• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    HANZ23: Jsou tam plnohodnotný, ale daj se uplně schovat. Lepší fotka.
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    OTAKAR: aha, na nej sem taky koukal, ale nikde sem nevidel ty popruhy a myslel sem, ze jako batoh slouzi ty rucni popruhy
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    HANZ23: Já mám tuhle a jsem spokojen. Taky má zandavací batohové popruhy jako ten maxpedition.
    http://www.alfatactical.cz/condor-outdoor-taska-condor-colossus-duffle-bag.html
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    zdravim, nemate nekdo tip, kde by se dalo sehnat neco v tomhle duchu, ale za nejaky rozumnejsi peniz? Na to moje cestovani mi tohle prijde zbytecnej luxus...
    Batoh Maxpedition Flieger Duffel Adventure Bag, černý | Armed army shop
    http://www.armed.cz/batoh-maxpedition-flieger-duffel-adventure-bag-cerny/d-84709/

    Brašna Maxpedition UNTERDUFFEL, černý | Armed army shop
    http://www.armed.cz/brasna-maxpedition-unterduffel-cerny/d-99771/
    predem dik
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    jsem spokojenej s LOWA RANGER, první jsem který jsem nosil na vandry a v zimě ve městě (sever čech, v soli)jsem po pěti letech poslal do zlína na nový podražení a myslím že ještě dva roky vydržej. druhý mám od prosince
    TIMA
    TIMA --- ---
    Hele a to fakt nosíte den co den stejný boty? Protože pokud ano, tak mi ta roční výdrž přijde jako docela normální.
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    STEPNI_VLK: Ja jsem za boty ochotny dat cca 1000kc/rok. Ono to tak zhruba vychazi Garmonty na edc jsem kupoval za 2jku, mam je druhy rok a uz by pomalu potrebovali vymenit.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    GALENIUS: Tak pokud to bereš takhle, tak to pak jo. Ono je vlastně všechno dříve či později srát.. takže jde hlavně o to, aby ten čas k tomu potřebný byl co nejdelší..
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    TIMA: merelky v cenovy hladině 2-3k vydrží tak rok každodenního nošení... ale pohodlný jsou to je fakt

    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    STEPNI_VLK: Dle tvé recenze se kůže prodírá tak po dvou letech. Látka tak po půl roce, když je štěstí. A to je něco, co ti nikdo nevyreklamuje.

    TIMA: Díky, na Merrelly se podívám.
    TIMA
    TIMA --- ---
    GALENIUS: Mam tip jenom ohledne designu - celkem nenapadne a civilni trekovky dela Merrell. Pohodlne jsou velmi, jen s vydrzi nemuzu slouzit, protoze je vytezuju spis narazove.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHADDIE: to nosím jenom o svátcích
    WOJTYLA: nic zajímavýho sebou jinak nemám. akorát svazek klíčů s visačkou "luftschutzraum", kterou jsme našli při třídění starých klíčů v minulém zaměstnání :) on je ten nápis delší, ale to tady nebudu presentovat
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    PRAASHEK: bych se bál že mi to někdo čorne. A jaktože máš rucksak v tom otřesným spojeneckým maskáči a ne v pocitvý feldgrau nebo Sumpfmuster! :)
    BENISH
    BENISH --- ---
    WOJTYLA: uvnitr je jiste jen fotka vudce a kyanidova kapsle
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: uka i ten bagl a co je v nem
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    moje denní nošení na batůž

    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Potřeboval bych poradit nějaké dobré boty.
    Sháním pohodlné boty (takže spíše trekové), kožené, které by nevypadaly na první pohled, že jsou to trekáče. Nosím je hlavně ve městě, do práce, takže nepotřebuju vypadat, jako když jdu na Anapurnu.
    Doposud jsem nosil Grisporty ( http://www.grisport.cz/katalog/outdoorova-obuv/trekova-obuv/walker-superdakar.html ), ale postupem času začínám řešit náhradu. Grisporty mají textilní vnitřek, jako skoro všechny trekové boty, a během půl roku obvykle prodřu oba boky paty a musím si je nechávat opravovat.
    Takže sháním nějaké, které by uvnitř nebyly textilní, nebo alespoň měly kůži kolem paty a po bocích. A vypadaly civilně, tj. ne gumou potažená špička atd. Zkrátka, Grisporty s lepším vnitřkem. 8-)
    Díky
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    TOM: To se mi u bot od Lowa nikdy nestalo a to jsem měl v životě už minimálně 4 páry typicky užívané po několik let.

    Ano, ty moje Hanwagy mají vnitřní koženou stélku po celém vnitřku. Ta se bohužel po prodření na patě a ve špičce zkrabatila a trochu tlačila na nohu (hlavně v té špičce) - časem se to ale naštěstí nějak poodlamovalo. Nicméně zatím v nich stále chodím. Další nevýhodou částečné ztráty vnitřní stélky, kterou jsem prozatím zaznamenal, je lehké barvení paty ponožek do hněda.

    Suma sumárum, nosit je nejspíš budu i nadále především přes zimu, nicméně pro jarní a podzimní část sezóny bych prostě přeci jen rád vyzkoušel něco jiného (a hlavně lehčího).

    A ještě k tomu kolegovi. Nakonec jsem zjistil, že ty jeho boty jsou od značky Scarpa. Docela si je chválil, nicméně stejně řekl, že mu běžně boty vydrží zhruba jednu sezónu, a to bez ohledu na značku. Ta naše práce je prostě natolik náročná (takřka tři čtvrtě roku jsme dennodenně minimálně několik hodin na nohách), že to ty boty moc dlouho nevydrží, ať se o ně člověk stará sebelépe.
    381007
    381007 --- ---
    Vážení přátelé, z důvodů stěhování budu zhruba do 3.4.2015 nepřítomen na internetu. Kdo mě chce/musí/potřebuje kontaktovat, tak na telefonu 721841832. Díky za pochopení. Honza Pávek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam