman prezentuje a hlavne kolik za to chce v porovnani s jinejma jejich toolama, ze proste leatherman otevrene zacal delat modni doplnky, i v kontextu s hodinkama "leatherman" co k tomu nabizej.
    Jen se delim o svuj feeling, nechci to nijak zatracovat, naopak zajima me az si to nekdo koupi a rekne jestli tam maj silon v teh zavitech, nebo jestli se mu na tom ty srouby neustale povolujou, az rekne jak obstaly ty tenky meziclankovy spojeni v tahu kdyz se tim pokousel povolit matici, a zbytek naramku pouzil jako paku protoze jednim dilkem by to nikdy nepovolil... Apod..



    AZIM: sakra proc bych mel nuzkama prestrihavat desetikoruny? Desetikoruna je funkcnejsi v celku, da se za to koupit treba horka cokolada v automatu, a nebo, kdyz jich nastradas dostatecny mnozstvi, tak treba i nejakej ten leatherman. ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    OTAKAR: cive kde máš Bibli?:-DD
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WOJTYLA: v každý správný recenzi na messenger je nutno mít aspon 4 propisky!!!!


    OTAKAR: taky bych měl udělat fotku, dlouho jsme tu nikdo nic nepráskli
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WOJTYLA: Hm, já se o minimalizaci snažím celou dobu, ale prostě mi přirůstaj "nezbytnosti" :)
    Schválně to vyfotím. Bude zajímavý porovnat edc před a po.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    OTAKAR: no já už jsme v ty fázi minimalizování, fázi hromadení už mám za sebou:-)) vejdu se konec koncu do kapes u džín v podstatě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam