381007: Já se přiznám já jsem z té tašky dost zmatenej nevím jestli se mi líbí nebo ne. Chápu, že to bylo dělaný na zakázku, takže zákazník je pán, ale stejně mi to moc nejde do hlavy. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by jsi poprosil zákazníka aby pak nafotil jak to "vybavil" až se s tím trochu sžije, protože moje fantazie asi není tak velká na to abych pobral některá řešení na té tašce.
To co nechápu:
- MOLLE na vrchu
- Proč síťová kapsa?
- Proč molle jakoby ze předu? (viz zákazník je levák?)
- Proč má přístup do kapsy na skryté nošení zvenčí na zip, a ne na "sucháč" ?
- Proč tam nemá hip-belt, nevim jak to říct správně česky, ale popruh, který by mohl dát kolem pasu, aby se mu taška/brašna moc nehoupala nebo aspoň poutka D-ring nebo cokoliv na přichycení takového "pásku"?
Z té jedné fotky jsem nabyl dojmu, že je ta taška/brašna pro leváka pokud ne tak by to chtělo fotku na pravé straně ;)
- Pokud ano proč má/ jsou zipy udělaný aby se otvírali "dozadu" a ne dopředu hlavně teda zip u kapsy pro skryté nošení
Dourám, že to není moc zmatený :D a je tam ještě pár věcí na který jsem při sepisování zapomněl, ale asi nejsou tak důležitý.
Každopádně ačkoliv mám z té brašny dost rozporuplný pocity tak jsem rád, že se pouštíš do nových věcí a neprobádaných vod ;) A musím konečně dokončit svůj ještě nerozpracovaný návrh na hyper tacticool zavazadlo na EDC :D, které osciluje mezi brašnou přes rame a batohem přes rameno ;) který mi pak ušiješ :D snad někdy ;)