SWIST: Díky za pochvalu i konstruktivní kritiku. Tacticool stránky nikdy mít nebudu, protože se neorientuju jen na taktickou výstroj, naopak, čím dál víc od ní zdrháme do jiných sfér. Ad ceny: psát je an web nechci, protože ony se mění klidně i 4x-5x do roka v závislosti na kurzu EUR/CZK nebo CZK/USD, a všichni včetně českých dodavatelů materiálu průběžně během roka zdražují. Takže je pro mě nemožný dělat tolikrát do roka update celého webu. Druhý podstatnější důvod je, že cena každého kusu je jiná, protože i většina výrobků je jiných. Abych to vysvětlil: jeden zákazník chce na tašce dvě kapsy, druhý šest - výsledek, každá taška stojí jinak. V případě přidaných výšivek ta cena lítá o další stovky (za grafiku, tvorbu vyšívacího programu, výšivku samotnou...). Tak jako tak musím řešit každý výrobek se zákazníkem individuálně, tak mu cenu napíšu. Sám ji neznám, dokud nenaházím všechny položky výrobku do kalkulačky (excel), a ta mi vyplivne vždy finální aktuální cenu.
ad kazo-kazo - nevypadá dobře, ale důvod je jasný. NYXaři mají u mě slevu 10% na výrobky, takže KAZO-KAZO tady stojí 250 a ne 300Kč.