• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VACA: jo sam... nevim, cca hodinu... červený je tam hodně.,.. kolik nevim ale před pul balení
    VACA
    VACA --- ---
    WOJTYLA: jsis sam upletl? pěkné, tohle se sakra už musim taky odhodlat vyzkoušet, jak dlouho to tak zabere cca takovejhle popruh? kolik metrů tam máš tý červený?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Udelal jsem si takovej malej vyletni set. Vepredu v kapsicce nuz a zakladni EDC/survival/firstaid a v zadu nalgenka s pitim. Ksanda/popruh upletenej z paracordu klasicky.

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TABORACEK: TS nekoukal na to video vid? Pac se s tim strili na kant.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TABORACEK: dyzajnpyčo!
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    WOJTYLA: Hele a proc tem prakum davaj tenhle uchylackej tvar, to ma byt nejaka ergonomie?
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    IMUS: Mam http://www.evolveo.eu/cz/strongphone-x1 , nabíjim tak jednou za dva týdny, čas se mi předbíhá taky - měl by to řešit nový firmware, i u toho co máš ty.
    CROSS
    CROSS --- ---
    JOHNDOE: X–Ray jako kabinové zavazadlo je super, to můžu potvrdit, ale zrovna do letadla bych v něm foťák nebral. Jinak koukám, že jsme si o tom už tady psali.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    CROSS: Mám jí necelej měsíc a úplně jsem se do tý tašky zamiloval. Jen jí zatim většinou používám bez tý vložky na foťák a neměl jsem možnost jí otestovat při focení nějakýho reportu, kdy měnim objektivy a podobně. Ty přezky na tý přední chlopni jsou trochu špatně přístupný, už jsem si skoro zvyknul, potom ten horní zip se z plnýho otevření blbě zavírá jednou rukou. Nemam rád takový to zbytečný množství kapsiček a přihrádek, tady je to tak akorát. Jo a je fakt obří. A protože se o svůj počítač bojim, mám k tomu ještě tohle https://www.thule.com/...-cases/laptop-sleeves/thule-gauntlet-15-macbook-pro-sleeve-_-tl_85854221252
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    CROSS: Já si sehnal 5.11 X-Ray jako kabinové zavazadlo a fotak jsem v tom vozil buď na hulvata nebo podlozenej mikinou. Vešel se v pohodě i s nasazeným objektivem a ještě náhradním. za mě stačí, ale taky záleží, kolik toho chceš s sebou tahat...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Byl jsem na chvili v dilne tak jsem udelal takovou rychlovku prak.



    HNZDD
    HNZDD --- ---
    CROSS: taka pěkná.. ja ten foták tahám nahatej nahulváta v tašce taky jen občas ale je dobrý aby se vešel
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    WOJTYLA: pak dej report .. tu menší jsem měl párkrát v ruce a jediný proč jsem jí nakoupil bylo to že bych dotoho nenatval 14"lenovo420 a A4 desky s papírama
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    YGGDRASSIL: :) Myslíš, že jsem neořezával? Já nejsem Zkáza pro nic za nic... Asi jsem řezal málo. Zkoušel jsem dvoje a nic. Navíc v obchodech je maj zabalený a vyzkoušet tě to nenechaj.

    Bluetooth
    IMUS
    IMUS --- ---
    YGGDRASSIL: ja mam http://mobilni-telefony.heureka.cz/evolveo-strongphone-accu/ mam ho vic nez rok a nic se mi zatím neodlepilo, ale taky bych nedoporucil. Jedina vyhoda mi prijde, ze ho nabijim tak cca jednou za dva mesice. Ten muj kousek, nevim jestli všechny ma nejak debilne nastavenej cas, docela predbiha, po par dnech ho musim rucne prenastavit, ted sem na to nejakou dobu sral , tak mi jde o 19 minut napred. cisla tam musim mit ulozeny vícekrát nejakym podivnym zpusobem, aby se mi vubec zobrazilo jmeno volajiciho. U lidi co mam ulozeny na simce vidim jen tel. cisla kdyz mi volaj . Jo a snad tam ani neni moznost oznacit vic sms najednou a smazat, nebo sem ji nenasel. Jak o tom ted premyslim, asi nejsem moc narocnej uzivatel, kdyz sem tenhle peklo stroj jeste nevymenil :)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    ZKAZA: pomaha u sluchatek okrajet tu gumu okolo jacka, a pak se tam pecky vetsinou vejdou. nerikam studiovky, ze. ja mam tohle http://www.thephonetrader.co.uk/ruggear/ruggear-rg970.html, coz vypada dost jako to tvoje
    HANZEL: evolveo nedoporucuju, minimalne ne ty starsi modely, protoze se za par mesicu rozlepujou, proste jsou mizerne udelany.
    CROSS
    CROSS --- ---
    K těm taškám, jak se tu někdo ptal... kdybych dneska hledal messenger bag vysloveně na foťák, můj favorit by byl asi Thule Covert DSLR Messenger. V ruce jsem to teda neměl (foťák v tomhle typu tašky běžně nenosim, a na nouzovku bych si vystačil s 5.11 X-Ray).
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: Kamaráde! ty kurvy me tu donutili si koupit novou tašku... a potřeboval bych do ni Medical insert mohl bych s tebou počítat??
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SVORO: tak sem si jí koupil ty kurvo!:-D
    EDAK
    EDAK --- ---
    LA_PIOVRA: ou boy, jediny stesti ze uz nejsou, jinak bych mel pekny vanoce. ale asi jenom ja :) ta taska je fakt perfektni....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam