WOJTYLA: Díky za podnětné názory. Něco k mé obhajobě: Maxpedition jsem v ruce nikdy neměl. Molle je šitý z Cordury, potisklé popruhy do ČR dostat je problém, použili jsme tuhle variantu. Cena je daná tím, že metr Cordury v potisku Kryptek Typhoon po přičtení dopravy a vššech chujovin okolo stojí tisícovku, na tašce je osum hodin práce, zip YKK a spona ITW Nexus (což jsou věci, které opět musíš dovézt). Tašku si objednal zákazník tak, jak je. Není to můj vynález. Zákazník si vyzkoušel tři, nebo čtyři tašky různých výrobců, následně si vymyslel, co ze které se mu líbí, co by kde vypustil, upravili jsme rozměry tak, aby mu vyhovovaly a přesně podle jeho požadavků jsem udělal střih a tašku ušil. Že je to něčemu dost podobné chápu - ale je to přání zákazníka a to akceptuju. Svoje vlastní designy vyvíjím, když dělám něco pro sebe, nebo když mám čas na vymýšlení novinek mezi standardíma zakázkama. I tak občas sáhnu k tomu, že nějaký nápad okoukám, protože je ztráta času vymýšlet už vymyšlené (samozřejmě se větššinou inspiruju u nějakého již existujícího výrobku, dám do toho nějaký nápad, vylepšení, úpravu...). Henry Ford vymyslel pásovou montážní linku - je to dobrý nápad a dnes to používají všechny automobilky a většina průmyslových podniků...
Ke kvalitě videa: Jsem chlap, kterej pracuje na dvanáctihodinové směny (den-noc-víkend-svátek) ve fabrice za 90Kč/hodinu, doma mám ženu bez práce kvůli vážným zdravotním problémům práci nikde v malém městě nesežene. Místo abych se ve volném čase válel na gauči u televize, nebo odpočíval po nočních, tak šiju, vybavuju si dílničku na šití. Nejsem filmař, neoplývám filmařským vybavením, a ani zkušenostma. Nemám kvalitní kameru, ani studio, ani nikoho, kdo by mě natočil, nebo stříhal videa. Všechno prostě nemůže být úplně super.
Že si Mil_pic dělá srandu ze své ženy... Bohužel nevím co, nebo kdo je Mil_pic... A je zajímavé, že něco kopíruju, když ani nevím, co to je. Nebeská jí říkám úplně běžně, stejně jako ona mě říká Čuňas. Je to u nás doma normální, není to nějaké divadlo pro diváky. Nemůžeš to, ale bohužel vědět, protože jsme se osobně nikdy nepotkali, rukou jsme si nepotřásli a mojí Nebeskou jsi neviděl jinde, než na pár fotkách, nebo videjích.
Jak jsem psal v úvodu - tahle taška nevyšla z mojí hlavy, ale objednal si ji zákazník na míru. Plivat za litr je nemůžu, protože to není ani cena materiálu. Je mi líto, že tuhle akci bereš jako fail, ale těší mě ohlasy jiných lidí, kteří mi píší do PM tady i na FB, že by si tašku přáli podle svých potřeb, protože jim v nějakém ohledu MP nevyhovuje.