WOJTYLA:) Jo to samozřejmě je! a já se ke všemu svýmu tak nechovám, viz třea fotoaparáty, moje hobby, či technika se kterou se živím v práci a mnoho dalšího...
sorry za proslov ale musím se teď trochu obhájit, že nejsem zase takovej lempl necita :)
Ale zavazadla, nebo např mobilní telefony v mém životě mají prostě tu nevděčnou úlohu, že často nemám čas ni kapacitu jim věnovat nějaké zásadní ohledy... v terénu tohle a tamto se tam prostě musí teď vejít a basta! Jo, a není na to čas! :)
Stejně tak třea ty telefony, pro mě to není věc životního stylu nebo koníček, natož abych si na ně kupoval obaly na obaly a pouzdra na pouzdra. Né že bych s nima zatlouhkal hřebíky, ale fakt je nijak neřeším, jestli mám mobil zrovna v kapse třea s klíčema...
To samý taška, já potřebuju aby byla po ruce když potřebuju, abych věděl že něco vydrží když jí budu dávat klepec, nechci se o ni úzkostlivě starat...
V jeansech v práci občas taky občas lozim v krkolomnejch prostorách, nestydím se vyválet se po zemi apod když je třea. No jo, oni maj pak ošoupaný kolena nebo se někde občas roztrhnou či prodřou, asi je to jejich úloha...
Proto se snažím vždy hledat zvýšenou odolnost a nějakou ergonomii, a proto taky sleduju tyhlety tacticool věci, aka military batohy, zavazadla, protože si od nich slibuju že to daj aspoň pár let. Kde jinde než v "military" segmentu hledat věci týhle povahy?
(ono možná až dospěju k tomu, že na určitý tipy činností budu mít určitý tipy zavazadel, tak to bude taky jinej příběh, jenomže zatím to tak nemám, a asi bych musel mít někerý součásti výbavy dvakrát, páč bych nemohl věci neustále přehazovat... často vyrážím kdy už není mnoho času apod...)
Jako na tomhle průběžně stále zapracovávám a každý rok přinese nové poznatky... (mraky teh edc krámů jsem už dávno vyházel:) Tak jednou se k tomu snad dopracuju no
ale jo, máš pravdu, měl bych se trochu polepšit ;)