Mam zajimavej zazitek. Byl jsem ted s pritelkyni u vas v cesku na nasi chalupe v jiznich cechach. Bral jsem si s sebou spoustu edc kramu, mimo jiny jsem vzal cerstve natankovanej zapalovac Zippo. Spis teda mirne pretankovanej jsem si ho dal do kapsy u dzin a asi po pulhodine jsem presne v tech mistech ucitil celkem hustou bolest. Ponevadz jsem v ty kapse nic jinyho nemel a vubec me nenapadalo cim by to mohlo jinak bejt, stahnu si kalhoty a koukam, ze na stehne mam rudej flek zhruba velikosti a tvaru toho zapalovace, kterej cim dal vic boli. Rikam si, kurva to snad neni pravda, nejspis nejaka alergie na ten benzin. Natru to fenistylem, ale boli to cim dal tim hur - pocitove asi jako bodnuti nozem, ani ne jako neco povrchovyho. Nakonec jsem si musel asi na pul hodiny lehnout, i kdyz jsem si u toho pripadal jak vul. Po ty pulhodine se to trochu usadilo, sice to bolelo dal, ale tak nejak snesitelne.
Ten flek mam na noze doted - to je uz asi deset dni. Neboli to, akorat je to trochu citlivy na dotek :-)
Nikdy predtim jsem zadny podobny reakce na cokoli nemel.