• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    VACA
    VACA --- ---
    Já jsem to házel vedle, ale možná by mohlo zaujmout i někoho tady, kdo tam nechodí:) Nerezový lahve (0%niklu;) za zajíavou cenu. Litrovka za 200,- 0,8l dokonce jen za 160... Pro pražáky a brňáky bez nutnosti posílat poštou...

    Láhev Pinguin Bottle 1l | 4Camping.cz
    https://www.4camping.cz/p/lahev-pinguin-bottle-1l/

    Láhev Pinguin Bottle 0.8l | 4Camping.cz
    https://www.4camping.cz/p/lahev-pinguin-bottle-0-75l/

    Sice se ten nápis sežehne, ale uvnitř by žádnej nástřik bejt neměl. Takže v tom tu vodu lze v pířpadě nutnosti převařit na ohni...
    :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    WOJTYLA: Tak zrovna v architekture toho mam na vysvetlovani spoustu, oboustranne:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA: Jinak taky mam v tasce moleskine a nekolik tuzek.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    77WHITE: Miluju vdycky tyhle generalni prohlaseni o tom co ja vysvetlim nebo nevysvetlim:-))

    77WHITE
    77WHITE --- ---
    WOJTYLA: Je mi 25 a bez moleskinu a pera taky nikam nejdu. Na smartfouny se blbě črtá, chytrym telefonem lidem nevysvětlíš co a jak chceš, tužkou jo:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: LOL výdrže baterky jo?.-) ok nechme to bejt...
    381007
    381007 --- ---
    WOJTYLA: :) mám okolo sebe dost lidí, kteří applácké věci používají a tak nějak se shodují na tom, že co se týče fungování, výdrže baterky, kvality focení, komunikace s dalšímí appláckými cajky je to bezkonkurenční (dokonce mi jeden kamarád tvrdil, že on sám jako majitel iPhone začal applu rozumět až po zakoupení Macu a iPadu - že to prej nádherně hraje dohromady. Nicméně já od telefonu vyžaduju volat, přijímat hovory, psát a číst smsky, budík, co nejdelší výdrž baterky a když tam je kalkulačka, je to příjemný bonus navíc :D. Jak jsem nedávno zmiňoval na FB, kdyby to doba dovolovala (jakože nedovoluje) vytáhnul bych zaprášený kufříkový psací stroj Consul a fungoval bych s ním (a na rozdíl od mobilu bych si ho uměl i seřídit a opravit :D ).

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: a eště seš na to hrdej:-DD

    ne vážně... jen pro doplnění... iPhone za 20 000kč je za 3 roky potřeba vymenit uplně stejně jako ten tvuj telefon za 3,5k... v tom to neni:-)

    381007
    381007 --- ---
    LACHAUER: Já nosím tuto šrajtofli, mám v ní svého Parkera po dědovi, malý riteinrain blok, sadu náplastí, prachy, karty, vizitky, jednu dobu jsem u RIR nosil ještě malinký kapesní diář. Ohledně karet: když otevřu peněženku v základu, mám k dispozici dva sloty, kde mám platební karty, slevovou do billy, na poštu... a když to odklopím (zajištěno sucháčem) mám k dispozici slídu (je v ní na fotce LEXí průkaz). Tahle peněženka byla navržená pro jednoho příslušníka, takže je v ní hluchý prostor, kde měla být placka. Místo ní, a místo slídy může být dalších X slotů na karty.

    btw: (věk 25 :) ) nosím u sebe RIR na poznámky, velký pracovní blok s kroužkovou vazbou na pracovní věci, diář a spoustu psacích potřeb. Chytrý telefon sice mám, ale u bloku mi ještě nikdy nedošly baterky... Já osobně (a nikomu to nevnucuju ani neberu) nejsem zastáncem drahé elektroniky. Moje mobilní zařízení jsem koupil před dvěma roky (už začíná dosluhovat) za 3,5k a nehodlám za takovouto spotřební věc utrácet víc peněz. Čímž se řadím do skupiny lidí, kteří kupují levnou elektorniku a tím pádem musí být smířeni s tím, že časem odejde. Co si budeme nalhávat, elektronika odejde v nejmíň vhodnou dobu (pak nastává záloha v podobě diáře s telefonními čísly apod.). Chápu, že kdybych si koupil například nějaké velebené zařízení s jablíčkem, nemusel bych se bát, že mi klekne, ale bohužel, za cenu těch telefonů zakoupím radši další průmyslový šicí stroj na dílnu... :) - A můj postoj je samozřejmě odrazem toho, že jsem nástrojař, nerozumím IT, nemám k nim vztah, na počítači umím akorát utírat prach a virtuální věci, co nejdou vzít do ruky a změřit šuplerou pro mě skoro neexistujou :)

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    fisherovo pero v kapse a naněkolikrát zohybaná A4ka v druhé, který ve finále přepísuju do compu (co je hodno), ale také mám offline technologie záznamu :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: mě 38 a nerozumim ani jednomu z vás...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mně je 35 a Lachauerovi rozumím - a to si nedělám náčrty :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LACHAUER: ok...
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LACHAUER: kolik ti je?:-)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    WOJTYLA: poznámky, nápady, náčrty, úkoly k zařízení, výpisky z četby, kontakty... Prostě všechno co si dnes lidi většinou píšou do telefonu. (Moc nerad bych tady rozviřoval flame "mít smartphone nebo ne", prostě je mi příjemnější si věci psát tužkou na papír, než prstem na displej :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LACHAUER: na co je ten zápisník a tužka přesně?
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Tohle sem asi patří: co s sebou tahám neustále, je peněženka a nějaký zápisník s tužkou. Tedy vždycky jsem si pohrával s myšlenkou ty věci spojit, a nějak zápisník a tužku implementovat do peněženky, byť bude pak pořádně macatá. Ale člověk bude strkat do kapsy jen jednu věc, o to jde. Přestože by jeden čekal, že takových řešení bude přehršel, nějak se pořád nemůžu dopátrat vhodného řešení (jako ilustraci, co mám na mysli, třeba tohle je ultracool, ale taky drahé jak prase a má málo kapes na karty: https://www.x47.com/veyton/index.php?page=product&info=725 ).

    Co bych si představoval:
    - radši nějakou corduru než kůži
    - kapsu na mince
    - minimálně 10 slotů na kartu, kapsu na bankovky, přihrádku na účty
    - možnost vložení bloku nebo zápisníku, tužky
    - velikost tak do 10x18 cm

    Vlastně by řešení bylo něco takového, a do té kapsy na sucháč vepředu bych si strkal notýsek. Ale dokonalé to není. http://www.ebay.com/...Hand-Bag-Phone-Pouch-Tan-/311494601974?hash=item4886866cf6:g:S1EAAOSwHQ9WW7JK

    Tak kdybyste někdo řešil nebo používal něco podobnýho, tak se svěřte, dík.
    RSZ
    RSZ --- ---
    BRUKEV: to má snad každý armyshop, náš prcek normálně nosí fufajku, ve woodlandu mají kdeco..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam