Abych byl aktuální, tak přidám dojmy po měsíčním používání báglu
Ghost. Je skvělej! Přesně tohle jsem hledal. Potřeboval jsem alternativu k 5.11 messengeru, protože teď častějc nosim ntb a z tašky mě začínaly bolet záda. Původně jsem chtěl DragonEgg, ale nakonec jsem vzal větší Ghost a nelituju. Do „eggu“ se 15"notebook v neoprenu sice vlezl, ale moc nafest, navíc to vypadalo, že nic dalšího už by se tam pořádně nevešlo. S Ghostem tenhle problém nemám. Sundal jsem z něj tu přední kapsu a bederák a výsledkem je objemnej batoh, kterej ale nepřekáží v metru a v busu ho dám vklidu nad sebe. Jediná věc, která je trochu blbá je ta, že veškerá organizace je v tý kapse, kterou jsem sundal a budu ji nasazovat zřejmě jen na vícedenní akce s dětma a dovolenou. Tenhle nedostatek hodlám řešit organizérem z aliexpressu, kterej se tu mihnul nedávno. Ten mi navíc usnadní přehazovaní věcí mezi báglem a messengerem. Pozitiva nakonec: je lehkej a působí lehce a pohodlně i když v něm mám narvanej nákup. Na mě vypadá i celkem nenápadně, ale já mám 195cm na vejšku a zmiňovaná hektarová záda. Je univerzální, střídám v něm věci na cvičení, věci do práce a věci co tahám, když vyrážím s dcerama na vejlety. Což jsou náhradní hadry, jídlo, pití, lékarnička a zrcadlovka. Fotky nedávám, protože nenosím nic extra zajímavýho. Tenhle bágl je jednoduše ideální pro hodně zaměstanýho fotra :)