• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    VACA: v praze bohužel nic:(. beru od nich všechno možný, ale vždycky přes net. když to nesedí, pošlu to do budějovic a prachy mám za pár dní zpět na účtu, nebo pošlou na svoje náklady jinou věc, podle toho, co jim napíšu. je to největší německý výrobce pracovních oděvů. a přesně - něco to vydrží, normy to splňuje a nevypadáš, že jsi utekl ze stavby.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    VACA:měl jsem na mysli konkrétně tyhle, nosim už cca 20 let ( teda ne pořád ten samej pár) :
    Camel Active kotník Havanna nevyteplený - Camel Active - Podzim/zima - JADI.cz - ...více než boty
    https://www.jadi.cz/...obuv/Kotnikova-obuv/Podzim-zima-36943/Camel-Active-kotnik-Havanna-nevytepleny
    VACA
    VACA --- ---
    Až teď jsem se k tomu dostal to detajlněji prozkoumat.
    LACHAUER: děkuju za referenci, koukám na to a někerý slušňácký se mi líběj, a jestli dávaj městskej provoz takhle dlouhodobě, pokud hodně chodíš tak to je gut.
    Já chodim hodně, normální produkce už mi prostě nestačej, poslední dobou se mi boty rozpadnou do roka.. už několikery a nebyly to uplný šity. To mě fakt neba.

    TABORACEK; JOSEF_K: ó taktéž děkuji, tohle vypadá fakt zajímavě. To bude asi ten správnej směr pro mě..
    Musim říct že se mi to fakt líbí moc! Že oni udělaj botu, terá vypadá naprosto civilně, někerý i oblekově, a ono to má iso jako ochranej prostředek, ocelovou vlož. A vubec všechny ty featury, antistaticka úprava pro práci v prostředí s jemnou elektronikou (nebo možá i výbušnym?), odolnost podrážky vůči benzínu, naftě a buhví čemu ještě, žáruvzdorná odolnost u někerejch až do 300°. Někerý maj membránu a já nevim co šecko ještě..
    A přitom ten civilní/sportovní či společenskej vzhled, to jako WOW!

    Fakt moc díky za tohle nakopnutí, neměl jsem tušení že to má někdo takhle vychytaný.. Určitě tu už v historii asi proběhly, ale já to nějak nepodchytil..

    Jediná vada na kráse je že maj showroom v budějicích... :( zrovna boty si rád zkoušim fakt osobně... Nebo víte o nějakym prodejci v prahe? nenašel jsem zatim..

    Možná vemu jedny camely teď páč maj v praze prodejnu a mě to fakt hoří, a ty engelberty buď až bude dřív nebo pozdějc cesta do budějic, nebo je prostě zkusim objednat. Snad se trefim a padnou...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    381007: accepted
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: jojo to je jasný... každej at si nosí co chce...
    381007
    381007 --- ---
    WOJTYLA: jasně, ale říkám: poptávka je, lidé je žádají ( i třeba ve svítících verzích, aby to vyniklo) a nás zajímá hlavně ten výstup, že lidé kupují. jestli ji má doma na poličce, nebo ji nosí na hlavě mě už tak trápit nemusí ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: Tak asi je rozdil co mi prijde vtipny a co nosim viditelne na cepici:-))
    381007
    381007 --- ---
    BRUKEV: čoveče, I love sushi je jedna z nejžádanějších nášivek. Hodně si to kupují militaristi na maskáče, a několi kusů šlo dokonce jednomu vysoce postavenému funkcionáři jedné nejmenované pražské univerzity (bez detailů, to jen k té asocialitě). Vždycky je to o člověku. Jsou lidé, kteří kroutí hlavou nad tím, že má někdo tričko s jakýmkoli nápisem a přijde jim to jako vrchol nevkusu, ale jsou i lidé, kteří si Tě nevšimnou, když budeš chodit po ulici s metrovým krucifixem v prdeli a je pár takových, kteří Tě zastaví a zeptají se, kde si ten krucifix mohou zakoupit...

    Prostě jsou lidé, kteří takovýto šovinistický, nebo i fekální smysl pro humor mají (jestli jsi citlivka a nechápeš co se může někomu líbit na I love sushi, nedoporučuju nikdy v životě chlastat s jakýmikoli příslušníky (zejména elitních) bojových útvarů ať armády, nebo policie. Je to jedna banda úchyláků a je to nakažlivé ;).

    Naopak konkrétně k té I love sushi máme skvělé ohlasy, že jejich nositelé dostávají (zejména ve větších městech) spousty nabídek ;)



    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    381007: eh, věci s logem I love sushi se prodávají ve symsluplných počtech?
    Moc si nedokážu představit asociála, který by tohle nosil.
    381007
    381007 --- ---
    Jen si dovolím sem repastnout informaci z FB: jsme si vědomi zoufalého stavu naší webové prezentace na stránkách www.janpavek.com. Jelikož Vám nasloucháme, vybrali jsme nejčastější rady, tipy, názory a připomínky, které od Vás přišly a na základě nich jsme si u profesionální firmy zadali výrobu zbrusu nových www stránek, kde se dočkáte mnoha novinek, zejména všechny naše ready-made výrobky budou přehledně řazené v eshopu, takže je snadněji naleznete, objednání už nebude složitý "oser" přes e-mail dále budete automaticky informování o změnách na Vaší zakázce, bude lepší propracovaný systém slev a dárků - prostě samá pozitiva a sociální jistoty :). Celá akce je velmi finančně ale hlavně časově náročná, ale co bychom pro Vás neudělali! Těšte se! Bude to stát za to ;)

    KONEC HLÁŠENÍ!

    (a apeluju na všechny, ať sem taky něco píšete a přispíváte, přijde mi že za posledních pár dnů je tu nějak moc vytapetováno Pávkem :) )
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BLOWUP: jestli máš předlohu vytetovanou na zádech, tak stačí vystřihnout v bundě v těch místech patřičný otvor
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Ok ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: Tak ono se to na tu bundu nakonec taky musi nejak prisit, ale mozna by bylo reseni patch z cerny kuze. Hele, vyrobim predlohu a ozvu se, resp. Predlohu vyrobenou mam, ponevadz ji mam vytetovanou, ale musim ji nejak zjednodusit, ponevadz je dost detailni a ma dost polotonu.
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Předloha ve vektorové grafice (corel, ilustrator...) a co se týče výšivky samotné: není problém to vyšít přímo do bundy (stroj umí vyšívat i do 3mm hovězí kůže). Blbé je, že máš jen jeden pokus a navíc, bunda je pak prošitá skrz. Určitě bych Ti nerad zmrvil drahou bundu. Takže jednoznačně patch ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: wow, to by melo stacit :-)
    hele, jak ma ta predloha vypadat? Nejaka vektorova grafika, pocitam, ne? Teoreticky by to slo sit primo do ty kozeny bundy, akorat nevim jak to udelat s podsivkou a tak vubec... Patch by asi byl schudnejsi cesta.
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: 35x50 cm ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: hele, jak velkej motiv to umi vysit? potreboval bych casem takovej patch na motorkarskou bundu...
    381007
    381007 --- ---
    381007: Třeba takhle to může vypadat:

    381007
    381007 --- ---
    KADLIK: samozřejmě ;) mám teď skaldem pěkné černé, šedé, forest green a pár šíleností jako reflexně zelená... ;) Jen ten obrázek musí splňovat pár kritérií, aby na čepici šel posadit ;)
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    381007: a šlo by si objednat i kšiltovky samotné s vlastním logem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam