• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    LACHAUER: Záleží co v tom batohu máš. Tady jsou pro zajímavost rozměry zavazadla u EasyJetu: "Maximum size of 56 x 45 x 25cm including handles and wheels."
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Hele a neni to tak že měkkej batoh se dá narvat do toho měřícího přístroje, co maj některý lowcost aerolinky, i když je o něco větší než předepsaný rozměry? Jen se ptám, v životě jsem to neabsolvoval.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    ZAPPO: TNF mival takovej batoh a zaroven kufr na koleckach, kterej se mi dost libil...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    DARUMA: To je fakt, já automaticky počítal s tím, že jde o nějaký služebky nebo business trips, kdy mimojiný máš větší nároky na množství a stav oblečení co vezeš s sebou. Když bych letěl někam jen tak, na výlet, soukromě a naopak honil váhu protože bych třeba letěl s palubním kvůli penězům ale chtěl tam být třeba týden a tak - tak bych asi šel do batohu. Je to od použití. Ale s množstvím třeba košil zhruba dvě na den je prostě batoh pro mě mimo:)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    BAAL: Malý kufr na kolečkách je v MHD úplně v pohodě. Někdy možná lepší než batoh, který musíš pořád sundavat a dávat pozor abys ho nenarval nějaký babce do xichtu. :-) Ale asi záleží co je cílem tvé cesty. Pokudeš jedeš chlastat na nějakou pláž ve Španělsku tak je pravda, že kufr asi moc vhodný nebude haha.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    BAAL: Fakt si kup ten kufr na kolečkách. Na cestování letadlem je to pohodlnejsi. A taky se ti tolik nezmackaji hadry jako v batohu.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    STALK: mam pro tyhle ucely tenhle http://www.huskycz.cz/spacak-extreme-espace-6-c-zelena a jsem spokojenej, ale je opravu "letni"
    tady se nedavno resil.. [ SA_KRA_ @ Vysokohorská turistika (vybaveni, rekordy, zazitky, fotky...) ]
    STALK
    STALK --- ---
    Ahoj, mam vás tu za skušený vybavence a tak chci poprosit: poradil by mi někdo letní spacák do tuzemskejch podmínek na ty nejteplejší měsíce? (tak ten květen-září)... nebaví mě sebou tahat velkej spacák - priorita je co nejmenší velikost/váha, no a dal bych do toho max tak 3000 potřebuju to na celkem běžný čundry.
    DJINN
    DJINN --- ---
    BAAL: ehm... ja litam na kratke sluzebky s batuzkem z ikea, takovym tim rozepinacim. Kdyz mam pred jednanim cas jit na hotel, odepnu tam tu vetsi cast a na schuzku jdu s tou placatou. Jde v letadle nakopat pod sedacku. A kdyz mam cestu delsi, beru placatou cast a maly kufr.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    BAAL: Je to něco jinýho než chceš, ale... kufr.:) Prodávají se kufry na míru těm max rozměrům, takže dostaneš nejvíc místa, něco co ti batoh prostě nedá. V kombinaci s taškou na notebook přes rameno je to pro mě řešení na 3-5 dní business tripu úplně v pohodě. batoh jsem zkusil jednou a je to peklo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BAAL: a co neco podobnyho v low profile barve?

    Condor Outdoor [169] Convoy Outdoor Pack
    http://www.youtube.com/watch?v=F1qzB54kmKw

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: ultimátní letištní hack je kufr na kolečkách:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: pro mě tedy jednoznačně vede Samsonite případně pro bohatší Rimowa co maj kolečka... na častej pobyt na letišti k nezaplacení...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: tak to neřeš a vem prostě bagl do kterýhos e ti to vejde... já svyho času lítal 6 až 10 letů mesíčně a stejně jsem to vyřešil kufrem na kolečkách a taškou přes rameno... nicméně je pravda že to bylo letiště-taxik-hotel-předat portýrovi atd...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: jak často lítáš?
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    BRUKEV: Nicméně co se týče těch slev. tam, tak teď koukám, že na heurece mají ten Osprey za v podstatě stejnou cenu.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DARUMA: kde na výstavě stanů?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LACHAUER: myslim žes to řekl dobře, taky nebvim jak to jinak popsat:-)
    VACA
    VACA --- ---
    LACHAUER: Jj srozumneno. Takze to nema prakticky zadny ohnisko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam