• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    NEMRTVY: Mám tu esbit, asi rok, menší, vejde se akorát do ty lahvovy přihrádky v maxpedition jumbo. Je super , drží teplo, často jsem s ní trisknul, je trochu obouchana, ale nerozlepuje se nebo tak něco. Dávají k tomu dvě zátky - šroubovací a cvakaci - což je taky fajn. Jo a součástí je takovej (homoušskej) kalíšek navíc, co se vejde do víčka, takže můžou pít dva. Doporučuju.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    k diskusii, mam vcelku jasno ze chcem jednu z tychto dvoch. mate niekto realne jednu alebo druhu aby ste mohli povedat ze ako to prezilo zimu, ci to nieco vydrzi?

    termoska coleman 0,75 (http://www.hej.sk/termoska-coleman-0-75l-z-nerez-oceli-530-g/) alebo esbit (https://www.mall.sk/termosky-outdoor/esbit-termoska-750ml?src=sug)

    ceny su zhruba rovnake, chcem kupit rovno 3 pre seba a pre deti (im mozno 0,5l aj ked tych 250ml navyse ich nezabije)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AZIM: hele upřímněš chci to ted kvuli sobě páč mám předepsaný náký čistící čaje a musim to chlastat celý dopoledne:-) nicméně pokud to bude použitelný i pro děti tak super... mám jednu objednanou a druhou kupim v IKEA
    AZIM
    AZIM --- ---
    WOJTYLA: silena vaha, jeste mi povez ... to chces hlavne kvuli haveti vid, ja si neumim predstavit ze se me samotnemu termoska vyplati kdyz spocitam to srani kolem/varit/prelejt/bleee + ta vaha navic ...
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    ASACRA: Presne tuhle mame v litrovy verzi a taky na ni nedam dopustit...
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    WOJTYLA: vlastnim termosku znacky sigg taham ji vsude mozne citllivej k ni nejsem a predevsim jeji termoskove umeni me neprestava udivovat jen nemuzu najit link s konkretne mym modelem
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Vim, ze to neni super tactical, ale nechcete nekdo kabat od Surplusu? Nenoseny, akorat jednou vyzkouseny cerny Pea coat, velikost M. Necham ho za 1300kc, odber v Praze.
    SVORO
    SVORO --- ---
    WOJTYLA: Hele tohle vypadá spíš jak Fleshlight :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    todle je pekný ale ta cena je příšerná...

    TrailBreak Vacuum Bottle 1.0, Primus | Hudy.cz
    http://www.hudy.cz/lahve_termosky/primus-trailbreak-vacuum-bottle-1-0,100031999.html
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    ASACRA: Mě na tom sere, že nevíš jak moc to máš povolený, že musíš hledět kde je ten výtok a třeba v rukavicích to nemusíš povolit. Ale samozřejmě je to věc každého z nás :)
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    IOT_JH: kazdymu holt vyhovuje něco. Já nemám rád zbytečné kurvitka. Víčko bez čudliku neteče(nebo je jen málo dotazeny) a nalejva se s ním stejně dobře, stačí jen o cca půl otáčky povolit.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    ASACRA: A vynálezce mačkacího čudlíku bych navrhoval na Nobelovku. Proto bych tu Tatonku tu nebral.
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Dovolím si fotografii termosek, čekajících na naplnění. Těm levnejm se pak začne odlepovat vnitřek toho hrníčku od toho plechu zvenku a prostě izolujou znatelně míň.

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    IOT_JH:
    ASACRA: pámbu vám to zaplat ty odpovědi bratři... a když ještě přidáte linky na konkrétní modely budu uplně v sedmym nebi...
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    WOJTYLA: Mohu doporučit Primus. Dodávaj k tomu taky oba druhy uzávěru. Hodně příjemná je ta povrchová úprava, že se to fakt líp drží. Pokud chceš víc homo, tak 0,75l dělaj i různě barevný. Já mám černou litrovou. Po týdenním sněžnicovym pochodu a stanování v norsku na ní nedám dopustit. Ikea termoska je roztomilá, ale ráno si tam naleješ horký kafe a po obědě bude vlažný.
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    Já mám klasickou nerez termosku od Tatonky. Má jen šroubovací špunt a ne ten blbej kapajici čudlík. Už cca 15let funguje bez problémů.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZAPPO: pokud je tak težky odmyslet si přídavný jméno a je z toho argot... tak se omlouvám, naštěstí ne pro všechny... a našli se ti co poslali co oni povazujou za dobrou termosku, nikoliv to co oni povazujou za správnou vetnou stavbu...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    WOJTYLA: Zkrátka a dobře tvoje vyjadřování rozšafného burana přesáhlo škálu roztomilosti a plynule přešlo směrem k nesrozumitelnému argotu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam