SWIST: jj já o víkendu ještě zkusím v nějaký časový skulině kouknout jaký jsou možnosti.
Každopádně bych dal doporučení hledej mezi svítilnami které mmají jako zdroj 18650.
Lidi jsou z toho často nervózní že to neni tak rozšířený "médium" jako tužkovky AA, taky jsem tenkrát před třea 8mi lety když jsem pořizoval první pořádný světlo byl protože to pro mě bylo neznámé, ale je pravda že tenkrát se ten akku fakt nedal zas tak všude senat a nebyl z nejlevnějších.
Dneska bych se toho už vůbec nebál, jak už jsem psal, používaj to i e-kuřáci, takže dneska se to dá sehnat prakticky na každym rohu a neni to nějak extra drahý.
Hodně se od toho odvíjí výkon, AA nikdy nebude schopná dávat takový proudy... 18650 používaj i ty nejsilnější svítilny na trhu (pravda tam jich bývá víc najednou)
Já jsem si kdysi taky řikal, sakra ale co když se mi to vvybije zrovna někde... Blbost, když chce člověk hospodařit, tak si hodí nižší režim (kerej by s AA byl nejsilnější na dvě hodiny) a svítí s tim tejden..
Ale je pravda že při nějakym výletě se náhradní akku nikdy neztratí, a s kapesní mini nabiječkou ho lze navíc využít jako powerbanku např pro telefon, atd...
V případě nutkavý potřeby jednorázové alkalické baterie se 18650 dá nahradit dvěmi cr123, ale uznávám nebejvá v každý zapadlý trafice, a býví dražší než AA...
WOJTYLA: tvl hustý, takhle napohled fakt k nerozeznání od 5.11 včetně detajlů jako velkro na molle apod.. :D