• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HANZEL: 5.11. Rush 24 ??:-)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    HANZEL: hele resim podobnej problem muj starej černej bagl se začíná po 12 letech celkem intenzivniho používání sypat. Mimo jiny jsem koukal na českou gemu. Berghaus a fjallraven. Já třeba uplne nepotřebuju takovy ty tacticool věci jako je molle ktery znamenaj dalsi kilo na vaze batohu. Jeste myslím alp a condor neco šije rozumnýho.
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    tak pratele... nasla se nejaka mensi fin rezerva a rad bych ji co nejdriv utratil (rozumej... nez to prochlastam)... momentalne me asi nejvic pali absence 3denniho baglu, takze pokud ma nekdo tipy sem s nima... idealni kdyby se cena moc neprehoupla pres 3,5k...

    nejaka rozumna brava (cerna,seda,...) u klasickeho outdooroveho segmentu me serou ty vyrvane barvy... preferoval bych corduru at to vydrzi prodirani lesem...
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    neni to teda upne EDC ale mozna pro nekoho dobry tip...

    Dneska dosel, uz jsem pretahl par zaviraku a je to krasa... za ty prachy super šutr :)

    TAIDEA T6310W double Side 1000/3000 Grit Professional Knife Sharpener Sharpening Grinding Stone Whetstone-in Sharpeners from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...al-Knife-Sharpener-Sharpening-Grinding-Stone-Whetstone/32323199315.html
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AZIM: no to ne, v aute ne... a posledních nekolik let jsem línej i na pistoli...
    AZIM
    AZIM --- ---
    WOJTYLA: ty mi chces rict ze tady v cechach vozis porad v aute opravdu neco jako on, velkou automatickou rifletu pro pripad nebezpeci ?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AZIM: já mám hned nekolik pušek a pistolí a hromadu dalších vecí In case i run into problem...
    AZIM
    AZIM --- ---
    SIRIUS: nemalej debil, hlavne ze zije v Georgii ... "I have a rifle in case i run into problem ... " to je vazne kazdej druhej US brainwashed za tou louzi ??
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: píčo to je kauf! gratuluju!!!
    381007
    381007 --- ---
    A když jsme u těch bot, včera jsme si s Nebeskou udělali radost :) Ona má Meindl Desert Fox a já Lowa Desert elite :) - musím podotknout, že jsem nikdy neviděl tak precizně zpracovaný vojenský boty. Oboje dvoje hooodně slušná hovězí kůže, všechno dvakrát, nebo třikrát prošitý, podrážky Vibram, sedí na noze jako ulitý. Co se mi hodně líbí, moje Lowy mají tužinku ve špici, okop na špici a výztuhovou "planžetu" v achilovce - bota je dost tuhá, což je u nové boty normální a určitě to trošku časem povolí, ale pánové: Nebíčko na nohách ;)

    P.S.: Ty Lowy stojí asi sedum a půl, Meindly zhruba bůra. Včera jsem navštívil jeden místní armyshop a tam mě práskly do očí :) v regále mezi ošoupanýma hnusnýma starýma poušťnákama z kontejnerovýho prodeje (asi GB armáda) stály v krabici úplně nový s visačkama zabalený Lowy a vedle to samé ty Meindly. Pan prodavač mi řekl, že jsou za dobrou cenu, protože Meindly byly ve velikosti 4 a Lowy 13,5 a že to nikdo u nich v těhlech velikostech nekoupí. Samozřejmě jako náhodou já mám třináctku haxnu a žena čtyřku :D za oba páry dohromady jsem zaplatil, podržte se: 3050Kč - rozhodně jeden z nejlepších kaufů mýho života :)

    381007
    381007 --- ---
    BRUKEV: Jo, několikrát jsem od nich měl pracovní boty, nebo "pohorky" vše kupováno v krámu s pracovní obuví. Na jeden rok používání celkem OK, ale nemůžeš od toho čekat zázraky. Cena je nízká, čouhají z toho nitě, průměrné podrážky. jedny pracovní polobotky jsem stihl prošlapat za 3 měsíce na mřížku, jedny mi vydržely dva roky intezivního pracovního nasazení. Těžko říct, jestli z tohohle popisu něco vyvodíš, asi to bude dost kolísavá kvalita. Pokud potřebuješ rychle obout za slušnej peníz tak, aby to +- rok nošení vydrželo, tak je zkus. A bacha mají dost široké boty, musíš je určitě zkusit ;)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KURE: Hele, máš bludišťáka za šťourala roku. Gratuluji. Stejně tak můžeme tímto vyškrtnout z českých značek třeba Škodu, Superior, Sensor. tito všichni sice jsou české firmy a zhusta v čerské republice kompletují, vyrábějí své výrobky, ale ano, správně podotýkáš, jejich komponenty jsou vyrobeny v té ďábelské Číně.

    A nyní po kulturní vložce, opět na můj dotaz BRUKEV:
    KURE
    KURE --- ---
    BRUKEV: lol jaka ceska obuv?
    napoveda je hned v nazvu spolecnosti,
    a tohle pisou na svym webu:
    Od svého prvopočátku firma dováží podstatnou část svého sortimentu z Číny a dalších asijských zemí....
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějaké zkušenosti z českou obuví VM?
    Úvod
    http://www.vmimport.cz/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LORD_WANG: booked...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    WOJTYLA: to je asi na delsi povidani, klidne ho absolvuju, ale doporucuji nespamovat zde a prejit do [ RadioAmateri, CB, atd... ]
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AXTHEB: já fakt myslim neco co si mužu nastudovat od začátku...

    tedy už vim že existujou dva standardy FRS s PMR...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WOJTYLA: FRS vysilacky budou chytat jiny FRS vysilacky na stejnym kanale, s evropskejma PMR se nedomluvis (PMR je na 446MHz, FRS je kolem 465)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LORD_WANG: chápu myslim obecně tydle vysílačky... jak to funguje společně...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Navic je slusna sance ze ti dojde jina (obcas posilaji do evropy legalni PMR misto americkyho FRS)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam